Честит рожден ден на Георги Велинов-Джони!
Днес 53-години навършва една от най-големите легенди на ЦСКА Георги Велинов-Джони!
От името на ръководството и администрацията на ПФК ЦСКА ЕАД, спортно-техническия щаб, всички футболисти, деятели, ветерани и привърженици на любимия червен клуб желаем на Джони да бъде здрав и да продължава да работи активно за каузата на най-успелия български клуб със същия ентусиазъм и отдаденост.
http://www.cska.bg
Сега се прибирам и разгледах темите във форума. Видях че има честитка за Йордан Милиев, а за ДЖОНИ ВЕЛИНОВ НЯМА?! ... срамота просто.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Последна промяна от mon1nho на 05 окт 2010 19:21, променено общо 1 път.
- TPAKTOP
- Контакти:
Re: Честит рожден ден на Георги Велинов-Джони!
Невроятен човек, голям вратар!!! Да е жив и здрав най-вече че преди го беше закъсал! И Подкрепяй винаги ЦСКА!! 

helemong написа:Най-хубавото е че феновете и футболистите на цска явно не разбраха нищо от лекцията на доктор Ст.Генов след две седмици когато им се изнесе лекция номер две в София и бъдат отстранени за купата да усетят,че е замърсен въздуха в столицата
Да е жив и здрав още дълги години. Голям човек.
ВЕРНИ ДО ГРОБ !!!!
-
- Контакти:
Не съм го чувал, но да е жив и здрав и НАЗДРАВЕ! 

Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
AnalBreaker написа:Не съм го чувал, но да е жив и здрав и НАЗДРАВЕ!
За такива играчи не трябва да ти идва на акъл да кажеш някога"не съм го чувал".Дано наистина не мислиш така.Да е жив и здрав,и никога няма да забравя едни негови думи,за едно дерби Левски-ЦСКА,беше анализатор "това какви нападатели са,по мое време Павката можеше да те изненада от центъра,а Гочев да те направи луд,същото се отнасяше и за нашия Стойчо(беше казал още едно име на играч на ЦСКА ама още тогава го забравих),това сега не са футболисти това са манекенки.
Да е жив и здрав,Джони.Помня го като голям вратар и се гордея,че от Черно море,отиде в ЦСКА.Жалко е само,че съм бил на 5 годинки,когато е пазил за Черно море,през сезона 1976-1977.
Само Черно море.
botevist sam v 4ervata no 4estito na nai golemia ni vratar za vsi4ki vremena..nikoga sme nyamali igra4 ot takava klasa na tozi post..togava vremenata byaha drugi ina4e 6tyahme da go gledame v nyakoi ot grandovete...4estito imperatore..pozdravi i ot botev plovdiv... 

- samocskasamo
- Контакти:
Благодаря ти Джони,че ме радваше с мачовете си.Мисля че трябва всеки бьлгарски вратар да гледа мачовете ти с Нотингам и Монако и те да му бьдат учебници както на нас букварите.ЧРД Джони и леко с чашката
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!
donpacko написа:AnalBreaker написа:Не съм го чувал, но да е жив и здрав и НАЗДРАВЕ!
За такива играчи не трябва да ти идва на акъл да кажеш някога"не съм го чувал".Дано наистина не мислиш така.Да е жив и здрав,и никога няма да забравя едни негови думи,за едно дерби Левски-ЦСКА,беше анализатор "това какви нападатели са,по мое време Павката можеше да те изненада от центъра,а Гочев да те направи луд,същото се отнасяше и за нашия Стойчо(беше казал още едно име на играч на ЦСКА ама още тогава го забравих),това сега не са футболисти това са манекенки.
Съгласен. ЧРД Джони и от един левскар. Респект пред таланта!!!
- POPCORN
- Контакти:
mon1nho написа:Честит рожден ден на Георги Велинов-Джони!
Днес 53-години навършва една от най-големите легенди на ЦСКА Георги Велинов-Джони!
От името на ръководството и администрацията на ПФК ЦСКА ЕАД, спортно-техническия щаб, всички футболисти, деятели, ветерани и привърженици на любимия червен клуб желаем на Джони да бъде здрав и да продължава да работи активно за каузата на най-успелия български клуб със същия ентусиазъм и отдаденост.
http://www.cska.bg
Сега се прибирам и разгледах темите във форума. Видях че има честитка за Йордан Милиев, а за ДЖОНИ ВЕЛИНОВ НЯМА?! ... срамота просто.
да е жив и здрав!Много голям човек!
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
дузпи, шут, греда и супа,