Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ChelseaTheBest
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот ChelseaTheBest » 22 яну 2012 17:38

Даскала е ходил да гледа Азар в мача срещу Марсилия миналата седмица! :lol: Явно наистина проявяваме интерес към него,но може би лятото ще се пробваме да го вземем. ;)

Потребителски аватар
falcao
Контакти:

Мнениеот falcao » 22 яну 2012 17:47

Sardukar написа:Та ти си се съгласил с мен, но просто си сложил отрицание преди това :lol: Ама разбирам, защо след всеки мой коментар пишеш, че той е глупост... Модрич 40+ милиона :lol:
Не знам в каква форма е Малуда, защото не е играл поне три последователни мача по минимум 75мин. Калу игра в два мача като титуляр, а в третия беше сменен преди почивката. При другите участия се включваше много добре. Не съм сигурен, че ако имаха игровото време на Мата и Стъридж щяха да са по-зле. Статистиките от предходните сезони говорят друго, но те не са сигурен критерии.
100% Стъридж ще е много по-ефективен като централен нападател от Торес! Нека направи 2-3 мача като ЦН и ще видиш сам, че там е по-полезен. Играта му в защита като крило е по-трагична и от тази на Мата!

Калу се включи много добре срещу Валенсия в Испания.В Англия изнасяше невиждана до сега продукция.Не виждам защо не се съгласяваш с това,че трябва да бъде резерва.Малуда се вижда,че си е зле този сезон и нищо не играе сравнение с миналия в който беше невероятен.Мата не ти е от любимците и му следиш само грешките и слабостите които показва в играта.Модрич има качества за 40 милиона сравнение с Торес за който бяха платени 50.
Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!

Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 22 яну 2012 18:42

Калу центрира и ДРОГБА-ГОЛ!

ПП Аз ли гледам всяка грешка на тези, които не харесвам? Та ти ми говориш за ситуация, в която направи нелепа дузпа... Колко време не беше играл преди този мач?
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 22 яну 2012 19:29

Дрогба продължава да вкарва, бе.. Калу също. :) Торес май няма да го бъде. Трябва си Кавани, ама лятото.

Потребителски аватар
falcao
Контакти:

Мнениеот falcao » 22 яну 2012 20:43

Sardukar написа:Калу центрира и ДРОГБА-ГОЛ!

ПП Аз ли гледам всяка грешка на тези, които не харесвам? Та ти ми говориш за ситуация, в която направи нелепа дузпа... Колко време не беше играл преди този мач?

Изтъквам ти просто причини с които ти показвам,че си заслужава да стои на скамейката.Тази игра с ръка не мисля,че беше неволна.Колко пъти го гледах тогава това положение и за неволност и дума не може да става.Не отричам,че ни е вадил в трудни моменти,но нещата се промениха и нито той ,нито Малуда са за титуляри в сегашната си форма.
Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!

Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Мнениеот Angel CFC » 22 яну 2012 21:12

fireblood написа:Дрогба продължава да вкарва, бе.. Калу също. :) Торес май няма да го бъде. Трябва си Кавани, ама лятото.

На Судан... Дрогба ще отиде да си удвои депозитите в разни банки. Той от Челси взе и на Челси даде. През уя му е дали ти много го харесваш или че те мъчи носталгията по стария Челси. Колкото до Кавани, Абрамович парите не ги бере по дърветата и щом се охарчи за Торес, надали ще го направи и за Кавани. Боаш има задачата испанеца да се отпуши...ако не полета за Лисабон. Треньори много..

Потребителски аватар
Есиенчо
Контакти:

Мнениеот Есиенчо » 22 яну 2012 22:00

Тоя кръг въпреки че вчера се издънихме с този хикс,все пак успяхме да увеличим предината си пред Арсенал и Пуул да съкратим тази пред Тотнъм.
Все си мисля че в края на сезона ще ги минем тия :oops: и ще сме поне 3-ти!
[center]Ние сме Левски София!Отбора на народа,най-обичания отбор в България![/center]

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 23 яну 2012 00:00

Абрамович хвърля парите като салфетки, не знам защо мислите, че не би купил Кавани. Особено, ако той е в основата на това да ни отстранят в ШЛ...

Ballancee
Контакти:

Мнениеот Ballancee » 23 яну 2012 13:35

[center]Изображение
Шахтьор настоя за повече пари от Челси за Вилиан
Шахтьор (Донецк) потвърди интереса на Челси към плеймейкъра Вилиан. Според украинския шампион футболистът е готов да заиграе на „Стамфорд Бридж”, но за целта „сините” от Лондон ще трябва да покачат първоначалната си оферта от 20 милиона паунда.„Не изгаряме от желание да продадем играча, но някои неща във футбола няма как да бъдат избегнати. Ако не бяха добрите ни взаимоотношения с Челси, щяхме да настояваме да получим точно 29 милиона паунда, колкото е клаузата за откупуване на Вилиан. Той не крие желанието си да играе за един от най-добрите клубове в английската Висша лига.”, коментира изпълнителният директор на Шахтьор Сергей Палкин.
„Важно е да се разбере, че говорим за желанието на Челси да го купи, а не за желанието на Шахтьор да го продаде”, допълва шефът на украинците.Според „Дейли мейл” Челси ще трябва да добави още няколко милиона към предложението си, за да се осъществи сделката.

Изображение
Боаш ще пусне отново Тери срещу Антон Фърдинанд
Мениджърът на Челси Андре Вияш-Боаш даде да се разбере, че ще разчита на капитана си Джон Тери в предстоящия мач на тима срещу Куинс Парк Рейнджърс. Двубоят е част от програмата на ФА Къп и е насрочен за събота, на „Лофтус роуд“.Очаква се Джон Тери отново да се изправи лице в лице с Антон Фърдинанд. Двамата ще играят отново един срещу друг за първи път откакто Тери бе обвинен в проявен расизъм спрямо играча на КПР през октомври.„Няма причина да не го използвам. Мисля, че той ще се справи с това“, заяви португалският специалист, запитан за капитана на тима.[/center]

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 23 яну 2012 15:04

тия май не са много добре. 30мил паунда за тоя ли ? ми те от Лил искат толкова за Азар. Наще да не я мислят много ами да ги дават и да идва че положението е зле, а ако не се вземе никой, още по-зле :cry:

Върни се в “Архив”