Да помогнем на Миро Мутафчиев от Mary Boys Band да оздравее!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Да помогнем на Миро Мутафчиев от Mary Boys Band да оздравее!

Мнениеот slavia_forever » 15 апр 2010 22:18

[wrapimg=]http://www.maryboysband.com/main/center/photogalery/images06/09.jpg[/wrapimg]
Искам и лично, като почитател и приятел на групата, да спомогна с каквото мога в тяхната жестока трудност, пред която са изправени! В момента Миро е в болница във Франция с рецидив на рака, който носи след няколко химиотерапии в България! Това за мен е най-добрата българска група, която свири на живо. Цялата банда са много готини и свестни хора, които не носят надменност и "звездно" самозабравяне в себе си. Много точни и позитивни са били винаги, което е видно и заложено в цялостното им творчество! Истински пожелавам на Мария, Миро и цялата банда, да преодолеят това, което е пред тях и знам, че хората които ги познават, ще направят всичко за тях, именно защото ги познават!

Миро, дръж се братле, ние сме с теб и те подкрепяме!

Мери, добротата и любовта ще спаси света! Именно защото знам, какъв позитивен човек си, вярвам че ще се преборите с тази ситуация и най-искрено ви го пожелавам!

Ето какво пристигна в редакцията на радио Star FM от Мери - вокалистката на Мери Бойс Бенд:

"Моят съпруг и китарист на група Мери Бойс Бенд - Мирослав Мутафчиев е болен от Остра Миелоидна Левкемия. Тази страшна диагноза му бе поставена преди година и половина. Оттогава Миро мина през шест химиотерапии. Всичко изглеждаше добре. Лечението се провеждаше в България - в МБАЛ "Александровска" в клиниката по хематология при доц. Хаджиев. През цялото време Миро бе консултиран и във Франция от проф. Варе и именно там се следеше как се развива количеството на раковите клетки в костния му мозък. Те намаляваха и стигнаха почти до нула. Професор Варе обаче държеше, при намиране на 100% съвместим донор, да се направи алогенна трансплантация, за да се избегне евентуален рецидив. Такъв, за съжаление, не се намери.

Аз и момчетата бяхме плътно до Миро през всичките почти осем месеца на болничен престой и лечение. Използвахме дните след лечението му за звукозаписи, група Мери Бойс Бенд отново засвири по клубове, партита и концерти... Всички пари събирахме за трансплантация на Миро. Няколко приятели ни помогнаха със значителни суми. През цялото време си мислехме, че имаме време и можем да се справим сами, без да "бием камбаната" за помощ.

Днес вече нищо не е същото... Миро получи рецидив на болестта си в централната нервна система и бе приет по спешност за лечение в клиника във Франция. Вече нямаме време сами да се справим със събирането на средства за лечението. Вече не става въпрос за трансплантация, а за ново овладяване на левкемията. В България лекарите нямат опит с такъв отвратителен рецидив, няма и време, защото болестта се развива светкавично, затова Миро отиде в болница във Франция, в която за лечението в момента ще са необходими 100 000 евро.

Днес имаме нужда от вашата помощ, защото не можем да се справим сами. Признавам го и ме е страх, че сте се уморили от вълната "Зов за помощ", която ви залива, но нямам време, а страшно много искам да спася човека, когото обичам. Знаете, че за мен любовта винаги е била движещата сила и вярвам, че и днес ще ни помогне. Затова, моля ви, молете се с мен Бог да пощади Мирослав, да му даде вяра и сили, и да го излекува!Ако можете да отделите и финансови средства за Миро, моля направете го на разплащателните сметки, които открих! Миро вече е в болница и на мен ще ми се наложи да плащам цялото лечение, затова сметките са на мое име:
Мария Илиева Мутафчиева
Първа инвестиционна банка, клон "Народен театър", ул. "Дякон Игнатий" 7
BGN IBAN: BG24FINV91501004419465
EUR IBAN: BG82FINV91501004419488

С обич: Мери"

http://www.freerock.eu/index.php?inface ... =1&id=7720

Ето и най-новия им клип.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LFoZ1ggPWl4[/youtube]
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Rodn1

Re: Да помогнем на Миро Мутафчиев от Mary Boys Band да оздравее!

Мнениеот Rodn1 » 15 апр 2010 22:36

Хм...не е хубаво да се говори така,но много известни започнаха да се разболяват!Което поне на мен ми изглежда странно.Иначе дано оздравее човека!

Потребителски аватар
unist_gp
Контакти:

Мнениеот unist_gp » 15 апр 2010 22:40

Мери Бойс Бенд са едно много добра група! Пожелавам на Миро бързо оздравяване!
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_GdibHcfn_0[/youtube]

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 15 апр 2010 22:52

............С тебе сме Миро...... ;)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 15 апр 2010 22:57

И като се съвземеш, отново в Bitburger правим купона! ;)
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

kanar4o
Контакти:

Мнениеот kanar4o » 15 апр 2010 23:00

Rodn1 написа:Хм...не е хубаво да се говори така,но много известни започнаха да се разболяват!Което поне на мен ми изглежда странно.Иначе дано оздравее човека!

Ще дам каквото мога от мен.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 15 апр 2010 23:30

Хайде атака във фейсбука!......И навсякъде! Мери е бургазлиика, така че, просто няма как! Дано да се направи акция както и за Гого! Мисля, че можем да го направим! Дано да имаме потребители които работят за мобилните оператори! Да организират смс-и за него! Мисля, че всички умни фенове тука ще пуснат не по един sms за него!............. Това е музика, това е изкуство, което всички обичаме!.......... 2-3-5-10 лв, няма да ни съборят толкова, ако можем да помогнем за такъв човек! Давайте приятели! Моля ви!

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 15 апр 2010 23:39

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 15 апр 2010 23:43

modor написа:http://www.facebook.com/?ref=logo#!/group.php?gid=115141185179275&ref=mf.....ето група във фейса ;)

Благодаря ти, Тоше!.......

Потребителски аватар
TPAtkov

Мнениеот TPAtkov » 15 апр 2010 23:44

Айде дайте телефони бе хора, да помагаме с СМС-и поне, който има ограничени възможности.Мирката е много ценен пич, находка...Отличник от математическата гимназия в Бургас, отличник от ВВВУ-Д.Митрополия, отличник и в работата си като музикант..Дайте да се опитаме да помогнем на човека, който е преди всичко родител,син, брат и най-накрая музикант

Върни се в “Архив”