Вчера (13.09), точно в 19:30 часа президентът на ПФК "Ботев" Пловдив Марин Бакалов и старши-треньорът Петър Хубчев отговориха на въпросите зададени от феновете във форума на фенския сайт bultras.com. Предаването е продиктувано от неубедителните резултати на "канарчетата" в първите пет кръга на Източната "Б" група.
първа част- http://www.youtube.com/user/bultratube# ... MTt7V-StlA
втора част- http://www.youtube.com/user/bultratube# ... stTdEL45mA
След чутото, продължавам да давам подкрепата си за ръководството!
Интервю с Бакалов и Хубчев по BultraTV /13.09.2011/-мнения
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Интервю с Бакалов и Хубчев по BultraTV /13.09.2011/-мнения
много хубава инициатива е шефовете да отговарят на въпросите на феновете от форума.това трябва да става всяка седмица вместо т.н пресконференции където изключително гнусни типове като мисирката и динчера превръщат всичко в комедиен сериал.така също всички ще сме сигурни че всичко е прозрачно ,а не като други клубове където журналистите прикриват далаверите на собственика като задават само правилните въпроси разбира се срещу заплащане.именно това е причината в.грънчаров никога да няма да напише нещо за тото-далаверите миналата година при юношите до19 и за още по големите тото далавери в контролните мачове преди сезона на всички които е бил
защо феновете на локо харесват коко динев,а митьо-пищове не-и двамата са богати,известни, дебели,имат много жени около себе си и порят женичките си като риби?ами явно феновете на локо не харесват митьо пищова ,защото не обичат джакузитата
Твърда подкрепа и от мен. Вярвам в способностите и уменията на ръководството и треньора. Сега е моментът, в който трябва да подкрепим отбора. Когато Ботев мачка е лесно, но именно в моменти на криза като този е нужна нашата подкрепа.
Първи се родихме, няма да умрем!
-
- Контакти:
Подкрепа за Бакалов!
Хубчев ВЪН!
Хубчев ВЪН!
- chepishev73
- Контакти:
Твърдо съм за Хубчев и Бакалов. Дори да е допуснал грешки Хубчев до сега, трябва да го оставим да работи.
Re:
ilian12 написа:Двамата са хора с визия за бъдещето на Ботев и ако ги оставим да работят спокойно ще ни върнат на върха.
ПЪЛНА ПОДКРЕПА!
Извинявай. Не се заяждам с теб, но кога сте били на върха ?
Ботев е симпатичен отбор с който всеки се е съобрязявал (като играят домакин), но пък да сте били на върха. Ако връх викаш да участваш в А-група, голям връх няма що.
[offtopic]Аз съм неутрален фен. Ходил съм на мач в Пловдив. Ботев - Добруджа - зима 1998. Добър мач беше. Бях в агитката на Ботев.[/offtopic]
Но не може да се сравнявате с Левски и ЦСКА.
Фенове, структура на клуба, финанси или стадион.
Колкото и да е те са марка. И Ботев са марка но провинциална. Дори да ви няма, пак ще продължи пародията наречена А-група. Както стана и с Пирин. На никой не липсвате.
Наистина нещата, които Петър Хубчев казва са много хубави. Точно заради тези негови позиции, всички застанахме зад него когато, пое отбора.
Приказките са му страхотни, обаче представителния тим играе трагично има някакво огромно разминаване между приказки и действия.
Коцето почти не говореше, а играчите се забавляваха на терена и не спираха да играят атакуващо.
Приказките са му страхотни, обаче представителния тим играе трагично има някакво огромно разминаване между приказки и действия.
Коцето почти не говореше, а играчите се забавляваха на терена и не спираха да играят атакуващо.
Re: Re:
blague написа:Извинявай. Не се заяждам с теб, но кога сте били на върха ?
Ботев е симпатичен отбор с който всеки се е съобрязявал (като играят домакин), но пък да сте били на върха. Ако връх викаш да участваш в А-група, голям връх няма що.
Неутрални фене, погледни статистиката за годините на социализма,когато ЛС и ЦСКА бяха тотално толерирано от властта-тогава всъщност имаше ,,третенство'' , а не първенство , защото първите 2 места бяха запазени с малки изключения за тези два отбора, та в това ,,третенство'' Ботев има цели 12 трети места!Никой друг отбор извън онези двата не може да се похвали с това!Освен това веднъж шампион и 2 пъти вицешампион през тези години.Добавяме и 2 Купи и 6 загубени финала и излиза , че през това време в повечето случаи сме били все в борбата за челните места!Сложи и успехите ни преди 1944г.-титла от 1929 и няколко участия до последните фази на държавното първенство и тогава ми говори за симпатичен ,,домакински'' отбор,който все пак е нанесъл най-голямото домакинско поражение на Левски Сф с 6:1!