XXIII Кръг, Миньор Пк - Лудогорец, 1:2
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: XXIII Кръг, Миньор Пк - Лудогорец, 1:2
В подкрепа на думите ми, че проблемите са в някои офанзивни играчи е статистиката. Последните голове са вкарани или от резерви (Бакалов и Кишада) или от централни защитници от ъглови удари. А миналия сезон Иван Стоянов беше голмайстор на А група, Марселиньо и Бадема също имаха добра бройка.
[center]
[/center]

-
- Контакти:
tsonpen написа:В подкрепа на думите ми, че проблемите са в някои офанзивни играчи е статистиката. Последните голове са вкарани или от резерви (Бакалов и Кишада) или от централни защитници от ъглови удари. А миналия сезон Иван Стоянов беше голмайстор на А група, Марселиньо и Бадема също имаха добра бройка.
Иван Стоянов като почва от второто полувреме е по-добре. Защото тогава другите са изморени, а той е супер бърз на спринт. Вчера се видя, ако не бяха съдиите можеше да има и два гола само негови.
entwickler написа:tsonpen написа:В подкрепа на думите ми, че проблемите са в някои офанзивни играчи е статистиката. Последните голове са вкарани или от резерви (Бакалов и Кишада) или от централни защитници от ъглови удари. А миналия сезон Иван Стоянов беше голмайстор на А група, Марселиньо и Бадема също имаха добра бройка.
Иван Стоянов като почва от второто полувреме е по-добре. Защото тогава другите са изморени, а той е супер бърз на спринт. Вчера се видя, ако не бяха съдиите можеше да има и два гола само негови.
Като гледам мачовете на Лудогорец от началото на пролетния сезон, си мисля, че ще дойде един момент, когато тези които сега не са в най-добрата си форма, най-после ще заиграят така както могат. Става въпрос точно за водещите ни офанзивни играчи. Най-лошият вариант е цял полусен да не са във оптимално състояние, но си мисля, че вече е е дошло време за добра игра и повече голове и категорични победи!
Честита победа.
- 1Neutralen
- Контакти:
sandi74 написа:Честита победа.
Мерси, и успех в мача за купата!
Най- сетне макар и със закъснение да напиша нещо по темата..
Ще се опитам да бъда максимално обективен...
Първо спорните моменти - две дузпи и два отменени гола..
За дузпите - тази с ръката по принцип не се свири, но разстояниято не е толкова малко както се пише и ръката не е прибрана, преценка на съдията. Да кажем че правилно не е свирил.
Втората за мен на Бакалов си е дузпа. Много по-дузпа от тази на Карвальо срещу Локо София например
За головете..тука трябва да отчетем че става въпрос за осуетена възможност за гол, тъй като съдията свири преди да станат головете. Първото положение за мен е необяснимо, никакъв фаул на Бакалов, защо свири съдията не знаем, а положението си беше голово от всякъде. В този случай Лудогорец бе сериозно ощетен ! Що се отнася за положението на Иван Стоянов(втория отменен гол) , да, засада няма , вижда се много добре на видео повторенията, но положението е много тънко, става за части от секундата, и съм склонен да повярвам че страничния просто е сгрешил в преценката !
Трябва да отблежим и претенциите на Миньор - от това което гледах, чист червен картон на Моци, защо го направи това- и аз не знам
. Що се отнася за Кишада, за мен няма жълт картон, момчето просто се спъна, залитна и спря миньореца. Фаул - да, но категорично без картон защото нямаше умисъл в действията му !
Иначе - един спокоен мач за нас. Отново непростим пропуск на Марселиньо, това момче с каква глава играе - незнам, мога да му изброя само тази пролет поне 5 стопроцентови пропуски, които можеха да ни лишат от точки !
Винаги съм бил критик на Бакалов, но този мач е най-добрия му с фланелката на Лудогорец ! Създаде доста проблеми на Миньор ! Другия който мога да отбележа е Кайсара, чудесен бек, най-добрия в първенството - бързина, повратливост, техника. Другите играха колкото да не заспят
И накрая, жалко за Миньор че изпадат. Много ми харесва този отбор със своята борбеност и автентичен стил. Местните момчета играха за честта на града си , и въпреки разликата в класите, се опитаха колкото можаха, а Александров вкара чудесен гол, дано това да повлияе на самочувствието му и да стане един добър играч !
Ще се опитам да бъда максимално обективен...
Първо спорните моменти - две дузпи и два отменени гола..
За дузпите - тази с ръката по принцип не се свири, но разстояниято не е толкова малко както се пише и ръката не е прибрана, преценка на съдията. Да кажем че правилно не е свирил.
Втората за мен на Бакалов си е дузпа. Много по-дузпа от тази на Карвальо срещу Локо София например
За головете..тука трябва да отчетем че става въпрос за осуетена възможност за гол, тъй като съдията свири преди да станат головете. Първото положение за мен е необяснимо, никакъв фаул на Бакалов, защо свири съдията не знаем, а положението си беше голово от всякъде. В този случай Лудогорец бе сериозно ощетен ! Що се отнася за положението на Иван Стоянов(втория отменен гол) , да, засада няма , вижда се много добре на видео повторенията, но положението е много тънко, става за части от секундата, и съм склонен да повярвам че страничния просто е сгрешил в преценката !
Трябва да отблежим и претенциите на Миньор - от това което гледах, чист червен картон на Моци, защо го направи това- и аз не знам

Иначе - един спокоен мач за нас. Отново непростим пропуск на Марселиньо, това момче с каква глава играе - незнам, мога да му изброя само тази пролет поне 5 стопроцентови пропуски, които можеха да ни лишат от точки !
Винаги съм бил критик на Бакалов, но този мач е най-добрия му с фланелката на Лудогорец ! Създаде доста проблеми на Миньор ! Другия който мога да отбележа е Кайсара, чудесен бек, най-добрия в първенството - бързина, повратливост, техника. Другите играха колкото да не заспят

И накрая, жалко за Миньор че изпадат. Много ми харесва този отбор със своята борбеност и автентичен стил. Местните момчета играха за честта на града си , и въпреки разликата в класите, се опитаха колкото можаха, а Александров вкара чудесен гол, дано това да повлияе на самочувствието му и да стане един добър играч !