Към господа собствениците на българския футбол ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

viroglav
Контакти:

Към господа собствениците на българския футбол ...

Мнениеот viroglav » 25 апр 2010 19:11

Господа собственици , вашето обяснение е , че каквато е държавата такъв ни е и футбола ...
А това съвсем не е така господа ! Дори бих отишъл и по далеч , бих казал че какъвто ни е футбола , такава ни е и държавата ... Защото социалната функция на тази игра е да възпитава феърплея в хората и да служи за изграждането на ценностната система в децата. Футболът и спорта в частност са един вид пазител на морала или поне такъв е замисъла на съществуването им. Защо господа собственици убивате българското у българите ? Без българи няма да има и България. Чии интереси обслужвате господа ? Пари ли не ви достигат , за да живеете хубав живот ? Кланянето от фенове , които не знаят що е морал , защото са родени във времена на грабителство и геноцид и за голяма част от тях е все едно как отбора им взима трите точки - това ли гали егото ви господа ? Това не са победи , това са по - скоро пирови такива. Вие господа възпитавате и налагате духа на мутрите и техния антиморал. Че нали всичкото това след време ще се изсипе върху главите на вашите синове , внуци или правнуци и те ще бъдат отвличани за подкупи или заплашвани с убийство от същите тези , които сега се учат на живот гледайки български футбол в една държава без морал ... Кой ви дава правото да рекетирате обществото ? Кой ви дава правото да унищожавате родината на милиони българи за сметка на шепа хора ? Ще има ли държава България след петдесет години например и ще може ли вашият правнук да се изпъчи гордо и да каже - аз съм българин. Чували ли сте за стихотворението "Аз съм българче" господа ... Едва ли ... Ако бяхте в момента нямаше да сте на мястото , на което сте. Парите не са водещото във футбола , морала е ... Ако има морал стадионите ще са пълни и ще има и спонсори и постъпления. Турското робство не успя да унищожи България , но вие ще успеете господа ... Сигурно като седнете на софра сред приятели се гордеете , че това ще е постижението на живота ви. Дано господ да е отредил за вас и за наследниците ви да изпиете до дъно чашата с горчилка , която всекидневно предлагате на българина. Пожелавам ви го от сърце господа собственици ... 8-)

dodo7271
Контакти:

Re: Към господа собствениците на българския футбол ...

Мнениеот dodo7271 » 25 апр 2010 19:26

[offtopic]Ако някой е разбрал нещо от това, веднага му давам 5 лева. Ама на секундата.[/offtopic]
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 апр 2010 19:31

Колега, браво за темата - наистина е много прочувствена, и да ти кажа честно, след като я прочете човек - го обсебват доста емоции. За съжаление обаче, казва доста истини - спортът, и в частност футболът се превърнаха в една голяма мафия.... :cry:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
sven_goran
Контакти:

Мнениеот sven_goran » 25 апр 2010 19:37

Имаш правилни мисли... въпросът е че, ако скоро ДС не се изкорени от държавата (мафията), няма оправия и никакви сравнения с робства и тем подобни няма да ни спасят!

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 25 апр 2010 19:41

[offtopic]Голяма безмислица ..... иска да каже нещо, ама явно незнае какво .....[/offtopic]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 25 апр 2010 19:41

dodo7271 написа:Ако някой е разбрал нещо от това, веднага му давам 5 лева. Ама на секундата.

Ами май се поразбират някои неща:
1) Спортът не е спорт в цялата си същност, а по-скоро отбори и играчи са като кукли на конци, и конците се дърпат от разни шефчета, ръководства, управителни съвети, комисии....абе все "спортни" люде :evil:
2) Народът се отдръпва от спорта, защото надушва всякакви игри под масата, а не на терена :arrow: малко останаха любителите, които знаят че всеки мач ще се реши на терена, от играчите и тяхната спортна злоба и хъс.... и т.н.
3) Хората, които са на ръководни постове във спорта са или поставени лица, или разни тумбаци с пари, които си правят каквото искат - все пак който плаща, той поръчва музиката :oops:

... не ти искам 5-те лева ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 25 апр 2010 19:52

Прекалено голяма роля си дал на футбола. Верно той си е феномен, но както всичко друго, така и той си е просто отражение на обществото. Съвсем други са вече причините за упадъка на обществото...
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 25 апр 2010 20:13

Oskron написа:Голяма безмислица ..... иска да каже нещо, ама явно незнае какво .....

А бе, пак ние сме виновни и "синьото" БФС, той малкият го каканиже това винаги щом го засърби, ама днес май е джапнал повечко .... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 25 апр 2010 21:08

TristaNNN написа:
dodo7271 написа:Ако някой е разбрал нещо от това, веднага му давам 5 лева. Ама на секундата.

Ами май се поразбират някои неща:
1) Спортът не е спорт в цялата си същност, а по-скоро отбори и играчи са като кукли на конци, и конците се дърпат от разни шефчета, ръководства, управителни съвети, комисии....абе все "спортни" люде :evil:
2) Народът се отдръпва от спорта, защото надушва всякакви игри под масата, а не на терена :arrow: малко останаха любителите, които знаят че всеки мач ще се реши на терена, от играчите и тяхната спортна злоба и хъс.... и т.н.
3) Хората, които са на ръководни постове във спорта са или поставени лица, или разни тумбаци с пари, които си правят каквото искат - все пак който плаща, той поръчва музиката :oops:

... не ти искам 5-те лева ;)

Прав е колегата...И да ги искаш не можеш да ги вземеш 5-те лева...Така е по целият свят...Ти сега ли се събуждаш или си роден преди малко?!За справка-Ман Юн,Барселона....да продължавам ли?!Не е само в БГ....
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Потребителски аватар
1913
Контакти:

Мнениеот 1913 » 25 апр 2010 22:05

Поздравления за темата, колега, сългасен съм с всяка дума!
[center][wrapimg=]https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/s350x350/1782155_10203359119959520_2077530093_n.jpg?oh=d835df5c333af43a2432f0d8305f9166&oe=586C0965[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”