А това съвсем не е така господа ! Дори бих отишъл и по далеч , бих казал че какъвто ни е футбола , такава ни е и държавата ... Защото социалната функция на тази игра е да възпитава феърплея в хората и да служи за изграждането на ценностната система в децата. Футболът и спорта в частност са един вид пазител на морала или поне такъв е замисъла на съществуването им. Защо господа собственици убивате българското у българите ? Без българи няма да има и България. Чии интереси обслужвате господа ? Пари ли не ви достигат , за да живеете хубав живот ? Кланянето от фенове , които не знаят що е морал , защото са родени във времена на грабителство и геноцид и за голяма част от тях е все едно как отбора им взима трите точки - това ли гали егото ви господа ? Това не са победи , това са по - скоро пирови такива. Вие господа възпитавате и налагате духа на мутрите и техния антиморал. Че нали всичкото това след време ще се изсипе върху главите на вашите синове , внуци или правнуци и те ще бъдат отвличани за подкупи или заплашвани с убийство от същите тези , които сега се учат на живот гледайки български футбол в една държава без морал ... Кой ви дава правото да рекетирате обществото ? Кой ви дава правото да унищожавате родината на милиони българи за сметка на шепа хора ? Ще има ли държава България след петдесет години например и ще може ли вашият правнук да се изпъчи гордо и да каже - аз съм българин. Чували ли сте за стихотворението "Аз съм българче" господа ... Едва ли ... Ако бяхте в момента нямаше да сте на мястото , на което сте. Парите не са водещото във футбола , морала е ... Ако има морал стадионите ще са пълни и ще има и спонсори и постъпления. Турското робство не успя да унищожи България , но вие ще успеете господа ... Сигурно като седнете на софра сред приятели се гордеете , че това ще е постижението на живота ви. Дано господ да е отредил за вас и за наследниците ви да изпиете до дъно чашата с горчилка , която всекидневно предлагате на българина. Пожелавам ви го от сърце господа собственици ...