Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Ultimate
Контакти:

Re: Всекидневна около Челси(Трансфери, Новини, Слухове и т.н)

Мнениеот Ultimate » 17 яну 2012 10:50

[center]Азар с единия крак в Челси, въпреки интереса от Реал[/center]
[center]Мениджърът на Челси Андре Вила-Боаш е все по-близо до привличането на звездата на френския Лил Еден Азар, пишат в Англия. От френския тим обявиха цена от 25 млн. паунда за белгийския си плеймекър, а днес различни източници съобщават, че футболистът вече е постигнал договорка относно личните си условия по договора на „Стамфорд бридж“.
Ръководството на Челси действа бързо, имайки предвид интереса към Азар от Манчестър Юнайтед и Тотнъм. Мениджърът на „шпорите“ Хари Реднап наблюдава лично изявите на футболиста през уикенда.
Най-сериозният интерес обаче към белгиецът идва от Испания. В последния момент, в борбата за подписа на Азар се е намесил Жозе Моуриньо, съобщава вестник „Дейли Мейл“. Намесата на Моуриньо обаче едва ли ще повлияе на желанието на 21-годишния Азар да подпише с Челси.[/center]

:roll: А дано ...

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 17 яну 2012 11:39

мани го тоя :( Веско Минев го направи леш :lol: Аз стискам палци за ЙОВЕТИЧ! Все пак и двамата са уж класни и на хартия се нуждаем от тях.

ПП Сега се чудя, защо не взехме за 10-12 милиона Гуарин, а ги дадохме за Мейрелеш? АВБ го махна като беше в Порто, а го взе в ЧЕЛСИ... не намирам логика!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

ChelseaTheBest
Контакти:

Мнениеот ChelseaTheBest » 17 яну 2012 11:53

Sardukar написа:ПП Сега се чудя, защо не взехме за 10-12 милиона Гуарин, а ги дадохме за Мейрелеш? АВБ го махна като беше в Порто, а го взе в ЧЕЛСИ... не намирам логика!

Това е бил един от пъклените планове на АВБ! :lol: Тогава е продал Мейрелеш на Ливърпуул,за да свикне с английския футбол,и сега отново си го взима в Челси вече обигран. :lol: :lol: Геният на АВБ няма край!Знаел е какво ще се случи 2 години по-късно! :lol:

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Мнениеот gdlk » 17 яну 2012 13:16

Че Азар е добър, добър е! Да се сравнява с Йоветич няма как защото единия е крило, другия е плеймейкър. А за тва че Минев го е изял са пълни глупости.
Азар влезе накрая на мача и можеш да видиш какво ги правеше по левия фланг. А и това беше преди 1-2 години.

Ultimate
Контакти:

Мнениеот Ultimate » 17 яну 2012 13:26

Sardukar написа:мани го тоя :( Веско Минев го направи леш :lol: Аз стискам палци за ЙОВЕТИЧ! Все пак и двамата са уж класни и на хартия се нуждаем от тях.

Най-добрия вариант ще е да вземем и двамата ако ме питаш мен :)

Потребителски аватар
John Terry
Контакти:

Мнениеот John Terry » 17 яну 2012 13:43

Малко нереалистично е да вземем и двамата,но поне може да помечтаем!

Потребителски аватар
Angel CFC
Контакти:

Мнениеот Angel CFC » 17 яну 2012 13:49

Ultimate написа:
Sardukar написа:мани го тоя :( Веско Минев го направи леш :lol: Аз стискам палци за ЙОВЕТИЧ! Все пак и двамата са уж класни и на хартия се нуждаем от тях.

Най-добрия вариант ще е да вземем и двамата ако ме питаш мен :)

Ако не друго, то поне са млади, отделно ще засилят конкуренцията в отбора. От известно време смятам, че Челси имат нужда от повече скорост в играта. Понякога виждам повече подавания на късо и в страни от колкото е необходимо и това в момент в който сме отнели топка на центъра или пред пеналта. Мисля, че по този начин губим шанса да хванем противника неподготвен. Отделно от това има бързи играчи - Стъридж, Торес, които имат нужда от тази скорост в разиграванията. Един бързак като Стъридж в ляво и минаването на Мата зад Торес/Дрогба ще даде много повече решения в атака. Аз мисля, чя Боаш, ще прибегне до този вариант. Кейхил е добре дошъл, страхотно е завръщането на Есиен. Това са все добри новини и Челси ще тръгне нагоре. Мачовете с Норич и Суонзи са предпоставка за продължаване на победната серия. Това е страшно необходимо. И идва Юнайтед, мач в който Асистента има поправителен! Аз съм оптимист!

jujo46487
Контакти:

Мнениеот jujo46487 » 17 яну 2012 15:05

дайте програмата за правене на 11торки че не я помня
Let's go CHELSEA Let's GO

jujo46487
Контакти:

Мнениеот jujo46487 » 17 яну 2012 15:05

дайте програмата за правене на 11торки че не я помня
Let's go CHELSEA Let's GO

Потребителски аватар
falcao
Контакти:

Мнениеот falcao » 17 яну 2012 20:24

Eden Hazard expects an agreement to be reached with #CFC for his transfer this week. Personal terms are close to completion. Fee approx 28m€

For those asking: The info on #Hazard comes from someone involved in the deal and represents the outcome the player believes. #CFC

Изглежда,че работата е сериозна и може би до края на седмицата всичко ще приключи и ще видим Азар със синята фланелка.Разбира се нека първо стане пък тогава да говорим каквото и да било:)
Chelsea, Boys in blue!
Chelsea! Chelsea! We love you!
Chelsea! Our love is true!
No one can stop us now!

Chelsea! We're the team!
Chelsea! Chelsea!
We're the dream!
Chelsea! We're supreme!
No one can stop us now!

Върни се в “Архив”