Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Селския
Не се уморявате, а Христолов ви гледа сеира
- rump_shaker
- Контакти:
Re: За вярващите на Селския
Един град-един отбор написа:rump_shaker написа:vhpvhp написа:Атила е единият баламурник. Другата овца е Румп шанкер , който преди две седмици ме нарече "идиот", защото се усъмних в "италианската сделка" ...Фенове - шарани
Ти си некадърник да знаеш.
1-во никога не съм казвал че Вярвам на Сделката!
2-ро никога не съм те наричал Идиот!
3-то единственото нещо което направих е че те критикувах че нападаш грубо, фенове на Ботев, който вяврват за тази сделка!
Искарай ми всички цитати в които съм казал "АЗ ВЯРВАМ ЗА ТАЗИ СДЕЛКА'" и всички зцитати в които съм казал "Ти си Идиот"
Не се занимавай човече ... не разбра ли, че тук повече са критиците и форумните революционери, отколкото истинските фенове ...
Е да, да не се кося, ок. Ама той ме нарича баламурник и овца и то само защото съм решил да защита хора които явно вярват на сделката. Просто се издразних като влезне някой, в случая той и започна да нарежда тези хора и да говори така сякаш неговото виждане за света е праведно и истинно! Тука всички сме фенове на Ботев и всички трябва да ссе уважаваме!

- Fallen_Angel
- Контакти:
Re: Селския
Fichango написа:Не се уморявате, а Христолов ви гледа сеира
Теб това те радва ли, какво?
Re: За вярващите на Селския
Колкото по малко се пише за тази "сделка" , толкова по добре за всички.Всички знаем че за смяна на собственоста може да се говори само когато има реални неща.На този етап единственото реално е че собственик продължава да е селския.Останалото са само приказки.Или по точно глупости.Остават още четири дена до 16.Времето ще покаже дали ще се случи нещо реално или жабаря ще пак ще стане турист.Смятам че дадохме предостатъчно време на "евентуалните купувачи" да се легитимират.Ако това не стане до 16 , вината не в нас.
Тъй че Канари стига сте се препирали и обиждали за нероден Петко.Нека да изчакаме още малко пък тогава ще се види кой е бил прав.
Тъй че Канари стига сте се препирали и обиждали за нероден Петко.Нека да изчакаме още малко пък тогава ще се види кой е бил прав.
- PLOVDIV PEE 1912
Mитьо пак постига целта си
Селянина отново постига това което целеше,а именно да раздели и дезинформира феновете на клуба.Този път обече той има партньор в лицето на един черен субект ,който нарича себе си треньор.Голяма част от феновете "надушват"миризмата от така наречената сделка ,но има и по умерени ,които вярват в новия ред в клуба и чакат с нетърпение да отидат в понеделник на стадиона ,за да видят новите италианци. Митьо е изпечен манипулатор ,знаейки ,че държи в ръцете си нещо много ценно за Пловдив и пловдивчани.Итересното е какво ще обяснява Пичони утре преди мача,защото видимо е притеснен от играта в която се забърка.Не случайно в самото начало той пристигна уж като турист точно с идеята да прецени риска от схемата, която селския му предлага.
Из форума спорим,нека спорим,важното е утре да сме пред ,повтарям ПРЕД стадиона за да потърсим обещаното ни.Аз лично не мога да понеса някакъв жабар да дойде ,и насред Пловдив да ме лъже,и то да ме лъже за Ботев любовта на поколения пловдивчани.
Твърдо съм убеден ,че отбора не е продаден,макар и адски много да ми се иска.
Из форума спорим,нека спорим,важното е утре да сме пред ,повтарям ПРЕД стадиона за да потърсим обещаното ни.Аз лично не мога да понеса някакъв жабар да дойде ,и насред Пловдив да ме лъже,и то да ме лъже за Ботев любовта на поколения пловдивчани.
Твърдо съм убеден ,че отбора не е продаден,макар и адски много да ми се иска.
-
- Контакти:
Re: Mитьо пак постига целта си
въобще не е вярно,че селския е успял да ни раздели.има точно 2 селски подлоги (които няма как да са от Ботев),в този както и в другите форуми ,който пишат глупости.
-
- Контакти:
и въпреки всичко съм проверил от сигурен източник(феновете самбенедензе)знам какво представлява тоя пичони и колко струват футболистите който са играли там и са изпаднали от Ц1.също така всеки може да направи справка за всички италиански фирми в България и като се махнат шивашките,обувните и за чанти се вижда,че това е 100% лъжа.
Вие какво си мислите? че ще надвиете Митьо ли? Няма случай в историята феновете да са спечелили. Ако не вярвате - питайте Берое.
Fichango написа:Вие какво си мислите? че ще надвиете Митьо ли? Няма случай в историята феновете да са спечелили. Ако не вярвате - питайте Берое.
а какво да вдигнем ръце и да му оставим комфортно да си прави парички на наш гръб, кво предлагаш
- Тракиец 1912
- Контакти:
Fichango написа:Вие какво си мислите? че ще надвиете Митьо ли? Няма случай в историята феновете да са спечелили. Ако не вярвате - питайте Берое.
Ние ще сме първите.