Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Да не забравяме !

Мнениеот Old_death » 06 май 2009 16:00

сега ако не изръсят някоя глупост чорбарите нема да са те :|

Прав си и аз ще съм първия.Ти си поредното хормонално недоразумение,израсло в опасна близост до Герена :!: :!: :!: Иначе по темата,фен съм на ЦСКА,но не мога да отрека фактът,че в лицето на Гунди родния футбол имаше най-голямата симбиоза между играч,интелект и човек.Просто той беше един от голямите футболисти на времето си.Мир на праха му :!:
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Майкъла: Левски като бие ЦСКА, все едно бие Ливърпул

Мнениеот Old_death » 06 май 2009 16:10

Тоя Майкъла пак ръси бисери :lol: :lol: :lol: Ние преди 4 години мислехме как ще отстраним Шалке и да стигнем до 1/2 финал за УЕФА, и пак смазахме свинете, тоя започна да бълнува некфи работи пак :roll: ИНаче за ДЮШ и за Любо Пенев е прав, ама тва и нероденият ми още син го знае :lol:

Напротив,Илиев за пореден път е прав,а това че на вас не ви изнасят неговите мнения си е само ваш бизнес.За вас мачовете с ЦСКА са мача на годината,но за нас са мачове с най-обикновен отбор и от там идва разликата в психологическата нагласа преди дербито!
В резултат на това председателят счита, че въз основа на информацията и документацията, които са на разположение, няма друга алтернатива, освен да се заключи, че новият клуб ЦСКА-София изглежда е спортният наследник на първоначалния длъжник, ЦСКА София.

Потребителски аватар
grafa
Контакти:

Re: И ОТНОВО ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ГЕОРГИ ИВАНОВ - ГОНЗО

Мнениеот grafa » 06 май 2009 16:12

Жив,здрав,прав и корав!!!!Дано още да ни радваш !!!!!! Добруджанци те обичат!!!!!!! :lol: :P :lol:
Съвестта на Епохата

Потребителски аватар
mike28
Контакти:

Re: Интересно

Мнениеот mike28 » 06 май 2009 16:18

Сериозно, не ми се чете дългия ти пост. Наблегни на емотиконката която съм сложил обаче, наясно съм кой и кога въвежда масовата електрификация. :lol:

Eдин елементарен въпрос- приемам, че всичко казано от автора на темата е чиста истина, след като си го прочел и вече знаеш, ще станеш ли по-малко цесекар? Същото важи и за всички останали- важното е в крайна сметка да си подкрепяме отборите и да се радваме на ИГРАТА футбол, а не да обръщаме внимание на гадостите, целящи да ни отвлекат вниманието от съществените и наболели въпроси.
Последна промяна от mike28 на 06 май 2009 16:28, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
grafa
Контакти:

Re: Да не забравяме !

Мнениеот grafa » 06 май 2009 16:20

Мир на праха му!!!!!!Дано сме живи да видим новия Гунди!!!! Той беше еманацията на българската нация!!!!!!! Повече такива Българи!!!!!!!!!
Съвестта на Епохата

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: През 1998 г. поздравихме Цска с 5:0

Мнениеот Old_death » 06 май 2009 16:23

Ами вие сте били някакъв отбор от Англия преди 40 години и го празнувахте ...... дори значки и картички ли що бяхте изготвили ... ми то в Англия такива победи има всеки сезо .... слаби отбори от долните дивизи отстраняват силни от четворката на Висшата лига, но за тях това не е повод да го честват.

Този "някакъв отбор" бе действащия шампион на Европа!!!Бихме и още един такъв действащ шампион на Европа!Пожелавам ви и на вас след 95 години история най-после да направите това,което от време на време правят отборите от долните дивизии в Англия.До тогава се утешавайте с единствените си победи над един европейски боец,ЦСКА,защото други такива нямате :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
grafa
Контакти:

Мнениеот grafa » 06 май 2009 16:25

Такива Боклуци като Майкъла нямат място в българския футбол!!! Нека си припомни мача с Норвегия -на кого свирнаха дузпа! Мръсен Чорбар!!!!!!! :o
Съвестта на Епохата

Потребителски аватар
Old_death
Контакти:

Re: Интересно

Мнениеот Old_death » 06 май 2009 16:28

Сериозно, не ми се чете дългия ти пост. Наблегни на емотиконката която съм сложил обаче, наясно съм кой и кога въвежда масовата електрификация. :lol:

Съжалявам,защото имах по добро мнение за тебе.Лесно е да се плюе,но е трудно да се погледне истината в очите :( Когато фактите не ти изнасят се измъкваш с обяснението че не ти се четат дълги постове.Съжалявам,че се принизи до нивото на редовия син фен.Смятам да приключвам вече с тебе.Все пак и в разочарованието ми от тебе си има положителните резултати.С поведението си доказа,че такъв дзвер като свестен левскар,няма :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Lord of memories
Контакти:

Мнениеот Lord of memories » 06 май 2009 16:29

kiko3 написа:
Lord of memories написа:Голяма обида няма що. Ливърпул всеки ги бие.

Да бе :D :D :D ,особенно вие-не ставай смешен :D

За първи и последен път. Дори ние падаме някога......на 5 години веднъж.
GGMU

Потребителски аватар
2OLEGEND
Контакти:

Re: И ОТНОВО ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ГЕОРГИ ИВАНОВ - ГОНЗО

Мнениеот 2OLEGEND » 06 май 2009 16:34

Честит Имен Ден,Гонзо...нека силата бъде с теб и да я използваш във всеки мач с екипа на Левски,а и на националния отбор 8-)
GLORY GLORY GLORY MAN.UNITED!!!

Върни се в “Архив”