Мнениеот ros » 01 яну 2012 00:21
ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА, Приятели!!!
Нека през 2012 година масите ви да пращят от ядене и пиене, леглата ви да скарцат от забавни емоции, гласовете ви да се губят от викове "Българи юнаци" или от песни на любимите ви отбори! Нека тези от вас, които не са срещнали любовта да ги удари сляпата неделя, а тези, които вече са я намерили да разпалят нов, по-интересен пламък,.Нека тези, които имат деца се радват на успехите и усмивките им, а тези, които планират такива да изпитат онова чувство, от което се подкосяват краката и се губи трезвия разсъдък - да държат в ръцете си здраво и обичано бебе. Нека пътят по който вървите да ви предлага препятсвия, които като прескочите да почувствате удовлетворение от свършеното, а ако случайно се спънете в торба с пари да се радвате на късмета си, но да не забравяте, че много други българи нямат такъв. Покажете на България, че Ви има с нещо създадено от Вас! Пръщете от здраве пък каквото Бог определи...
ЗА МНОГО ГОДИНИ
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН