Честит рожден ден на Гари Родригес
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Captain Stottlemeyer
Честит рожден ден на Гари Родригес
Гари Мендес Родригес е роден на 27 ноември, 1990 г. в Ротердам. Юноша е на „Фейенорд”. Не получава предложение за професионален договор от родния си клуб и играе известно време в чужбина и във втородивизионния холандски „Додрехт”. През февруари, 2013 г. подписва договор с „Левски” за 2,5 години. Официален дебют прави на 3 март т.г. в Бургас срещу „Черноморец” (победа за „Левски” с 2:0). Досега Гари има 41 мача със синята фланелка във всички турнири, като в тях е отбелязал общо 18 гола.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Re: Честит рожден ден на Гари Родригес
Ейй, вече мислех аз да му пускам тема за факултетеца
А, жив и здрав
Добре, че е капитана да се сети за звездите ви
Обикновено става към обяд като му се допие 

Леевски, оле

ЧРД и да ни радва още много
- Captain Stottlemeyer
boabbb написа:Ейй, вече мислех аз да му пускам тема за факултетеца![]()
А, жив и здрав
Както винаги - неподготвен.

П.П. Направи ли справка за наемите в Москва (любезно ти дадох линк), или още си мислиш, че и там са като в циганския квартал "Изток" в твоя град - Кюстендил?...

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 27 ное 2013 12:55, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Ми освен да кажа наздраве и на Капитана и на Гари. 

Captain Stottlemeyer написа:boabbb написа:Ейй, вече мислех аз да му пускам тема за факултетеца![]()
А, жив и здрав
Както винаги - неподготвен.Към обяд стават хлапаци като теб, които са изпили повече от 2 питиета вечерта и след това не могат да отлепят от леглото, задниците им се вдигат, но главите - не. Старите кримки като капитана започват още рано сутринта с това, с което са приключили вечерта - за отскок и блясък в очите. Там накъдето си тръгнал, капитанът оттам се връща, мамин златен...
П.П. Направи ли справка за наемите в Москва (любезно ти дадох линк), или още си мислиш, че и там са като в циганския квартал "Изток" в твоя град - Кюстендил?...
Аз съм на работа и не се разлещвам през седмицата

Леевски, оле

- Captain Stottlemeyer
boabbb написа:...Аз съм на работа и не се разлещвам през седмицатаПък и по принцип избягвам да прекалявам, това му е най-лошото на алкохола, че когато ти стане най-сладко е време да спираш
Наемите ... повечето бяха под 1000 долара, такива 4-5 стайни са без коментар, те и тука са по около 1000 лева
С първите две изречения съм напълно съгласен. Това за блясъка в очите и отскока беше бъзик.

- Daniel Levski
- Контакти:
Честито ! И във Варна да се отличи с 2 гола.
- Син до гроб_
- Контакти:
Честит да му е! Да бъде жив и здрав! И малко повече да използва и останалите си съотборници по време на мач!...или пък не, вече се зачудвам дали не е прав ,че играе сам 

Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !