Нещо ми се върти една простотия и мисля да я споделя.
Значи под заглавието "горещия стол" имам предвид:
Искате ли да си направим такава специална рубрика за потребителите тук?На всеки два-три дена ще избирамe човек от форума,който да отговаря на въпросите на форумците.Просто тези,които са по-популярни тук и на които,с интерес хората ще им задават въпроси.Естествено ще ги избирамe като ce праща ЛС с текст "Искаш ли да се включиш в рубриката Горещия стол" и те ако искат се включват.Отговарят в продължение на 2-3 дена на въпроси,след това избираме нов участник и така.
Много не ме бива да обяснявам,но разчитам да го разберете.
Първо искам да чуя,по-точно видя мненията ви...ако ви хареса оставяме темата,ако не delete

Всеки има право да задава до 5 въпроса докато не му се отговори и да пише 1 мнение в темата.
2. Всеки потребител стои на стола по 3 дни.
3. Някой бил вече на стола може да седне на него втори път, когато са се изредили вече всички потребители. Всеки може да бъде предлаган по няколко пъти, докато най-сетне бъде избран.
4. Имате възможност да откажете да седнете на стола само ако още не сте участвали в играта. Ако някой вече е задавал въпроси на предните потребители и после като дойде неговия ред, не иска да седне на стола няма право повече да задава въпроси.
5.Трябва да се отговори на всички въпроси в рамките на трите дни. Все пак имате право да дадете и уклончиви отговори на злепоставящи въпроси. Въпроси от рода на „Какъв ти е телефонния номер?"; „Какъв ти е адреса?" , могат спокойно да бъдат подминавани.
.6 В Края на всеки мандат, човека седящ на стола определя един потребител който според него му е задал най-интересен , забавен или впечатляващ го въпрос и така задалия въпроса печели титлата ВЪПРОСНИКЪТ на СТОЛА!!!
Също така той избира кой да е следващия на стола!
Моля модераторите да сложат анкета със желаещите да са първи на стола,и да решим кой ще е той:
1. megan fox
2. kingofpop
3. Милен Христов
4. Middlesbrough
5. cska_vd
6. storm
7. vaskonti
8. ros
9. smoothc
10. DerrickRose