ЦСКА - Стяуа 1:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Re: ЦСКА - Стяуа 1:1 (FT)

Мнениеот Бекъма » 26 авг 2011 08:58

Red Warrior написа:
Joni_ написа:
Red Warrior написа:А за г-н Галчев какво ще кажеш? Все едно беше на забавен каданс в сравнение с румънците.

Галчев е ясен, той като я наведе тая глава и не я вдига !
Просто не ми се говори сега, бесен и разочарован съм от всичко.Толкова слабо и без желание да играем не съм очаквал .

Не видях добре, но май той и вездесъщия г-н Виданов се осраха при гола на румънците.

Не Виданов ,а бракувания левскар и новоизпечен национал.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 авг 2011 09:03

Кашчей написа:Качествените футболисти струват пари, за съжаление.От лятната селекция ЦСКА за кого плати:Зику-свободен агент, Живец и той, доколкото се сещам.Тия от Пирин със сигурност свободни агенти.Май само това момче от Пловдив, Крачунов, ви струваше нещо, но бяхте на пожар за него.Мораеш е с неизяснен статут, но и той май беше в графата "свободен агент".Сега чета изказвания на Иванов, че при добра оферта продавате.... и как ще стане отбор тогава?

Това е проблем на целият БГ футбол - пари няма. Факт. На всички отбори селекцията е на такова ниво. Но ако собствениците на ЦСКА наистина искат и вярват, че могат да направят нещо догодина в ШЛ, то трябва да развържат кесията зимата. Иначе - пак в кочината.
Това, че ще продадем Спас, не е проблем. Нападатели имаме, халфовете и някои от защитниците не са на ниво.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 26 авг 2011 09:05

Кашчей написа:
mistreated написа:
boi4eto68 написа:Левски отпаднаха, но поне взеха 3 точки, а вие 1 и изобщо през последните 20-тина години сте пълна трагедия. Жалко за подкрепата на феновете ви, предадохте ги, нямаше никаква идея в играта ви, бяхте трагични.

Е да де, Левски взе 3, ама в предния кръг нали? Те и Литекс взеха 6, ама срещу черногорския отбор. Не мислиш ли, че има разлика в това в кой кръг играеш при спечелването на точките?
А че сме слаби за Европа, слаби сме. Имаме големи проблеми в средата на терена и в защита. Ако зимата не вземем качествени попълнения в тези зони, догодина в квалификациите за ШЛ ще е същото, като сега срещу Стяуа.

Качествените футболисти струват пари, за съжаление.От лятната селекция ЦСКА за кого плати:Зику-свободен агент, Живец и той, доколкото се сещам.Тия от Пирин със сигурност свободни агенти.Май само това момче от Пловдив, Крачунов, ви струваше нещо, но бяхте на пожар за него.Мораеш е с неизяснен статут, но и той май беше в графата "свободен агент".Сега чета изказвания на Иванов, че при добра оферта продавате.... и как ще стане отбор тогава?

Имаме прекалено много нападатели, така че дори двама да продадем, няма да се усети. Особено ако единият е Делев. Смятам, че Костов и Карачанаков имат повече потенциал от всички останали нападатели взети заедно.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 26 авг 2011 09:07

vaskonti написа:Смятам, че Костов и Карачанаков имат повече потенциал от всички останали нападатели взети заедно.

То това на всички ни е ясно, ама няма кой да ги пуска. Къде си чичо Миткоооо....
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 26 авг 2011 09:09

batmanlevski написа:Много слаб мач на цска, тук радуканов показа ,че не е за цска .в цска има доста качествени футболисти ,но с този треньор ще берат доста ядове. той дори не можа да ги нахъса и стана така ,че тази година цска е най-зле представилият се БГ отбор ,нещо което едва ли очудва някого !

Ти и в нашия форум пишеш същото за Гонзо.Как не си се сетил да напишеш и на беройци,че Илиян Илиев не е за тях.Като си такъв капацитет,що не изкараш едни треньорски курсове и да поемеш националния.
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 26 авг 2011 09:16

Откъде да започна...не знам.Мисля,знаете от кой отбор съм,но ще кажа нещата които ми направиха впечатление и няма да сипвам повече сол в раната.
Както бях казал,има някаква закономерност и 2-та гранда да играят в ЕКТ заедно - съдбата ни просто е такава,колкото и да се мразим ВИНАГИ вървим ЗАЕДНО.
Кофти отпадане,но пък какво да кажем ние,дето бяхме по - силни от Търнава,но други фактори надделяха при нас.Стяуа не беше по - силен,а по - умен и си изигра със класа положенията и логично продължава :roll:
Димитър Пенев,аз като левскар го уважавам и макар много фенове да му се присмиват,че "не можел да говори",човека си го каза след мача,на неговия си,езоповски език:"Не може на 3 месеца да ти идват половин нов отбор играчи,а ти да искаш пробиви"...
Заканите на Митко Борисов,няма да ги коментирам,няма да коментирам и препратките на 1 червен сайт.Просто нивото на футбола ни е такова - или кофти ръководители и президенти или слаби играчи... :geek:

Закономерно отпадане на всички четири отбора от ЕКТ,като вина имат БФС,Батков,Гонзо,ТИТАН-ите,Гигов и Гришата :!: :roll:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

blue,lagoon

Мнениеот blue,lagoon » 26 авг 2011 09:17

Слезте на земята и разберете,че: Мболи-грешка. Защо се изплюха в лицето на другите ви вратари? За да пусне 2 от три леки гола/особенно снощния/ Цска не е хан та да идваш според интересите си. Бандата: Посредствен футболист с голямо самочувствие и прогресивно спадаща форма. Коста Стоянов: Няма защитник с неговата фигура даже. Слаб за амбицийте на Цска. Виданов,Халилович не си заслужава да се коментират. Тошо Янчев е паразитен за Цска,толкова колкото Йовов за Левски. Демодиран и уморен,ама много. Галчев титуляр? Е това е върха на простотията на Милен. Той трчбва да си плаща за снимка с отбора даже. Нелсън е футболист за 5 мача на сезон. Спас се взе за голяма работа,а никога не е бил.Платини е добър футболист ,ама не стига. Другите от трупата са толкова безлични,че не си струват мастилото. Е за какъв евро успех да си говорим тогава? Това е!

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 26 авг 2011 09:33

Някой ,на който не му изнася май ми трие мненията...

Живея на около 1 км от стадиона.След мача 10 минути се чуваше КЗЛ.Не мога да повярвам ,че сте толкова омразни и комплексирани червените душици.Явно май повечето във вас вместо да си гледате отбора пак Левски ви е бил в главата.

[offtopic]На някой май ( и след 500 мнения ) все още не са му ясни правилата!!!
Т.10. Споренето с и/или обиждането на модератор или администратор по повод предупреждение или заради изпълнение на задълженията му (триене и редактиране) е недопустимо.

Т.11. Публично обсъждане на членове от eкипа на форума, и техните действия, в теми е забранено.[/offtopic]

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 26 авг 2011 09:48

Бях на мача,но по слаб ЦСКА несъм виждал,наистина съжалявам ,че не продължихте. :oops: :oops: :oops:

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 26 авг 2011 09:59

lebed4eto написа:
flo написа:Някой ,на който не му изнася май ми трие мненията...

Живея на около 1 км от стадиона.След мача 10 минути се чуваше КЗЛ.Не мога да повярвам ,че сте толкова омразни и комплексирани червените душици.Явно май повечето във вас вместо да си гледате отбора пак Левски ви е бил в главата.

Време е и ние да подкараме нашето "бий чорбата по главата,бий,бий,бий". :twisted:

Ние това го пеем само на мачове с тях или като вземем някоя титла или купа при награждаването.

Върни се в “Архив”