Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: Лято 2012 - трансферни слухове и новини

Мнениеот TristaNNN » 10 юни 2012 17:22

BLUE CHAMPIONS написа:
TristaNNN написа:
PFC Litex написа:Това за Бардон според мен е повече провокация на някой драскач, отколкото истина.

...любезно написана от Меридиан мач и сладко споделена от червен фен

Понеже аз единствено споделих новината тук, предполагам съм аз набедения "червен фен" :o :mrgreen: :mrgreen:
Нека отговорът ми не се приема като моя защита, но от журналистически провокации знам, че със собствени "анализи" могат да пишат кавото си искат, но става ли въпрос за интервю и цитирани думи на човек, много рядко може да си позволи медия да излъже, просто защото евентуален иск и обещетения след това са на 100% загубени. Та ако е откровена лъжа, това което съм постнал аз тук, то "Меридиан мач" да си правят сметката за в бъдеще, а не аз...но, ако е истина, трябва ли да бъдем коне с капаци и да си затваряме очите за никак не маловажни неща??? Ако това е критерият да "почервиш" свой съмишленик, то много жалко за минали мнения от които иначе съм имал някакви впечатления.

Не визирах теб, а едно друго приятелче с мааааааалко по-различни симпатии от нашите, така че може да се успокоиш ;) Освен това, не е ли някак странно точно Меридиан мач първи да "локализират" ядрото на скандал в който е замесен един от най-лоялните и сърцати чужденци носили синия екип :? Така че без напрежение, явно червените калпаци почнаха рано-рано да пръскат семето на интригата ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 10 юни 2012 17:40

То с тоя златински и без него е същото... изобщо от такива смисъл да ги взимаме няма... просто за да се намираме на трансфери. Такива като Лъчо Балтанов, Милиев и ко си имаме... Ако ще се взима нещо да е качествено, а не просто да се отчита дейност..
Иначе нещата със селекцията и като цяло липсата на действия се дължат на други странични фактори които са зациклили... да видим дали ще успеят да се развият до края на лятото...
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 10 юни 2012 18:01

Иво Тонев: До четвъртък Левски ще е окомплектован - българите не стават, взимаме чужденци

Изпълнителният директор на Левски Иво Тонев обяви, че до четвъртък, 14 юни, отборът ще е окомплектован за новия сезон. "Работим по селекцията. Повечето от имената, които излизат, не ги искаме. Генков не можем да го вземем, защото трансферната му цена е 2 млн. евро. Знам му договора и в него има други неща, които ще ни попречат да го вземем, не само финансови. Мога да ви кажа, че до четвъртък Левски ще е окомплектован. Ще привлечем чужденци, тъй като на постовете на които търсим играчи, няма български футболисти, които да отговарят на нивото на Левски. Дай Боже да подпишем във вторник, сряда и четвъртък с новите играчи, с които сме се разбрали на 90 %. Също така Левски ще има нов директор на ДЮШ", коментира Иво Тонев в интервю за Канал 3.

Както е известно, до този момент Левски има само едно ново попълнение в лицето на Станислав Ангелов. Французинът Кевин Бру, който преди известно време пристигна на "Герена" за преговори, отказа да парафира с клуба.

Потребителски аватар
Santiago Munezz
Контакти:

Мнениеот Santiago Munezz » 10 юни 2012 18:33

Тонев пак някви дати казва,до които всичко уж трябва да е готово,пък да видим.Дано после няма пак оправдания от рода "преговорите с футболистите са дълги,нещата стават бавно,в последния момент малко се объркаха нещата,но това е защото футболистите с които преговаряме са титуляри в клубовете си и тем подобни глупости"...
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 10 юни 2012 18:35

tevez написа:Работим по селекцията.
Ако това изречение не съм го чула/прочела поне 200 пъти в последно време, ще се гръмна ритуално пред "Герена".
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 10 юни 2012 18:35

Santiago Munezz написа:Тонев пак някви дати казва,до които всичко уж трябва да е готово,пък да видим.Дано после няма пак оправдания от рода "преговорите с футболистите са дълги,нещата стават бавно,в последния момент малко се объркаха нещата,но това е защото футболистите с които преговаряме са титуляри в клубовете си и тем подобни глупости"...

Също така каза, че на 18-ти ще се знае името на новия шеф на ДЮШ, и това е доста интересно - чудно кой ли ще е :roll: След обясненията в любов на Гонзо, предполагам че ще е той, или поне ще е шефът в сянка.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 10 юни 2012 18:39

TristaNNN написа:
Santiago Munezz написа:Тонев пак някви дати казва,до които всичко уж трябва да е готово,пък да видим.Дано после няма пак оправдания от рода "преговорите с футболистите са дълги,нещата стават бавно,в последния момент малко се объркаха нещата,но това е защото футболистите с които преговаряме са титуляри в клубовете си и тем подобни глупости"...

Също така каза, че на 18-ти ще се знае името на новия шеф на ДЮШ, и това е доста интересно - чудно кой ли ще е :roll: След обясненията в любов на Гонзо, предполагам че ще е той, или поне ще е шефът в сянка.

Е то ако сложат Гонзо шеф на ДЮШ ,ще бъде върха на простотията...
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

way
Контакти:

Мнениеот way » 10 юни 2012 18:52

turbogena написа:
TristaNNN написа:

Е то ако сложат Гонзо шеф на ДЮШ ,ще бъде върха на простотията...

От малки да ги ..... :)

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 10 юни 2012 19:19

Laetitia написа:
tevez написа:Работим по селекцията.
Ако това изречение не съм го чула/прочела поне 200 пъти в последно време, ще се гръмна ритуално пред "Герена".

Сакън! Недей! Че и без това женското присъствие във форума се брои на пръстите на едната ръка.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
south_division
Контакти:

Мнениеот south_division » 10 юни 2012 20:01

Тонев за кой четвъртък говореше?

Върни се в “Архив”