Левски-Сараево - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
santiliana

Re: Левски-Сараево - 1:0 FT

Мнениеот santiliana » 21 юли 2012 22:30

Синьо сърце написа:Е нема начин... Що ли си мисля, че от Звезда ще дойдат с нас там! :) :) :) Шиптер-шиптер, ой, ой, ой!

ние със сръбски отбор не би трябвало да имаме никакво приятелство и тесни връзки, защото и Звезда, и Партизан са КОМУНИСТИЧЕСКИ отбори- създадени по примера на онези от Панчарево...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Мнениеот levski_4_life » 21 юли 2012 22:31

milen.hristov написа:и какво постигате с тези плакати?Едно голямо нищо. Разбираш ли- НИ-ЩО! Като сте толкоз ербап-момчета, отидете да воювате в контигента на НАТО или където имат нужда от "биячи". До кога ще се избиват комплекси и какво всъщност си мислите, че постигате с подобни плакати- като приветствате "Аркан", "Радко Младич" и др. подобни изверзи...Вие давате ли си сметка, че горепосочените имена са "производство" на бивша Югославия- държава, създадена от нищото по толкова изкуствен начин. Те се биеха и колеха за идеята "Велика Югославия"- давате ли си сметка за какво става дума?! Или комбинацията водка с бира и някой джойнт тотално ви е ошашавила...Значи да подкрепяте и комунистическия режим в България. Щото и ония са "петолъчки". Но трябва разум в главите да се има... Какво им е на Босна, на Хърватия, на Черна гора?...Че не искаха да бъдат част от КОМУНИСТИЧЕСКА Югославия и се биха за свободата си?! Това са народи, достойни за уважение. Но вие няма как да асимилирате това за съжаление...И вие сте едни мъжкари...думи нямам.
И един съвет от мен- когато играе любимият ни тим- не обръщайте гръб на терена! Грозно е и говори лошо за ценностите ви. Това е неуважение към отбора (най-малкото). Както и факта, че когато се пази едноминутно мълчание в памет на някого- наистина нормалните хора спазват благоприличие...От човещина и съпричастност към близките на жертвите...
А в същото време си разпъвайте лозунгите в подкрепа на наркопласьорчетата Любо, Ицо и др. дрогирани типове...

Защо ние? Това че подкрепям някой в определени моменти, не значи че съм като него... Не винаги подкрепям действията на Сектор Б, но и не избивам комплекси срещу тях (само че във форума)...

milen.hristov написа:
levski_4_life написа:
milen.hristov написа:Тия са абсолютно луди
софия-запад написаха: "Ратко Младич и Аркан ви ебаха. Сега наред сме ние"!
Ако с подобни плакати ще подкрепят отбора по-добре при колегите си в затвора, клубът няма нужда от такива като тях

Подкрепям плаката, както и всички скандирания против тях - jebem sarajevo, смърт за сараево и босненски пи*ки! Искаш да ги оставим да се гаврят с нас безнаказани? Тук е заложено нещо повече от отбор, националната ни чест! :evil:

И както Синьо сърце каза, има нужда от такива! Даже са по-нужни от "разбирачите", дето ходят на мача да седят и да чоплят семки (изключваме дядовците - все пак не могат да издържат 90 минути нон стоп прави и да викат... ама ти не приличаш на такъв - какво ти е извинението да не си в Сектор Б?)!

Възпитане, култура(но не измислената ултрас), ОБРАЗОВАНИЕ, възраст. Докато тези са там от сз в сектор Б, никога повече

Какво ми пишеш образование с главни букви, все едно аз примерно нямам такова само защото ходя да подкрепям отбора в Сектор Б? Даже за училище, което си завършил, мога да ти гарантирам, че е на доста по-ниско ниво от моето. За висше все още не мога да ти кажа, но вероятно и то ще е на доста високо ниво.

zlobul написа:Че босненците малко се посамозабравиха е вярно . Истината е че те започнаха първи с провокациите . Ако не бяха изрази от сорта "Ще дойдем и ще изравним София със земята " и т.н съм сигурен , че на никой нямаше да му мине и през акъла да изкарва плакати за Младич и Аркан , но както и да е .Също така според мен в основата на създадения конфликт е противопоставянето на "верска основа" , а както знаем , ние балканците сме доста чувствителни , когато стане въпрос за това с оглед на миналото ни . Вчера написах , че освен на мач на Левски , аз например , няма да стъпна в Турция , лесно е човек да се сети защо . Приемам всякакви квалификации които можете да ми лепнете , от сорта на "промит мозък" и т.н . но това е положението , аз лично не мога да се променя . Нямам нищо против съвременните граждани на Турция , но историята си е история и не бива да се забравя , защото в противен случай се размива и националната ни идентичност .

ПП Накарайте някой арменец , да каже нещо хубаво за Турция въпреки че живеем в 21 век . Та ние българите защо да сме толерантни ? ....има ли причина ? То от тази толерантност сме в това положение .

+1 за удебелените пасажи

TodorT написа:
levski_4_life написа:Подкрепям плаката, както и всички скандирания против тях - jebem sarajevo, смърт за сараево и босненски пи*ки! Искаш да ги оставим да се гаврят с нас безнаказани? Тук е заложено нещо повече от отбор, националната ни чест! :evil:

И както Синьо сърце каза, има нужда от такива! Даже са по-нужни от "разбирачите", дето ходят на мача да седят и да чоплят семки (изключваме дядовците - все пак не могат да издържат 90 минути нон стоп прави и да викат... ама ти не приличаш на такъв - какво ти е извинението да не си в Сектор Б?)!

Това е простотия бе, човек! Как можеш да защитаваш подобно нещо ?! Днес четох добър коментар по темата в един вестник.... като пример беше даден какво ще стане, ако в Сараево издигнат плакат: "В Батак ви клаха, тук ще ви довършим!". Кажи ми ти как ще се почувстваш ?!? Няма ли да е ПРОСТАШКО такова деяние ?! За такива фенове-ЗАТВОР! Хвана ме срам, че съм бил в Сектор Б ! Да не говорим за идиотското знаме с женски полов орган на вечното дерби :evil: Това прави ли ни големи фенове ?! Не, прави ни ЖАЛКИ !!!! И после всички фенове са под общ знаменател и стават дразги и т.н., защото някои нямат акъл в тиквата! :evil:

ВИЖ СЕГА! Ако не бяхме провокирани, щях да съм твърдо против плаката! Обаче аз не мисля, че когато те обиждат най-святото - нашата държава - трябва да стоим без да правим нищо![/quote]
Кавко е това бях провокиран, защо аз не се поддавам на провокации. Вчера един ми се озъби в автобуса без каквото и да съм направил, реакцията ми беше да си продължа на пред и да не отвръщам.
И преди съм писал какво казваше баба ми, 'гърне ми викай, ама ме не троши'[/quote]
Сигурно и шефа ти някой ден ще ти каже "намалям ти заплатата" и ти ще си продължиш "на пред" (дам, тази дума се пише заедно, не знам дали сте го учили :) ) и няма да отвръщаш. Подходящо е, че каза от кой си го чул - може би поговорката е била приложима по нейно време, но вече не! И какво им има на момчетата от сектора? Разбира се, че има и пияни наркомани, но това са по-малко от 5-6%, ако си мислиш че няма такива във всяка голяма българска агитка... А иначе точно защото не сме продължавали "на пред" и отвръщали глави, сме оцелели като народ след толкова робства!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 21 юли 2012 22:32

santiliana написа:Синьо сърце, нали се сещаш, че тези дето вдигнаха "тапета" с надписите не знаеха дори за какво става дума? И изобщо не случката пред храма е повод за това.Просто гледат да привлекат внимание с глупостите си и идиотиите си. Защото, при това положение, какво им бяха виновни загиналите в атентата в Сарафово, че по време на едноминутното мълчание освиркваха и пееха...
Нека си го кажем - в агитката на Левски е пълно с абсолютни кретени, които не признават нищичко. А с пошлото си и примитивно поведение постоянно слагат петно след петно по имиджа на Клуба... Малко оня малоумен аЙдукат ни кара да се червим от неговите постоянни изцепки, ами и тези му пригласят с действията си. Сякаш са излезли от един конвейер...

Кретени има навсякъде. За мълчанието-повечето не разбраха, и аз във В сектор късно разбрах...Брей, писахме декларации в два екземпляра за децата с нас, голям ташак... А шиптерите ич не ми ги хвали!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ ВЗРИВИ БОСНА С "НОЖ, ЖИЦА, СРЕБРЕНИЦА"

Мнениеот Синьо сърце » 21 юли 2012 22:34

Левски, Звезда, все едно-все на шиптер у г...!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Мнениеот levski_4_life » 21 юли 2012 22:35

Синьо сърце написа:
santiliana написа:Синьо сърце, нали се сещаш, че тези дето вдигнаха "тапета" с надписите не знаеха дори за какво става дума? И изобщо не случката пред храма е повод за това.Просто гледат да привлекат внимание с глупостите си и идиотиите си. Защото, при това положение, какво им бяха виновни загиналите в атентата в Сарафово, че по време на едноминутното мълчание освиркваха и пееха...
Нека си го кажем - в агитката на Левски е пълно с абсолютни кретени, които не признават нищичко. А с пошлото си и примитивно поведение постоянно слагат петно след петно по имиджа на Клуба... Малко оня малоумен аЙдукат ни кара да се червим от неговите постоянни изцепки, ами и тези му пригласят с действията си. Сякаш са излезли от един конвейер...

Кретени има навсякъде. За мълчанието-повечето не разбраха, и аз във В сектор късно разбрах...Брей, писахме декларации в два екземпляра за децата с нас, голям ташак... А шиптерите ич не ми ги хвали!

Аз за минутата мълчание разбрах от новините... (а бях на мача). Сигурен съм, че проблемът е, че хората не са разбрали.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 21 юли 2012 22:36

Синьо сърце написа:

далече съм от мисълта да ги хваля тези. Но не ми се ще да пострада отбора с някоя санкция от УЕФА заради глупави плакати и т.н. Спомняш си преди години, в мача със Сиони (тогава пък с бомби прекъснаха мача за известно време), как щеше да стане белята...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ ВЗРИВИ БОСНА С "НОЖ, ЖИЦА, СРЕБРЕНИЦА"

Мнениеот milen.hristov » 21 юли 2012 22:39

Синьо сърце написа:Левски, Звезда, все едно-все на шиптер у г...!

Понеже ежедневно работата ми е свързана с голям брой сърби, мога да кажа, никой от тях не се съгласи с тази глупост.
Някой бяха и по-крайни казаха, че колкото и да ги мразят не биха написали подобно нещо. Поредната антиреклама на феновете на Левски.

Потребителски аватар
levski_4_life
Контакти:

Мнениеот levski_4_life » 21 юли 2012 22:40

santiliana написа:
Синьо сърце написа:

далече съм от мисълта да ги хваля тези. Но не ми се ще да пострада отбора с някоя санкция от УЕФА заради глупави плакати и т.н. Спомняш си преди години, в мача със Сиони (тогава пък с бомби прекъснаха мача за известно време), как щеше да стане белята...

[offtopic]Декларациите мисля, че ги имаше някъде в интернет да си ги принтираш и да ги носиш попълнени...[/offtopic]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 юли 2012 22:41

ralka_levskarka написа:
milen.hristov написа:
ralka_levskarka написа:Лудите ултраси на Сараево поругаха храм-паметника "Св. Александър Невски" преди мача с "Левски" от Лига Европа. "Ордите на злото", както са известни хулиганите от Босна и Херцеговина, започнаха да хвърлят бутилки около храма, а след това нахлуха вътре с тъпани. Поповете веднага затвориха вратите и позвъниха на полицаите.

"Свещениците бяха уплашени. Качихме агитката на автобусите и я изведохме на поляна извън София, където я охраняваме цял ден", сподели пред агенция Стандарт Нюз комисар Антон Златанов.

и какво рали полицията е дошала свършила си е работата по пай-добрият начин и готово

А така ли, ами да им кажем ЕВАЛА за умната постъпка ;) !
Както един потребител написа този плакат със сребреницата снимка има само във ФФ така че може и да е само за провокация ;)

Не тръгваш да се биеш и готово, и не отвръщаш на удара. Като сте такива Християни нали знаете Подаваш си другата буза

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 21 юли 2012 22:42

Нищо няма да стане, да не мислите, че тъпана в Храма не е документиран? А с хора от Звезда се познавам и контактувам от 15 години, бил съм при тях, те-при мене и нещо не ми мязат на комунисти...

Върни се в “Архив”