Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Интересно

Мнениеот Old_death » 06 май 2009 18:57

А в дори един свой пост до тук да съм казал, че няма истина в твърденията им? Извинявай, ама някой да ми почва с "Не знам си колко си причини да не стана левскар"( тоест директно казва- говеда, говорете си, не ми пречите) и после да иска диалог- не върви, нали? Аз за вече 2 години не съм си позволил нито един път да нарека някого в този форум "Чорбар" уважавам до колкото ми е възможно всеки, и най- вече правото му на мнение. Ще ти кажа защо не ги чета подобни постове- защото се пускат за N-ти път, истината е субективно нещо и много зависи от гледната точка, няма такова нещо като "Чиста истина".

За последен път ще се обърна към тебе,защото в изказването ти става въпрос за мен.Не се дръж като обидена мома!Погледни какво чудо на художествената измислица стои преди поста ми "Не знам си колко си причини да не стана левскар"!!!Или тая провокация не ти изнася да я видиш!За пореден път ще ти кажа,че никога не съм се държал провокативно,освен в случаите в които съм бил предизвикан.Смятах,че може да има някакъв диалог помежду ни,но ти разби тая ми илюзия с признанието си че коментираш без да четеш :!: :!: :!:Как да го разбирам това!Във всеки случай не и като уважение.Сърдиш се,че хората се обръщат към вас с обидни епитети!Еми престанете да се държите като такива,дявол да ви вземе,за да ви уважават хората.Не искайте хората да са балъци и да обръщат непрекъснато и другата си буза след вашите напрекъснати обиди!Правилно ти е направило впечатление стилът ми на писане,но съм се учил в съвсем други условия,в които се получаваше по добра обща култура и нямам намерение да се променя за да угодя на някой.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Мнениеот mike28 » 06 май 2009 19:12

Безмислени са всякакви спорове с теб, това съм го открил отдавна- така че нямам нищо против, че не ме уважаваш, нито ме вълнува, че си се разочаровал от мен- това си е твое право. Както е мое да не искам да ме заливат всеки ден във форума с истините за един или друг отбор. Отново повтарям- няма такова нещо като чиста истина, разбирай го както си искаш. В случая да ти прави впечатление, че нито един път не тръгнах да доказвам колко силен отбор е Левски, или далеч по- лесното- колко мижав такъв е ЦСКА? Опитвам се да ви кажа, че се въртите в кръг, вече доста години, хората си направиха и стадиони и отбори, а ние тук сме още на ниво- защо не трябва съм от Левски ли каква е истината за ЦСКА.
Случайно да си спомняш, колко пъти в този форум си обиждал някой, само защото не е фен на ЦСКА? Мислям, че са доста случаи, а ми говориш, че сините фенове не били добри колкото вас. Само виж твоите приятели какви са ги напляскали в темата за Гунди от днес и ела после да ми говориш за някакви разлики. Както казва феревъра, ЦСКА и Левски са двете страни на един и същ медал, всякакъв опит за разделение означава заслепеност и нежелание да се погледне реалността.(не истината)

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Re: Майкъла: Левски като бие ЦСКА, все едно бие Ливърпул

Мнениеот vaskonti » 06 май 2009 19:13

W84me написа:
Ок, да видим тогава... 1-17, 0-6, тупан, най-слабият отбор в историята, "мерси за тренировката, довиждане". Ти какво имаш да кажеш по въпроса? :lol:

Участвахме!Вие,защо не участвахте? 3 мача стадиона се пука по шевовете от хора.А на вашия мач с Ливърпул,дето толкова много ги хвалите,имаше 16.5 хиляди души.СРАМ! Не можете дори половината В.Левски да напълните!Левски бяха в ШЛ и се опитваха да се надиграват със отборите,което е най-големият успех.Това 0-6 общият рз-тат от мачовете с Галатасарай ли е? :?: ;)

