А в дори един свой пост до тук да съм казал, че няма истина в твърденията им? Извинявай, ама някой да ми почва с "Не знам си колко си причини да не стана левскар"( тоест директно казва- говеда, говорете си, не ми пречите) и после да иска диалог- не върви, нали? Аз за вече 2 години не съм си позволил нито един път да нарека някого в този форум "Чорбар" уважавам до колкото ми е възможно всеки, и най- вече правото му на мнение. Ще ти кажа защо не ги чета подобни постове- защото се пускат за N-ти път, истината е субективно нещо и много зависи от гледната точка, няма такова нещо като "Чиста истина".
За последен път ще се обърна към тебе,защото в изказването ти става въпрос за мен.Не се дръж като обидена мома!Погледни какво чудо на художествената измислица стои преди поста ми "Не знам си колко си причини да не стана левскар"!!!Или тая провокация не ти изнася да я видиш!За пореден път ще ти кажа,че никога не съм се държал провокативно,освен в случаите в които съм бил предизвикан.Смятах,че може да има някакъв диалог помежду ни,но ти разби тая ми илюзия с признанието си че коментираш без да четеш