Честит рожден ден на Гари Родригес

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Честит рожден ден на Гари Родригес

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 ное 2013 12:32

Гари Мендес Родригес е роден на 27 ноември, 1990 г. в Ротердам. Юноша е на „Фейенорд”. Не получава предложение за професионален договор от родния си клуб и играе известно време в чужбина и във втородивизионния холандски „Додрехт”. През февруари, 2013 г. подписва договор с „Левски” за 2,5 години. Официален дебют прави на 3 март т.г. в Бургас срещу „Черноморец” (победа за „Левски” с 2:0). Досега Гари има 41 мача със синята фланелка във всички турнири, като в тях е отбелязал общо 18 гола.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Re: Честит рожден ден на Гари Родригес

Мнениеот boabbb » 27 ное 2013 12:37

Ейй, вече мислех аз да му пускам тема за факултетеца :mrgreen: :lol: А, жив и здрав 8-) Добре, че е капитана да се сети за звездите ви :!: Обикновено става към обяд като му се допие :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 27 ное 2013 12:44

ЧРД и да ни радва още много

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 ное 2013 12:50

boabbb написа:Ейй, вече мислех аз да му пускам тема за факултетеца :mrgreen: :lol: А, жив и здрав 8-) Добре, че е капитана да се сети за звездите ви :!: Обикновено става към обяд като му се допие :mrgreen:

Както винаги - неподготвен. :lol: Към обяд стават хлапаци като теб, които са изпили повече от 2 питиета вечерта и след това не могат да отлепят от леглото, задниците им се вдигат, но главите - не. Старите кримки като капитана започват още рано сутринта с това, с което са приключили вечерта - за отскок и блясък в очите. Там накъдето си тръгнал, капитанът оттам се връща, мамин златен... 8-)
П.П. Направи ли справка за наемите в Москва (любезно ти дадох линк), или още си мислиш, че и там са като в циганския квартал "Изток" в твоя град - Кюстендил?... ;)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 27 ное 2013 12:55, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 27 ное 2013 12:55

Ми освен да кажа наздраве и на Капитана и на Гари. ;)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 27 ное 2013 12:59

Captain Stottlemeyer написа:
boabbb написа:Ейй, вече мислех аз да му пускам тема за факултетеца :mrgreen: :lol: А, жив и здрав 8-) Добре, че е капитана да се сети за звездите ви :!: Обикновено става към обяд като му се допие :mrgreen:

Както винаги - неподготвен. :lol: Към обяд стават хлапаци като теб, които са изпили повече от 2 питиета вечерта и след това не могат да отлепят от леглото, задниците им се вдигат, но главите - не. Старите кримки като капитана започват още рано сутринта с това, с което са приключили вечерта - за отскок и блясък в очите. Там накъдето си тръгнал, капитанът оттам се връща, мамин златен... 8-)
П.П. Направи ли справка за наемите в Москва (любезно ти дадох линк), или още си мислиш, че и там са като в циганския квартал "Изток" в твоя град - Кюстендил?... ;)

Аз съм на работа и не се разлещвам през седмицата ;) Пък и по принцип избягвам да прекалявам, това му е най-лошото на алкохола, че когато ти стане най-сладко е време да спираш ;) Наемите ... повечето бяха под 1000 долара, такива 4-5 стайни са без коментар, те и тука са по около 1000 лева
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 ное 2013 13:50

boabbb написа:...Аз съм на работа и не се разлещвам през седмицата ;) Пък и по принцип избягвам да прекалявам, това му е най-лошото на алкохола, че когато ти стане най-сладко е време да спираш ;) Наемите ... повечето бяха под 1000 долара, такива 4-5 стайни са без коментар, те и тука са по около 1000 лева

С първите две изречения съм напълно съгласен. Това за блясъка в очите и отскока беше бъзик. ;) Аз също съм на работа и работя за себе си, което не е чак толкова хубаво - сам съм си началник и не мога да изклинча, когато имам работа за вършене, или пък да я оставя, така че някой друг да я свърши. Това размотаване във форума го правя по време на почивките си. За наемите: В сайта, за който дадох линк, имаше точно обява за двустаен апартамент за 1500 долара, но нямам желание за спор, пък и COVINI ще ни се скара, че не използваме ЛС. :lol: Разбира се, има разлика между двустаен апартамент на "Арбат" и двустаен апартамент в Черëмушки, да не говорим за Метрогородок... 8-)

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 27 ное 2013 14:07

Честито ! И във Варна да се отличи с 2 гола.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 27 ное 2013 14:21

Честит да му е! Да бъде жив и здрав! И малко повече да използва и останалите си съотборници по време на мач!...или пък не, вече се зачудвам дали не е прав ,че играе сам :)
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Върни се в “Архив”