Виждам, че за вас е важен олимпийският принцип, а не резултатите. Бяхте приличен спаринг на грандовете, не случайно Мауриньо каза тази реплика "благодаря за тренировката". Представяш ли си как сте изглеждали в техните очи? И кой отбор според теб го помнят и уважават - този, който е в ШЛ, но го бият като тупан или този, победил Ливърпул, който 2 месеца по-рано разби Милан на финал на ШЛ?
Освен това защо според теб се напълни 3 пъти стадиона, да гледат вас или да гледат другите отбори? А ЦСКА не напълни стадиона заради лакомията на управниците, които сложиха цени между 35 и 50лв на билет. При вас беха по 10 и 20. Не, че това е оправдание, но за пръв път в България се искаха 50лв, при положение, че до момента се е плащало максимум 10.
А защо ЦСКА не участва в ШЛ до сега, отговора е ясен - ние се борим с Ливърпул, вие с Киево, вместо с Рома, както трябваше да бъде. Ясно ти е, че срещу Тоти и компания нямаше да е същото като с Магаретата, нали? Но няма лошо де, споходил ви е лудия късмет тогава, използвали сте го.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

blue lagoon

Мнениеот blue lagoon » 06 май 2009 19:17

Майкъла знае! Той добре знае и че Бети/жена му/ някой ден може и на него да пусне! :mrgreen:

OBI4AM LEVSKI
Контакти:

Re: През 1998 г. поздравихме Цска с 5:0

Мнениеот OBI4AM LEVSKI » 06 май 2009 19:19

Донякъде утешителен за ЦСКА е фактът, че двубоят с „Ливърпул“ доведе и до реализиране на известни приходи, макар и неголеми на фона на сумите, съсредоточени в бизнеса с европейските клубни турнири. Заради очевидно погрешното решение да се обявят високи цени на билетите около 22 000 места на стадион „Васил Левски“ останаха празни и на трибуните присъстваха едва 16 500 зрители, което за мач с европейския шампион не е нищо друго освен пълен маркетингов провал. При това около 11 000 от
Пише го-16 500 и то с "любимия" Ливърпул :D :o :lol: -ах,колко жалко е...

Потребителски аватар
2OLEGEND
Контакти:

Re: Да не забравяме !

Мнениеот 2OLEGEND » 06 май 2009 19:19

До колкото знам целта също не да имаш шофьорски умения
P.S.Настоявам да последват някакви наказания в/у червения фен,който се изказа грубо с/у Георги Аспарухов-Гунди! :idea:
GLORY GLORY GLORY MAN.UNITED!!!

blue lagoon

Re: Време е да млъкнете!

Мнениеот blue lagoon » 06 май 2009 19:21

Old_death написа:
Няма как да забравите Гонзо! Ясно е защо! Докато сте живи ще ви стряска и насън! Ето затова Гонзо е икона за Левски! Ето защо и слиповете си да опъне на гредата на вратата ви,вече сте загубили! Защото сте страхливи комплексари! И защото Гонзо е мъжкар до мозъка на костите! Треперете си,отива ви! Треперете си,това е съдбата ви! Само Левски!!!

И да искаме не ни се дава възможност да забравиме за Гонзо и другите циркови персонажи в отбора ви.Поразрови се в последните новини на Гонг или Ринг и ще ме разбереш ;) Очаквам в скоро време там да видя и новина за трудовото ежедневие на чистачката на Герена,леля Пенка :lol: :lol: :lol:
За това две мнения няма! защото Левски е ИНСТИТУЦИЯ! Защото Левски е РЕЛИГИЯ! Това го доказва и факта,че и ти се вреш във форума на Левски! Няма с комунистическата издънка Цска да се занимава обществеността! Как да се интересуваш от отбор без име! :mrgreen:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 май 2009 19:49

vaskonti написа:
W84me написа:
Ок, да видим тогава... 1-17, 0-6, тупан, най-слабият отбор в историята, "мерси за тренировката, довиждане". Ти какво имаш да кажеш по въпроса? :lol:

Участвахме!Вие,защо не участвахте? 3 мача стадиона се пука по шевовете от хора.А на вашия мач с Ливърпул,дето толкова много ги хвалите,имаше 16.5 хиляди души.СРАМ! Не можете дори половината В.Левски да напълните!Левски бяха в ШЛ и се опитваха да се надиграват със отборите,което е най-големият успех.Това 0-6 общият рз-тат от мачовете с Галатасарай ли е? :?: ;)

