Мнениеот viroglav » 04 сеп 2010 14:16
Ако ги подкрепя срещу Черна гора това ще значи , че давам кредит на доверие на това ръководство ... Че давам кредит на доверие на Мъри Стоилов , Боби Михайлов и Наско Сираков ... А това не е така и аз не съм лицемер. Боядисаха националния отбор в клубни краски ... Боядисаха целия ни футбол и го подчиниха на един клубен такъв. Е , защо ще искат подкрепа от тези , които не са фенове на клубния им отбор ? Те просто затриха футбола в България. А това става и с помоща на медиите , които са в ръцете на некадърници. Като приемеш рекламите на М тел , то приемаш и чатала , който ти слагат на врата на свободното и безпристрастно слово. Най фрапиращият пример е Сашо Диков ... Няма спортни журналисти ... Има такива в спортни шоута , но не и в сериозни предавания с тежка дума в обществото ... Такива , които ще тропнат по масата и ще предпочетат българското пред клубното. Де ги ... Къде го този , който вчера се възмущаваше и с право от БНТ ... А да , той е фен на този клубен отбор и на неговите икони Мъри , Наско и Боби. Той срещу тях не може да говори , все пак е представител на спортно Шоу. А нали отбора , на който е фен не плаща наем за стадион и най - важното е , че въобще има такъв. Другите да му мислят ... Те си нямат лобита в спортни Шоута , които да защитават качествено при това интересите им при нужда. Лошо няма , но нали точно поради тези причини уж сме загърбили стария социалистически строй. Заради силата на словото , изправена срещу несправедливостите в обществото ... Боби Михайлов е от десетина години шеф във БФС ... През този период си спомням само сини балтии срещу отборите от първенството. Смени на съдийски комисии , подарени титли ... Преди него беше Иван Славков ... Никаква промяна. Нищо ... Това Левскарски ФС ли е или Български ФС ? Нека ме убедят , че това което пиша са празни приказки и ще отида да ги подкрепям на мачовете ... Ама дотогава да забравят за моя Вот и за Вота на милиони други българи , които са на моето мнение ...