Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

АНКЕТА: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

1)ГЕРБ
49
25%
2)БСП
27
14%
3)Атака
25
13%
4)СДС
7
4%
5)ДСБ
59
30%
6)България на гражданите (на Кунева)
3
2%
7)ДПС
2
1%
8)РЗС
2
1%
9) ВМРО
9
5%
10) Друга (Коя?)
16
8%

Общо гласове: 199

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: Анкета: За кого бихте гласували ако изборите бяха днес?

Мнениеот dunavfc » 21 фев 2013 15:26

mormona написа:Казвам само едно - Боко Борисов е прочел една книга. Това е важно събитие защото доказва едно нещо - тои може да чете ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Е колко си елементарен,това кво общо имаше с притеснението ти,че в форума има нещо нагласено ?

damageplan написа:Просто във всички анкети свързани с ГЕРБ,те са на първо място и отвсякъде слушам оправдания,че имало платени потребители,потребители с 5-10 акаунта,сега пък анкетата не функционирала правилно,не знам,странно ми се струва това.

dunavfc
:arrow:
Видяхме ги ГЕРБ с платената агитка преди два часа-, титаните ,гърнетата и камионът с прасетата . :)

С тези думи се подиграваш и гавриш със мнението на хиляди хора,не само на протеста,който беше пред парламента,а и в цялата страна.Който смята,че повечето от хората,днес пред парламента са платени,значи е ограничен малоумник ! Все едно аз да кажа,колкото и да мразя БСП и ДПС,че са на власт,благодарение на машинации,купуване на гласове и т.н.

wsxedcrfv

Мнениеот wsxedcrfv » 21 фев 2013 15:40

GOLEADOR написа:
СИН_ИМПЕРАТОР написа:тука вече се бъзикате с тая анкета ми се струва:) Вчера БСП имаше 45 гласа, днеска станали 35 :lol: ..какво, 10 човека се отказаха ли :mrgreen: .И ГЕРБ от 70 и няколко, изведнъж за един ден дръпнаха с има-нема 50 гласа :mrgreen: ..ма айде нема нищо, айде нема нищооо :lol:

Пич,обърка форумите!Тук БСП винаги са били на 4-о място и никога не са се и доближавали до Единство и Атака.

разцепи мрака с този отговор,тука не е комсомолски форум.

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 21 фев 2013 15:43

ИзображениеМного моля всички малоумници дето ми дуднат, че ГРОБ се борели с ДПС да видят следващата снимка на която Бойко (като охрана на Доган) и Доган поднасят цветя на паметника на терористите взривили влака край гара Буново.

Така че, Бойко се бори срещу Доган, така както се бори и срещу бай Тошо и срещу мадридския Мошенник с прякор Царя.
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 21 фев 2013 16:34

Аз едно не мога да разбера. Как хора които са имали съзнателен социален живот м/у 1992 и 2000 г.
могат да са симпатизанти на ББ, не казвам на ГЕРБ защото видяхме че ако ББ направи друга партия всички
ще тичат по него и ще забравят за ГЕРБ. Но да се върнем на темата, та хора които в периода м/у 1992-ра
2000 г. са имали някакъв самостоятелен социален живот т.е. били са поне на 15г. примерно през 93-та
могат да са фенове на този индивид от тъмния преход. Всеки който отговаря на по-горното условие
е наясно какво беше охранителен бизнес тогава, кои бяха лидери в този бизнес, кои имаха такива фирми,
кои бяха техните клиенти и кои техните работници. Всички които не отговарят на условието на мен лично
ми е ясно защо следват "иконата", все пак м/у 2002 и 2008 тази икона така излъскана медийно.
Ясен е и аргумента на последователите на Буда - няма доказателства, г-н Борисов е честен бизнесмен
успял,честен и трудолюбив човек :lol: :lol: :lol: !!!!
Та колко от криминалните личности от прехода м/у 1992-ра и 2000 могат съвсем спокойно да заявят пред темида -
НЯМАТЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА, това означава ли че всеки един от последователите на ББ би отишъл да пусне
бюлетина за Васил Божков или за Алексей Петров примерно ?

Потребителски аватар
damageplan
Контакти:

Мнениеот damageplan » 21 фев 2013 19:39

Изображение
Животните отвън се взираха от прасе към човек, от човек към прасе и отново от прасе към човек; но вече беше невъзможно да се каже кой какъв е." (Оруел "Фермата на животните"

Потребителски аватар
Tobacco
Контакти:

Мнениеот Tobacco » 21 фев 2013 19:45

Един приятел от Варна ми каза че обикаляли общежитията и събирали хора в подкрепа на правителството-50 лева на човек. :shock:
Офтопик:

Офтопик:

didayyord
Контакти:

Мнениеот didayyord » 21 фев 2013 19:47

Видях го във фб. Идеален нов кабинет!

"Имам идея за временен (а защо не и постоянен) Кабинет:
-Младен Михалев - Маджо - премиер-доказан организатор и стратег
-Брендо-финансов министър-гений във финансите
-Таке-МВР шеф-желязна ръка (бригадата на чуковете)
-Николай Маргина-външен министър-симпатяга и интуитивен дипломат
...в подобен състав държавата ще работи като добре смазан корпоративен механизъм,институциите ще работят и всички ще имат дял...:-)))
Основание за предложението: Оригиналите са винаги много по добри от имитаторите..."

venger
Контакти:

Мнениеот venger » 21 фев 2013 20:06

didayyord написа:Видях го във фб. Идеален нов кабинет!

"Имам идея за временен (а защо не и постоянен) Кабинет:
-Младен Михалев - Маджо - премиер-доказан организатор и стратег
-Брендо-финансов министър-гений във финансите
-Таке-МВР шеф-желязна ръка (бригадата на чуковете)
-Николай Маргина-външен министър-симпатяга и интуитивен дипломат
...в подобен състав държавата ще работи като добре смазан корпоративен механизъм,институциите ще работят и всички ще имат дял...:-)))
Основание за предложението: Оригиналите са винаги много по добри от имитаторите..."

По тази логика премиерът трябва да си остане, ей, имали са право хората днес на следобедния митинг! :lol:
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"

Потребителски аватар
Keine Lust
Контакти:

Мнениеот Keine Lust » 22 фев 2013 10:47

GOLEADOR написа:Ако ББ вземе 40 процента на изборите,това значи,че почти всеки втори е гласувал за него.За каква история говорите?Разбирасе,ЧЕЗ,ЕОН ,ЕП и руските олигарси от Атомстрой ще направят всичко възможно това да не се случи.Още щом ББ поиска отнемането на лиценза на ЧЕЗ и се спретна кървав митинг,който да предизвика оставката на ГЕРБ.Сега монополите се кефят и пляскат с ръце да избутат още 3 месеца и да дишат спокойно.А ние ще плащаме високите сметки като попове.

Мноо си зле. Първо тия лицензи ББ ги взима още от 2010-11 някъде, УЖ. Тогава в някакво интервю беше казал, че е абсурдно в Чехия да плащат 2 пъти по по-малко за ток от България и ще направи всичко възможно да спре това. Е явно бая се бори човека, вече 2,5г титанична война с монополите :mrgreen: Когато на всички им писна и излязоха на протест срещу монополите големият мъжкар се скри като мишка, а после за по-лесно си подаде и оставка. Как да вдигне ръка срещу господаря човека или пък да покаже какъв е въздухар и рейтинга му да падне до този на Костов.

parvanoff
Контакти:

Мнениеот parvanoff » 22 фев 2013 11:01

damageplan написа:Просто във всички анкети свързани с ГЕРБ,те са на първо място и отвсякъде слушам оправдания,че имало платени потребители,потребители с 5-10 акаунта,сега пък анкетата не функционирала правилно,не знам,странно ми се струва това.

dunavfc
:arrow:
Видяхме ги ГЕРБ с платената агитка преди два часа-, титаните ,гърнетата и камионът с прасетата . :)

За теб платена, за други не. Както казах хубаво е човек да се замисля и да си задава въпроси-хей така, вътре в себе си. Като например каква е ползата на Герб от един такъв протест? Луд ли е някой да плаща на други да протестират точно в този момент-какъв е реалният смисъл? И т.н., и т.н.
само Левски и България
Memento mori, homine, quia pulvis es et in pulverem reverteris!

Върни се в “Архив”