Стадион Несебър

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Стадион Несебър

Мнениеот Себастиан Фетел » 18 юли 2013 17:32

В Несебър ли ще домакинства нафтата ?
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Re: Стадион Несебър

Мнениеот pas » 18 юли 2013 17:45

За съжаление - така се очертава.

Стадион Нефтохимик, където съм ходил на мачове и преди 30 г. /в стария му вид разбира се :) / сега е собственост на фирма на лицето Събев, боядисан е в синьо и там играе футболният урод на Бургас - 919, с лиценза на Вихър - Айтос, нашият стадион и школата ни и без публика /освен десетина алкохолика на хранилката/

Наем от 240 хил. лв. авансово в пълен размер няма кой да плати, но не това е целта. Целта е да не играем на нашия си стадион и Ч-ц да изпъква.

Само за сравнение - Ч-ц също е наемател, но не плаща наем за този стадион. Пишат му се едни задължения, които само се трупат, но и лев не влиза по сметката на собственика на стадиона.

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 18 юли 2013 17:56

Себастиан Фетел написа:В Несебър ли ще домакинства нафтата ?

Ще те помоля, обаче, да си смениш вече аватара! Може и да беше забавно да се гъбаркаш с хората от ЦСКА, но ние нямаме никаква вина, че българските журналисти са малоумни и пускаха но 10000 новини на ден как ни купуват, докато собствениците на нашия отбор бяха в чужбина и даже не знаеха в какво са ги забъркали медиите.

От нас каквото зависеше го направихме. Няма човек от клуба, който да не нарече писания глупости. Защо ни забъркаха не знам, но определено не е приятно да се налага да доказваш как нямаш сестра. Не знам дали сме голям или малък отбор, но си имаме верни привърженици и не се продаваме.

Другото си е лош вкус и липса на усещане от превъзбудени журналистчета.

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 18 юли 2013 18:04

На Лазур ще играете. От мен да го знаете.

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 18 юли 2013 18:04

pas написа:За съжаление - така се очертава.

Стадион Нефтохимик, където съм ходил на мачове и преди 30 г. /в стария му вид разбира се :) / сега е собственост на фирма на лицето Събев, боядисан е в синьо и там играе футболният урод на Бургас - 919, с лиценза на Вихър - Айтос, нашият стадион и школата ни и без публика /освен десетина алкохолика на хранилката/

Наем от 240 хил. лв. авансово в пълен размер няма кой да плати, но не това е целта. Целта е да не играем на нашия си стадион и Ч-ц да изпъква.

Само за сравнение - Ч-ц също е наемател, но не плаща наем за този стадион. Пишат му се едни задължения, които само се трупат, но и лев не влиза по сметката на собственика на стадиона.

Друго си е реалния отбор на Бургас Нафтекс Нефтохимик Атлетик Камено Бургас 1962 1986?
Целта Черноморец за изпъква я няма никъде, само в болната ти фантазия. И 200 пъти съм го казвал, Нефтохимик трябва да играе в Лазур, а Черноморец в Акациите.
Честит форум.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

tyranta
Контакти:

Мнениеот tyranta » 18 юли 2013 18:17

Феновете на Нефтохимик продължават да търсят дразги с колегите от Черноморец ... кой печели от цялата тази работа - само те си знаят !!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Hrabar
Контакти:

Мнениеот Hrabar » 18 юли 2013 18:19

Като е отворена дума за стадиона да попитам...Как стана тази работа със стадиона? Знам че Събев я направи цялата тази магария, но ми се губи хронологията. Много добре си спомням, как този стадион беше построен на ново от Порточанов през 90-тте. Тогава беше най-модерното спортно съоръжение а Нафтата заслужаваха поне веднъж да станат шампиони. При Порточанов бяха железен отбор. От там изгря звездата на Херо.

Питам за да се запомним този гешефт, че олигарсите и за в бъдеще ще опитват подобни номера.
"Искам да подчертая, че заради преминаването в ЦСКА станах такъв футболист. Този отбор ме научи на всичко в играта." Димитър Якимов
http://www.youtube.com/watch?v=YceBkLcF4E8

Потребителски аватар
Себастиан Фетел
Контакти:

Мнениеот Себастиан Фетел » 18 юли 2013 18:29

Според мен стадион Лазур вече е на Черноморец и нафтата няма да играе никога вече там.
[wrapimg=center]https://c1.staticflickr.com/8/7511/16011066645_a2a38581e2_b.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
pas
Контакти:

Мнениеот pas » 18 юли 2013 18:35

Hrabar написа:Като е отворена дума за стадиона да попитам...Как стана тази работа със стадиона? Знам че Събев я направи цялата тази магария, но ми се губи хронологията. Много добре си спомням, как този стадион беше построен на ново от Порточанов през 90-тте. Тогава беше най-модерното спортно съоръжение а Нафтата заслужаваха поне веднъж да станат шампиони. При Порточанов бяха железен отбор. От там изгря звездата на Херо.

Питам за да се запомним този гешефт, че олигарсите и за в бъдеще ще опитват подобни номера.

