dxl написа:L_Messi написа:dxl написа:
От цялата работа ми е смотано основно за Арс, Калво, Рисп, че дори и Грийн. Играчи, които очакват да играят в Европа. Щото с тва ниво на А група, ще им е по-добре във втора на Холандия или на Швеция...
Специално за Грийн няма какво да ти е кофти, особено след глупавата постъпка, която направи. Това беше наистина голямо безумие от негова страна.
А на теб прави ли ти впечатление, как Грийн откакто е в Левски ръкомаха, дирижира, ядосва се, когато някой не успее да играе, не успее да подаде.
Мен все ми прави впечатление, че Грийн изисква от съотборниците си да играят. Според мен Грийн беше изнервен от това, че изтървахме спечелен мач. Не че го оправдава това. Но от друга страна, кво като го изгониха? С 5 почовека повече, нямаше да вкараме гол.
Имаше само две възможности да вкараме гол - Арс и далечен шут на Гаджев. Никой не извеждаше Арс. Той не е Дембеле да играе с гръб към вратата. Единствения човек, който можеше да го изведе днес беше Цветков, но го изкараха...
Имахме възможност да вкараме гол, когато Райков се оказа на 5 метра от опразнената врата и не можа да я уцели
А това, че Грийн ръкомаха, наистина не го оправдава, както сам казваш, така че за него наистина няма нужда да ти е кофти.