България - Черна Гора , Квалификация за ЕВРО 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pajin_84
Контакти:

Ще подкрепяме ли България срещу Черна Гора?

Мнениеот pajin_84 » 04 сеп 2010 13:45

...да подкрепим нац.отбор във вторник!!!Да вероятно звучи като мазохизъм или харакири след снощи,но все пак играе България!И аз съм против треньора,против Сираков(никога не съм ги харесвал),против съм играчи които продължават да се викат....но на тоя етап тва е положението!Лошото е че от младежите няма никаква надежда за по добро бъдеще,напротив...ще става май по зле :( А във вторник примерно ако бием с 5:0 и ще стане пак позната история....ще тръгваме да се класираме и да се заблуждаваме че имаме отбор...до следващия крах!Просто имаме отбор за квалификации и тва е...нищо повече...няма една причина да искаме да игрем на голямо първенство!Това е истината и трябва да се примирим с това което е нац.отбор в момента а и за в бъдеще...щото с лежене на стари лаври не става!Квото е...дано победим поне Ч.Гора във вторник,че поне да се покаже че сме имали някакви амбиции за класиране....П.С.-Ако има подобна тема,изтрийте мойта ;)

Потребителски аватар
bobbi
Контакти:

Re: И все пак....

Мнениеот bobbi » 04 сеп 2010 14:06

Е,а дано бием!

viroglav
Контакти:

Re: И все пак....

Мнениеот viroglav » 04 сеп 2010 14:16

Ако ги подкрепя срещу Черна гора това ще значи , че давам кредит на доверие на това ръководство ... Че давам кредит на доверие на Мъри Стоилов , Боби Михайлов и Наско Сираков ... А това не е така и аз не съм лицемер. Боядисаха националния отбор в клубни краски ... Боядисаха целия ни футбол и го подчиниха на един клубен такъв. Е , защо ще искат подкрепа от тези , които не са фенове на клубния им отбор ? Те просто затриха футбола в България. А това става и с помоща на медиите , които са в ръцете на некадърници. Като приемеш рекламите на М тел , то приемаш и чатала , който ти слагат на врата на свободното и безпристрастно слово. Най фрапиращият пример е Сашо Диков ... Няма спортни журналисти ... Има такива в спортни шоута , но не и в сериозни предавания с тежка дума в обществото ... Такива , които ще тропнат по масата и ще предпочетат българското пред клубното. Де ги ... Къде го този , който вчера се възмущаваше и с право от БНТ ... А да , той е фен на този клубен отбор и на неговите икони Мъри , Наско и Боби. Той срещу тях не може да говори , все пак е представител на спортно Шоу. А нали отбора , на който е фен не плаща наем за стадион и най - важното е , че въобще има такъв. Другите да му мислят ... Те си нямат лобита в спортни Шоута , които да защитават качествено при това интересите им при нужда. Лошо няма , но нали точно поради тези причини уж сме загърбили стария социалистически строй. Заради силата на словото , изправена срещу несправедливостите в обществото ... Боби Михайлов е от десетина години шеф във БФС ... През този период си спомням само сини балтии срещу отборите от първенството. Смени на съдийски комисии , подарени титли ... Преди него беше Иван Славков ... Никаква промяна. Нищо ... Това Левскарски ФС ли е или Български ФС ? Нека ме убедят , че това което пиша са празни приказки и ще отида да ги подкрепям на мачовете ... Ама дотогава да забравят за моя Вот и за Вота на милиони други българи , които са на моето мнение ...

Потребителски аватар
v.s.
Контакти:

Re: Ще подкрепяме ли България срещу Черна Гора?

Мнениеот v.s. » 04 сеп 2010 14:30

Не вярвам много хора от провинцията да отидат,което значи максимум 3000души-това е тавана на "футболна" София.
100 години под светлините на най-ярките прожектори.

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 04 сеп 2010 14:33

v.s. написа:Не вярвам много хора от провинцията да отидат,което значи максимум 3000души-това е тавана на "футболна" София.
Много са!! Вторник е работен ден-макс 1000 човека-половината от тях роднините на футболистите,другите незнаещи какво да правят във вторник вечер! :lol: :lol: :lol:

nikulas
Контакти:

Мнениеот nikulas » 04 сеп 2010 14:33

категорично НЕ!!!!няма начин да ме накарат да дам 5 лева-ПАРИ НА КУРВИ НЕ ДАВАМ
Изображение

Потребителски аватар
Carpy
Контакти:

Мнениеот Carpy » 04 сеп 2010 14:37

Абсолютно НЕ. Казвал съм го и преди - това не е национален отбор а сбирщината на Сираков и Стоилов. Тези двамата доубиха това което го имаше като национален отбор. Успяха да изгонят Бербатов.

Пламен Марков го уволниха след равен срещу Италия. Този елементарен човек Мъри кога ще го изгонят? Вече 1 година нямаме победа в официален мач. Какво чакат? Да почнат Лихтенщайн да ни бият?

Потребителски аватар
acmilan
Контакти:

Мнениеот acmilan » 04 сеп 2010 14:39

Няма да съм на стадиона,но това не е заради представянето на отбора,просто няма как да го направя по няколко причини.Иначе,разбира се,че ще подкрепям отбора пред тв,мен не може да ме откаже Станимир Стоилов от националния отбор,както не ме отказаха Стойчо Младенов,Пламен Марков и Христо Стоичков.Просто аз съм българин,не гледам през клубните очила.
Последна промяна от acmilan на 04 сеп 2010 14:39, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.

nikulas
Контакти:

Мнениеот nikulas » 04 сеп 2010 14:39

това са хора без морал,без достойнство.футболистите ще си вземат парите,които им се полагат при извикване в национала-поне няколко хилки и господин стоилов ще си вземе заплатката за "добре свършената работа".ако не искаме това да продължи не трябва да им ставаме спонсори.няма сила на земята която да ме накара да дам 5 лева за тези курви
Изображение

Потребителски аватар
b0b1
Контакти:

Мнениеот b0b1 » 04 сеп 2010 14:39

Принципно не се влияя от моментна форма, но тези 2мата и перуката ме изваждат извън нерви, така че няма да присъствам срещу равностойния ни съперник.

Върни се в “Архив”