Висша лига - сезон (2019-20)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Re: Висша лига - сезон (2019-20)

Мнениеот Alexx » 16 окт 2019 09:57

Groucho написа:
Tiberius написа:Това феновете на Пуул, а и фенчетата на другите луничави отбори сте ег*ти мухльовците.
Както винаги инглизите преувеличават ситуацията. Големи мизерници. Където и да отидат в Европа са запомнени като вандали.
Я само някое фенче на Пуулата ми припомни защо преди години английските отбори бяха извадени от ЕКТ. Нещо за финала с Ювентус ще ми кажат ли?

Европейските грандовете от сорта на Реал и Ливърпул отдавна са надраснали националното ниво и са се превърнали в световни клубове. Не е много коректно да се търсят обяснения за действията на английските привърженици от българските фенове на Ливърпул и останалите английски отбори. Българските фенове на ВЛ, които пишат тук едва ли са разбивали на някой главата. Нашите съдебни институции не трябваше да позволяват на Майкъл Шийлдс да напусне България, те са виновни, че този не е излежал подобаващата за деянието му присъда.

Ей сега спирам да гледам The Grand Tour, защото британците написали лоши неща за България.

KOPScousers написа:И що, след като подкрепям Ливърпул толкова години, трябва да спра да ги подкрепям, само заради някакви мухльовци и олигофрени (като ги нарече бате Боко), дето ни посрамиха пред цял свят? На малоумно същество мозък не можеш да му налееш. Предварително се знаеше, че тези ще използват и най-малката провокация, за да почнат да реват.

Разликата е,че нашите фенове бяха предизвиквани от месец от англичаните и някои хора решиха да напук на системата да издават расистки звуци.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 16 окт 2019 10:05

"Каталунците" са се пообъркали! Явно покрай процесите с/у "каталунски политици"- екстремисти тотално са
изперкали и българските им фенове. Очаквам Кралската футболна федерация да се вземе в ръце и всеки мач
дузпа с/у тях и ЧК за поне по 2-ма играчи на каталунците, след което да ги класират някъде извън 4-ката в
класирането за няколко поредни години след което да фалират!

:lol: :lol: :lol:
:mrgreen:

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 16 окт 2019 10:24

За англичаните - няма как, заради пияната сган, позната в цяла Европа, да лепим етикет на цялата нация. Както няма как, заради 100 примата, всички българи да сме расисти и цигани. Едновременно.
Няма как, заради няколко комплексирани маймунчета и толерастите, които ги покровителствуват, да смятаме, че всички на острова са ревливи п%тки.
Няма как, заради пияната сган и ревливите п%тки, да се откажем от 10-20-30 годишните си симпатии към клубовете, само щото са английски (в които, впрочем, англичаните са на изчезване - от собсвениците, до чистачките).
И няма как да се чувствам обиден или малоценен от това, че съм българин, щото някакви медии ни заливат с малоумието си. Медии на нация, която още е горда с човека, направил ни потомци на маймуните. С братовчед му, обосновал теоретично и "научно" расизма и дискриминацията (евгеника май се наричаше науката :) ). С хората, обикаляли цял свят, за да оковат и докарат работна ръка за Империята. Поредният излишен шум...

(...едно не разбирам - след като поне 20 дни англетата тръбят как ще ги обиждаме расово и как ще напускат терена, що им трябваше на ония лумпени да се правят на маймуни? Да бяха скандирали: "ботушари", "дърводелци", "алкохолици", "к%рви" - да видя за какво щяха да пищят вестничетата и премиерчето им...).

П.П.
:lol: :mrgreen: :lol: Дребните разлики между пропагандата и нормалните англичани:

"...A bit rich that The sun, mirror and daily express are shaming any other country and pointing the finger when their whole rhetoric always is the supremacy of England and the English. Thanks to them, half the nation was fooled into brexit out of fear of more immigrants coming..."

"...Anyone been to any English grounds ? Turf Moor ? Stanford Bridge ? The language and abuse dealt out at these stadiums in any other industry would get these clubs closed down. Expelled from the league at least..."

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 17 окт 2019 23:33

Само един... да го кажа възможно най-леко... крайно повърхностен човек, може да съпоставя интересите на даден фен с тези глупости, които се случиха в последно време покрай националите.

В много случаи, когато ставаш фен на даден отбор, не си мислиш дали ще бъдеш политически коректен към своята страна, защото просто вярваш в това че поне спортът може да забрави разни различия, включително расови.

Футболът е нещото, което може да обедини хора от различни националности и раси. Да го превръщаш в политическа пропаганда... не знам... може да си най-големият анти-расист и същевременно да си една от опорите на расизма без дори и да подозираш за това.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
fkbl1
Контакти:

Мнениеот fkbl1 » 18 окт 2019 10:50

Furious_Monk написа:Само един... да го кажа възможно най-леко... крайно повърхностен човек, може да съпоставя интересите на даден фен с тези глупости, които се случиха в последно време покрай националите.

В много случаи, когато ставаш фен на даден отбор, не си мислиш дали ще бъдеш политически коректен към своята страна, защото просто вярваш в това че поне спортът може да забрави разни различия, включително расови.

Футболът е нещото, което може да обедини хора от различни националности и раси. Да го превръщаш в политическа пропаганда... не знам... може да си най-големият анти-расист и същевременно да си една от опорите на расизма без дори и да подозираш за това.

Абсолютно! На 5-ти октомври бях в Ливърпул на разходка (не намерих билет за съжаление) и в последния момент разбрах, че мача с Лестър няма да го дават по телевизията и си извадих телефона, пуснах си Diema Sport 2 от Da Player и около мен седнаха китайци, австралийци, немци, бели, черни. Всички ми благодариха и се кефиха, че гледахме мач на малкото екранче. Това се случи в един пъб точно пред Анфийлд.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 19 окт 2019 19:07

Тотнъм пак не са победили .

Bernaleo
Контакти:

Мнениеот Bernaleo » 19 окт 2019 19:28

Лятото Евреина ще прави голяма чистка,то е ясно .. City излизат със 2 халфа на позицията централен защитник .. :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 19 окт 2019 19:51

Bernaleo написа:Лятото Евреина ще прави голяма чистка,то е ясно .. City излизат със 2 халфа на позицията централен защитник .. :lol: :lol: :lol:

е.... с кой да излезнат като и Стоунс и Отаменди и Лапорт са контузени....не е за смях :mrgreen: Стоунс е на пейката, ама не е играл от месеци още не е фит
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 окт 2019 19:55

Ем да му дадат на Чеп още 600м да похарчи тоя джам, че малко даде за защитници.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 19 окт 2019 20:38

те тия двамата халфа май ще дойдат по прилични защитници от стоунс и отаменди
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Върни се в “Архив”