Стадиона си беше на Нефтохимик и Събев, като купи отбора с него придоби и стадиона.

После, бившият кмет на Бургас Йоан Костадинов /кадър на БКП и незапомнен с нищо хубаво в града/, който е привърженик на Черноморец, обеща на Събев да му даде стадион Черноморец и цялата безе около него, ако поеме клуба и закрие Нефтохимик. Става въпрос за имоти за над 100 милиона.

Не ги спря даже факта, че Черноморец си беше на Ивайло Дражев и той имаше концесия за стадион Черноморец. Основаха си нов клуб с лиценза на Вихър Айтос, развалиха концесията на Дражев /въпреки, че там всичко беше изрядно и досега се водят съдебни дела/ и апортираха стадиона в капитала на новия клуб. Най-забавното беше, че двата Черномореца - автентичния и айтоския играха един срещу друг във "В" група, така че няма начин единия да е наследник на другия.

Колкото до стадион Нефтохимик - Събев реши да унищожи Нефтохимик /беше го прекръстил на Нафтекс, име което никой никога не е викал/ и просто закри отбора, като си направи дружество за имоти, което и до момента е собственик на стадиона и го отдава под наем /на Черноморец включително/

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 18 юли 2013 18:36

Hrabar написа:Като е отворена дума за стадиона да попитам...Как стана тази работа със стадиона? Знам че Събев я направи цялата тази магария, но ми се губи хронологията. Много добре си спомням, как този стадион беше построен на ново от Порточанов през 90-тте. Тогава беше най-модерното спортно съоръжение а Нафтата заслужаваха поне веднъж да станат шампиони. При Порточанов бяха железен отбор. От там изгря звездата на Херо.

Ще ти кажа. Чистата истина, от която нямам файда да лъжа. Имало едно време в Бургас един човек, чието хоби било да се запознава с началници и шефове. Сиреч - да познава влиятелни господа комунисти. Но, видиш ли, човечето работело като момче за всичко в един бургаски отбор Черноморец Бургас. Тогава никой не го познаваше и за това това човече, отявлен цесекар, решава да направи сечено на колегите си и завързва контакти с Нефтохима и по-специално с директора на завода. Той започва да взема пари от там, за да развива футбола в един среден по хубост отбор Нефтохимик, който играе на един полуразрушен стадион пред около 100-200 човека публика някъде в долните девизии. Та същия този човек, не без чужда помощ, почва да отклонява пари за отбора и за себе си, разбира се, бургазлии знаят точно как. Идва един момент, в който отбора трябва да играе пред фенове, за да се оправдаят парите и става така, че се решава на безплатен вход за всички. След това започва да строи едната, после другата козирка и през това време двата бургаски отбора играят на стадион Черноморец. Пуснати са различни томболи от магазини Ритони, безплатни входове. Имаше заплахи и към съдии и делегати, вие знаете. Имаше медийно затъмнение, само ТВ СКАТ предаваше 1 или 2 сезона от стадион Нефтохимик, никой друг не припарваше, даже и репортажи нямаше. Та с публиката, която в тези години нямаше и какво да яде, се направи един отбор, който радваше всички бургазлии, независимо от цветовете. Но дойде другарят Костов, който реши да приватизира завода и да го продаде на руснаците за тлъста комисионна само за едни кирливи 180 милиона долара, ако не ме лъже паметта. Та господинът разбра, че вече не може да цоца, а и без това си стана милионер и продаде отбора на господин Митко ви Събев. Който в последствие го прекръсти Нафтекс. Но дойде един момент, в който батко ви Ивайло Дражев - ПЕДЕРА*Т, реши да е*е мамата на Черноморец и кмета се принуди да помогне. Просто се създаде нов отбор, както Ботев, Локомотив, Берое и прочие, взе се един лиценз - Вихър от Айтос и се започна не от "А" окръжна, а от "В" група, та мачкаше наред. Дойде един момент, в който двата отбора се срещнаха и все още бяха собственост на господин ви Събев, който е и ДОСЕГАШЕН собственик на стадиона. Той реши, под натиска на няколко индивида, един от тези е Порточанов, да си поддържа Черноморец, а Нефтохимик да трудоустрои в Черноморец - Поморие. Нематериалните активи обаче ги връчи на един човек, който се нае да издържа отбора Нефтохимик и те започнаха от "В" група с лиценза на Атлетик. В този момент, всички фенове на Нефтохимик обвиниха и продължават да обвиняват черноморци, че са им откраднали стадион, школа и не знам си и аз какво още. Та, ако не ти се чете всички, прочети само последното.
Митко Събев за добро или лово Е настоящ собственик на ст. "Лазур", а Община Бургас е собственик на идеални части от спортния комплекс. Но е собственик с дъщерна фирма, което прави така, че Черноморец да си плаща, за да играе, а сега искат и от Нефтохимик това. Което е съвсем нормално.
А нашият си стадион си седи и няма сила на този свят, която да направи така, че да се върнем там. За съжаление мое и на цялата синя бургаска публика.
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]

Върни се в “Архив”