ППЛ 25 кръг, 05.06.2020, 21:00ч, Левски (Сф) - Лудогорец 0:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
- ImmortaL_1000
- Контакти:
Re: ППЛ 25 кръг, 05.06.2020, 21:00ч, Левски (Сф) - Лудогорец 0:1
Да можеше и да ги пръснат.
[wrapimg=]https://gmsrp.cachefly.net/images/20/04/22/dfc5092693fb95b20c3a83264e9c2408/320.jpg[/wrapimg]
Re: ППЛ 25 кръг, 05.06.2020, 21:00ч, Левски (Сф) - Лудогорец 0:1
Честито ! Прилична игра и от Левски, но са си далеч...
висша математика:31 ≠ 4 

Re: ППЛ 25 кръг, 05.06.2020, 21:00ч, Левски (Сф) - Лудогорец
krumeto написа:miro_rz написа:krumeto написа:Ако се играе с публика, кой ще ги опази в тълпата да стоят на разстояние един от друг?
Как ще стои всеки през две седалки? Дано да не хванем вируса за опашката!
Ха дано, ама надали!
Всеки ще ходи на свой риск!
Стига с този вирус, ще се живее!
Живейте си, кой ви пречи?![]()
Докато не отшуми, мачове по телевизията.
Аз ще се пазя, но знам че насрещният ще мисли по друг начин.
Точно това ме плашеше!
Аз ще пазя дистанция, но не зная как ще действат другите около мен. Не сме дорасли да действаме по препоръки!
Затова, мерки - забрани!
"Здравният министър обяви, че ще има нови мерки за феновете по стадионите
Здравният министър Кирил Ананиев заяви, че ще има нови мерки, които ще бъдат предприети относно феновете по стадионите.
След като вече се провеждат футболни мачове от Първа лига с публика и се видя, че на трибуните хората не спазват дистанция, Ананиев обясни, че се водят разговори. Целта е да се направи така, че стюардите на стадиона да се грижат за това феновете да бъдат през една седалка, за да няма висок риск от разпространение на зараза.
„Влизаме в разговори с ръководствата на съответните стадиони. Стюардите трябва да осигуряват необходимия ред. След тези три дни с футболни мачове мерките, които трябва да се предприемат в следващите кръгове от първенството са ни ясни и ние ще направим необходимата организация това да не се повтаря“, коментира Ананиев."
Novsport
https://a-pfg.com/новина/здравният-мини ... те-121684/
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!