Висша лига - сезон 2024/25
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Висша лига - сезон 2024/25
Очаквам Арсенал-Тотнъм да е голово шоу,нещо от сорта 4:3 ,4:2...
Към коментаторите - казва се само фамилията на играча.Двете имена се казват ако има 2ма с еднакви първи.Абе мода ли е , знания ли показвате , пред кого?
Aston Villa have signed Donyell Malen from Dortmund. €23M fee + €3M add ons.

-
Highlander
- Контакти:
Ако Челси разполагаше с нападател от сорта на Дрогба или Диего Коща през този сезон, тогава е много вероятно да беше станал шампион. С недоразумение като Джаксън обаче може да изпадне и от топ 4. Егати непрокопсаника некадърен.
Highlander написа:Ако Челси разполагаше с нападател от сорта на Дрогба или Диего Коща през този сезон, тогава е много вероятно да беше станал шампион. С недоразумение като Джаксън обаче може да изпадне и от топ 4. Егати непрокопсаника некадърен.
Така е!
Но се забелязва едно рязане на Челси в няколко поредни мача, чудно ми е само каква е причината, кой има полза от това?
CHELSEA
-
JustChelsea
- Контакти:
Съдията не е виновен, че първото полувреме имахме 13 удара и 5 точни. Трябваше да водим с 2-3 гола на полувремето, вместо това за пореден мач се чака на Палмър да бъде извънземен. Последните 5 мача- 3 гола и всичките са на Пламър. Това, което казах, че Пламър и Азар си приличат , че влачат отбора, си стои. Без Пламър сме малко над чертата от изпадащите.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.
Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]
JustChelsea написа:Съдията не е виновен, че първото полувреме имахме 13 удара и 5 точни. Трябваше да водим с 2-3 гола на полувремето, вместо това за пореден мач се чака на Палмър да бъде извънземен. Последните 5 мача- 3 гола и всичките са на Пламър. Това, което казах, че Пламър и Азар си приличат , че влачат отбора, си стои. Без Пламър сме малко над чертата от изпадащите.
Разбира се, че е така! Съдията (и не само този) е виновен за други неща, но съм сигурен, че ако бяха влизали положенията и резултата беше 3-4:0 на почивката, нямаше да има никакви съдийски грешки. Те все идват в такива закучени мачове, в които топката не влиза, което е много дразнещо
CHELSEA
На мен дори не ми пука, че не го изгониха този, проблемите и лошите резултати идват от другаде. Но не мога да разбера това непостоянство на тъпите им съдии и как в един мач дърпането за косата на Кукурея е червен, а в следващ жълт картон.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

-
JustChelsea
- Контакти:
И за мен е червен, но може би Пумпала търсеше провокацията, заради нарушението на Бруукс срещу него в първото полувреме. Това е , което обясняват по ESPN за решението на ВАР.
JustChelsea написа:А един пенсионер от къде да изкара бе, циничен миризливец?
Егати смотаният малоумник.
Ами да гледа теб и да прави обратното.
Имал е 45 години за да материализира уменията си във финансов актив.[/quote]
Не знам дали има особено значение какво е търсил, фаулира го в гръб и го дърпа за косата, 1000% червен. Но как да е, поне кептън Рийс спаси точката.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага