Празник за българският футбол.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

karabadabul
Контакти:

Празник за българският футбол.

Мнениеот karabadabul » 15 мар 2012 20:39

Днес е наистина празник за българският футбол, защото т.нар. убийци на футболът ни не са на полуфиналите за купата. Нищо против двата отбора нямам, но те и пасмината в БФС около тях дето години наред ги буташе очевадно със съдийски аванти убиха футболът. За тях винаги са важали особени правилници. Аванти, аванти..... Даже докато провинциален отбор се наказва с лишаване от мачове заради хвърлена бутилка при т.нар. ''грандове" дето осмяха България в Европа трябва да се убие човек сигурно та да ги лишат от домакинство.
За финансовите "чалъми" дето съсипаха много футболни центрове като им отмъкваха играчите без пари даже не ми се говори. Даже и с огромни дългове те пак са недосегаеми.
Празнувай народе! В Европа отдавна лъсна истината, вече и тук се почва. Незнам само "милионите" им привърженици как могат да се радват на изкуствените им титли и победи. Ама то май и не се радват като се има предвид, че двата отбора са с най-малко публика предвид "милионите" им фенове от които се събират по 1000 човека на мач.
Последна промяна от karabadabul на 15 мар 2012 20:54, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Re: Празник за българският футбол.

Мнениеот loko29 » 15 мар 2012 20:50

Днес е хубав ден за българския футбол.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

14 Ноември 2008
Контакти:

Мнениеот 14 Ноември 2008 » 15 мар 2012 20:51

Някой,ще си помисли,че аз съм автора на тази тема! Няма по-хубав момент,от това софийски отбор да ни освободи от присъствието си в даден турнир! Всяка загуба на софийски отбор,е победа за БЪЛГАРСКИЯ футбол ;)

Потребителски аватар
dzhambov

Мнениеот dzhambov » 15 мар 2012 20:53

karabadabul написа:Днес е наистина празник за българският футбол, защото убийците на футболът ни не са на полуфиналите за купата. Нищо против двата отбора нямам, но те и пасмината в БФС около тях дето години наред ги буташе очевадно със съдийски аванти убиха футболът. За тях винаги са важали особени правилници. Аванти, аванти..... Даже докато провинциален отбор се наказва с лишаване от мачове заради хвърлена бутилка при т.нар. ''грандове" дето осмяха България в Европа трябва да се убие човек сигурно та да ги лишат от домакинство.
За финансовите "чалъми" дето съсипаха много футболни центрове като им отмъкваха играчите без пари даже не ми се говори. Даже и с огромни дългове те пак са недосегаеми.
Празнувай народе! В Европа отдавна лъсна истината, вече и тук се почва. Незнам само "милионите" им привърженици как могат да се радват на изкуствените им титли и победи. Ама то май и не се радват като се има предвид, че двата отбора са с най-малко публика предвид "милионите" им фенове от които се събират по 1000 човека на мач.

+1926

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 15 мар 2012 20:59

+111111111 днес е страхотен ден
НАЗДРАВЕ !
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
bixxol
Контакти:

Мнениеот bixxol » 15 мар 2012 21:00

Автора не се е съобразил , че на днешно време футбола е все по комерсиален и черното тото е обладало всичко българско и родно . Това е втория вариант (който не трябва да се изключва) за БГ изненадите и празниците за някои !!!
Кой Български отбор,е победил сам себе си... в официален футболен двубой?

brossy
Контакти:

Мнениеот brossy » 15 мар 2012 21:04

Тези грандове имат нужда от вас ,дребни отборчета,но докато вие нямате стадиони и играете където ви падне,тези грандове няма да се развият.Докато Г.Г. купува купи и титли няма да има силни грандове.

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 15 мар 2012 21:04

Много ми е интересно какво ще правите без софийските "убийци на футбола"? :) :) :) Нали това е смисълът на футбола - да има съперничество, да има спор, конфликт? Ако ги няма Левски и ЦСКА, първенството става абсолютно безинтересно, няма да го показват по телевизията, никой няма да знае какво става в него. Кажете, ама честно. Вие какво предпочитате да гледате - ЧЕрно море - Левски или Черно море - Калиакра, или например Локо Пд - ЦСКА или Локо Пд - Любимец? Накратко, говорите пълни безсмислици.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
miromov
Контакти:

Мнениеот miromov » 15 мар 2012 21:08

По добре е без Левски и ЦСКА. Ако закрият и целия футбол, ще е най-добре! :mrgreen:
GINA CARANO MMA
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/928/3214928e.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/1C/50/357253c2500e1c50.gif[/wrapimg]

barabata
Контакти:

Мнениеот barabata » 15 мар 2012 21:09

dodo7271 написа:Много ми е интересно какво ще правите без софийските "убийци на футбола"? :) :) :) Нали това е смисълът на футбола - да има съперничество, да има спор, конфликт? Ако ги няма Левски и ЦСКА, първенството става абсолютно безинтересно, няма да го показват по телевизията, никой няма да знае какво става в него. Кажете, ама честно. Вие какво предпочитате да гледате - ЧЕрно море - Левски или Черно море - Калиакра, или например Локо Пд - ЦСКА или Локо Пд - Любимец? Накратко, говорите пълни безсмислици.

Повярвай много по добре ще е. Като изключим селата където ви се радват в големите градове всички предпочитат да гледат истински футбол, а не да викат цял мач по съдията дето се подиграва с отборът извън София. Ето Ботев например си пълнят стадиона и във Б и В група. Никой не иска да ви гледа повярвай ми по такъв начин какъвто убивате всичко около вас.
Последна промяна от barabata на 15 мар 2012 21:10, променено общо 1 път.

Върни се в “Архив”