Явно наистина проявяваме интерес към него,но може би лятото ще се пробваме да го вземем.
 Явно наистина проявяваме интерес към него,но може би лятото ще се пробваме да го вземем. 
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Sardukar написа:Та ти си се съгласил с мен, но просто си сложил отрицание преди товаАма разбирам, защо след всеки мой коментар пишеш, че той е глупост... Модрич 40+ милиона
Не знам в каква форма е Малуда, защото не е играл поне три последователни мача по минимум 75мин. Калу игра в два мача като титуляр, а в третия беше сменен преди почивката. При другите участия се включваше много добре. Не съм сигурен, че ако имаха игровото време на Мата и Стъридж щяха да са по-зле. Статистиките от предходните сезони говорят друго, но те не са сигурен критерии.
100% Стъридж ще е много по-ефективен като централен нападател от Торес! Нека направи 2-3 мача като ЦН и ще видиш сам, че там е по-полезен. Играта му в защита като крило е по-трагична и от тази на Мата!
 Торес май няма да го бъде. Трябва си Кавани, ама лятото.
 Торес май няма да го бъде. Трябва си Кавани, ама лятото.Sardukar написа:Калу центрира и ДРОГБА-ГОЛ!
ПП Аз ли гледам всяка грешка на тези, които не харесвам? Та ти ми говориш за ситуация, в която направи нелепа дузпа... Колко време не беше играл преди този мач?
fireblood написа:Дрогба продължава да вкарва, бе.. Калу също.Торес май няма да го бъде. Трябва си Кавани, ама лятото.
 и ще сме поне 3-ти!
 и ще сме поне 3-ти!

Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта