BLUE CHAMPIONS написа:TristaNNN написа:PFC Litex написа:Това за Бардон според мен е повече провокация на някой драскач, отколкото истина.
...любезно написана от Меридиан мач и сладко споделена от червен фен
Понеже аз единствено споделих новината тук, предполагам съм аз набедения "червен фен"![]()
![]()
![]()
Нека отговорът ми не се приема като моя защита, но от журналистически провокации знам, че със собствени "анализи" могат да пишат кавото си искат, но става ли въпрос за интервю и цитирани думи на човек, много рядко може да си позволи медия да излъже, просто защото евентуален иск и обещетения след това са на 100% загубени. Та ако е откровена лъжа, това което съм постнал аз тук, то "Меридиан мач" да си правят сметката за в бъдеще, а не аз...но, ако е истина, трябва ли да бъдем коне с капаци и да си затваряме очите за никак не маловажни неща??? Ако това е критерият да "почервиш" свой съмишленик, то много жалко за минали мнения от които иначе съм имал някакви впечатления.
Не визирах теб, а едно друго приятелче с мааааааалко по-различни симпатии от нашите, така че може да се успокоиш