Мое лично мнение е, че в момента ни трябва нов треньор, който да затегне редиците, защото в последните няколко месеца вместо да отборът да се готви за мачовете през пролетта, както беше миналата година тази зима премина в снимки с автомати за спомен и мачове от по 45 и такива от 3 полувремена по 30 минути. Отделно не се знаеше къде ще водим подготовка. Не се знаеше до последния момент кои играчи ще са в отбора и кои не.
Ясно беше, че Димитър Пенев е съгласен да работи, с който му доведат и не е наблюдавал никой от новите, което е недопустимо, ако имаме амбиции за нещо значимо.
Според мен в момента Стойчо Младенов трябва да дойде на мястото на Пенев и Дуци също да си ходи, защото именно те са основни виновници за състоянието на отбора.
Моля за мнения. Споделяте ли мнението, че ни трябва треньорска смяна, Стойчо ли е най-подходящ или друг? Кой? Българин, чужденец? Благодаря предварително.
Време ли е за нов треньор или да чакаме официален крах?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Време ли е за нов треньор или да чакаме официален крах?
То щото в треньора ни е най-големия проблем....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
subzero написа:Аз мисля,че треньора ви е най-малкия проблем!! Махнете Титан-ите!! Тогава пак ще ви уважават!! И стига сте пускали теми днеска! Поплачете си,ще ви мине! Или се върнете назад във темите да се надъхате! Щото там сте големи оптимисти!!
Копирал съм си мнение в темата на мача с Черноморец, което съм го писал в началото на Февруари и още там казвам, че ще паднем с 3:0 и ще сме пълна трагедия. Е само 2 бяха. Собствениците не ги искам, но махането им е доста по-сложен процес. Питането ми към феновете на ЦСКА е дали да не позакърпим малко с нов треньор пълната дезорганизация, която е причината за "плача" не е такъв проблем, че сме загубили 1 мач, а играта или по-скоро липсата на такава.
Последна промяна от Tony_CSKA на 04 мар 2012 23:55, променено общо 1 път.
Какви смени какви 5 лв. ако има човек които да се справи в критични ситуации това е Д. Пенев ... Помните ли как със състав пълен с юноши взе суперкупата преди време когато ни отнеха лиценза и не останаха футболисти . И какви са тези истерии 1 мач и веднага а-у , все пак Черноморец са стойностен отбор , сега имаме няколко по - лесни мача се обиграе състава ще се върнат хванатите с допинг и така ... 3 точки е само разликата успокойте се малко
- child in time
- Контакти:
Ами докога чичо Митко ще е спасителния отряд? Радукана го махнахте като мръсно коте, нахакахте тоя Дуци и някакви "футболисти" и ?!? Каквото сам си направи човек никой не може да му направи! Титаните се държат точно като титани и очакват всичко да им се прости , другите им се назлобяват още повече и резултата е налице! Разпасаната команда си го получава! Не треньора , ръководството и собствениците са за смяна ! На пожар!

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

Tony_CSKA написа:subzero написа:Аз мисля,че треньора ви е най-малкия проблем!! Махнете Титан-ите!! Тогава пак ще ви уважават!! И стига сте пускали теми днеска! Поплачете си,ще ви мине! Или се върнете назад във темите да се надъхате! Щото там сте големи оптимисти!!
Копирал съм си мнение от в темата на мача с Черноморец, което съм го писал в началото на Февруари и още там казвам, че ще паднем с 3:0 и ще сме пълна трагедия. Е само 2 бяха. Собствениците не ги искам, но махането им е доста по-сложен процес. Питането ми към феновете на ЦСКА е дали да не позакърпим малко с нов треньор пълната дезорганизация, която е причината за "плача" не е такъв проблем, че сме загубили 1 мач, а играта или по-скоро липсата на такава.
Еми,пич,явно си от малкото реалисти!! Дерзай!! Успех ти желая!! Хубаво е да има интелигентни хора,които си знаят възможностите и не са заслепени от фенско безумие!!
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
С този материал (футболисти), толкова, който и да смени Пенев, няма нищо да промени.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]
Разбира се, че искам! Искам Стойчо Младенов да дойде, но повече да не си тръгва!!! Или Йешич, въпреки че доста лоши приказки се изговориха за него и последния му отбор! Искам човек, който ще държи съблекалнята под контрол! Леле ако им бях аз треньор, нямаше да им дам да дишат! Както Любо Пенев го правеше!
Последна промяна от ЦСКА-р на 05 мар 2012 00:03, променено общо 1 път.
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
BadBoy написа:С този материал (футболисти), толкова, който и да смени Пенев, няма нищо да промени.
Отборната игра му е майката, а с този Пенев такова нещо няма. Миналия пролетен полусезон имаше, влакчета ли не правиха, емблената ли не ни направиха на терена, но бяхме горди, че тези момчета играят в ЦСКА, биеха всичко наред и то с настроение! Сега има ли и помен от това нещо? Разпродадоха отбора, в съблекалнята е пълна йерархия със сигурност, какво повече може да се очаква, освен победи над отбори като Светкавица и Калиакра (с цялото ми уважение към тези отбори)!
Сектор Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
BadBoy написа:С този материал (футболисти), толкова, който и да смени Пенев, няма нищо да промени.
Да де, но проблема е, че винаги Пенев позволява да му оставят такъв материал. Дали Радуканов не го махнаха точно, защото са му подсказали, че ще има такъв материал, с което не се е съгласил?
Последна промяна от Tony_CSKA на 05 мар 2012 00:14, променено общо 1 път.