Виждам, че за вас е важен олимпийският принцип, а не резултатите. Бяхте приличен спаринг на грандовете, не случайно Мауриньо каза тази реплика "благодаря за тренировката". Представяш ли си как сте изглеждали в техните очи? И кой отбор според теб го помнят и уважават - този, който е в ШЛ, но го бият като тупан или този, победил Ливърпул, който 2 месеца по-рано разби Милан на финал на ШЛ?
Освен това защо според теб се напълни 3 пъти стадиона, да гледат вас или да гледат другите отбори? А ЦСКА не напълни стадиона заради лакомията на управниците, които сложиха цени между 35 и 50лв на билет. При вас беха по 10 и 20. Не, че това е оправдание, но за пръв път в България се искаха 50лв, при положение, че до момента се е плащало максимум 10.
А защо ЦСКА не участва в ШЛ до сега, отговора е ясен - ние се борим с Ливърпул, вие с Киево, вместо с Рома, както трябваше да бъде. Ясно ти е, че срещу Тоти и компания нямаше да е същото като с Магаретата, нали? Но няма лошо де, споходил ви е лудия късмет тогава, използвали сте го.

Ние какво сме виновни за скандала в Италия?Също така,коефициентът е много важен в този жребий.А ние предната година играхме 1/4 финал за Уефа,а след това ви стопихме 7т. преднина,така че за това участие на Левски,не може да кажеш,че не е заслужено ;)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Sword Coast Boys
Контакти:

Re: Да почетем Георги Минчев днес

Мнениеот Sword Coast Boys » 06 май 2009 20:10

Що за дивотия да честитш на покойник именния ден?
Абе, хора има си празници и дати за тия работи!
Аман от изгъзици!
Всичко, което е далеч от морето, е провинция

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Мнениеот Old_death » 06 май 2009 20:17

Случайно да си спомняш, колко пъти в този форум си обиждал някой, само защото не е фен на ЦСКА? Мислям, че са доста случаи, а ми говориш, че сините фенове не били добри колкото вас. Само виж твоите приятели какви са ги напляскали в темата за Гунди от днес и ела после да ми говориш за някакви разлики. Както казва феревъра, ЦСКА и Левски са двете страни на един и същ медал, всякакъв опит за разделение означава заслепеност и нежелание да се погледне реалността.(не истината)

Наистина съм засягал лично хора в тоя форум,но ти постара ли се да видиш причините за това?Пак те питам,трябва ли непрекъснато да обръщаме и другата си страна за шамар от простаците!Четох някаква тема за Гунди,мир на праха му,даже се и разписах в нея,но на тебе пак не ти направи впечатление кой започна със заяжданията в нея!

Мнениеот turbogena на 06 Май 2009 14:52

сега ако не изръсят някоя глупост чорбарите нема да са те

Това е още второто мнение по темата.Ти какво очакваш да се получи след това!Поредния акт на мълчание ли!Когато беше модератор сам беше свидетел колко пъти съм ругал такива простаци,независимо от цвета им!Защо тогава наричаш такива утрепки мои приятели?Аз такива приятели в живота нямам!

* Промени мнение
* Докладвай
* Отговори с цитат

Мнениеот Old_death на 06 Май 2009 16:00

сега ако не изръсят някоя глупост чорбарите нема да са те :|

Прав си и аз ще съм първия.Ти си поредното хормонално недоразумение,израсло в опасна близост до Герена :!: :!: :!: Иначе по темата,фен съм на ЦСКА,но не мога да отрека фактът,че в лицето на Гунди родния футбол имаше най-голямата симбиоза между играч,интелект и човек.Просто той беше един от голямите футболисти на времето си.Мир на праха му :!:

Ето и отговорът ми към тоя малоумник.Какво трябваше да му кажа според теб!Той с изказването си предизвиква и ответна реакция!Или трябваше пак да мълча!Но пък аз имам мнение,че точно мълчанието е тор и храна за простотията и въобще не съм привърженик на девиза:"Убий простака с мълчание"А тук е пълно с простотия,независимо от цвета и.
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Върни се в “Архив”