Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Re: НИТО СТОТИНКА ЗА КРУМОВСКИЯ СЕЛЯНИН!!!

Мнениеот rump_shaker » 11 сеп 2009 23:38

loko_plovdiv написа:БАТЕ МИТКО СИ ОСТАВА,ПРИКАЗКАТА ПРОДЪЛЖАВА!!!

Ти сега ще видиш една 35 годишна приказка....
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 12 сеп 2009 00:01

Alternative написа:Шшш Алооо,я по-спокойно бе!Кой ти бяга в Чирпан бе мухльо?!Какво като дойдеш в Пловдив,много лесно ще го отнесеш! :lol:

Първо,в Пловдив съм идвал над 30 пъти.Второ-репликата беше към друг човек,дето си изля зехира и сега се крие.Трето-мухльо или не,лекичко с отнасянето,да не се спънеш някъде!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

puffer
Контакти:

Мнениеот puffer » 12 сеп 2009 00:05

rump_shaker написа:
loko_plovdiv написа:БАТЕ МИТКО СИ ОСТАВА,ПРИКАЗКАТА ПРОДЪЛЖАВА!!!

Ти сега ще видиш една 35 годишна приказка....

Щом казвашИзображение http://topsport.ibox.bg/news/id_314860535ИзображениеИзображениеИзображение
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 12 сеп 2009 00:05

Модератор Ботев написа:
124 написа:Ти ли си големият ТУРАЧ,чикиджио!Ти можеш да си го туриш само на пантофите,пръдня нещастна!Че и отворен-дизтарикат,рунтав гъз сплескан,като дойдем в Пловдив бягаш в Чирпан,тука ми се бараш,дееба селянина нещастен!

Черните пантери знаеш ли кои са?

Не знам,ама като си модератор що не го махна онзи глупак,дето го тура на майките?Аз лично винаги съм бил толерантен и съм подкрепял Ботев в битката им срещу оня,говорил съм с много фенове и изведнъж-някакъв турач на майки?

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
antonzzzz

Re: За вярващите на Селския

Мнениеот antonzzzz » 12 сеп 2009 00:16

Един град-един отбор написа:ПОЗНАВАМ @yellow_major ЛИЧНО И МОГА ДА КАЖА, ЧЕ ТОВА, С КОЕТО ВИ ЗАПОЗНАВА Е ИНФОРМАЦИЯ, ИЗТЕКЛА ОТ "ВАЖНА КЛЕЧКА" В РЪКОВОДСТВОТО НА ОТБОРА !

Сега и ако кажеш коя е тази важна клечка в ръководството на отбора....

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 12 сеп 2009 00:26

А бе изчезвай бе мухльо,това си е наш форум,натрапваш се!Какво като си идвал в Пловдив,среща ли искаш да си уредим?!
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 12 сеп 2009 00:40

Alternative написа:А бе изчезвай бе мухльо,това си е наш форум,натрапваш се!Какво като си идвал в Пловдив,среща ли искаш да си уредим?!

Нямаш проблем,отворко,когато и където кажеш!Проблемът е,че такива посерковци като тебе винаги бягат и се барат много след това!Аз на никого не съм се натрапил,тука разни го турат на нашите майки,а това ме дразни!Казвай къде и кога в Пловдив,дупе,аз ще пътувам 150 км и ще дойда!И ще дойда САМ,без никого!Казвай!

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 12 сеп 2009 00:43

124 написа:
Alternative написа:А бе изчезвай бе мухльо,това си е наш форум,натрапваш се!Какво като си идвал в Пловдив,среща ли искаш да си уредим?!

Нямаш проблем,отворко,когато и където кажеш!Проблемът е,че такива п******вци като тебе винаги бягат и се барат много след това!Аз на никого не съм се натрапил,тука разни го турат на нашите майки,а това ме дразни!Казвай къде и кога в Пловдив,дупе,аз ще пътувам 150 км и ще дойда!И ще дойда САМ,без никого!Казвай!

Добре сега ще ти пиша на лично...
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
124

Мнениеот 124 » 12 сеп 2009 00:46

Alternative написа:
124 написа:

Нямаш проблем,отворко,когато и където кажеш!Проблемът е,че такива п******вци като тебе винаги бягат и се барат много след това!Аз на никого не съм се натрапил,тука разни го турат на нашите майки,а това ме дразни!Казвай къде и кога в Пловдив,дупе,аз ще пътувам 150 км и ще дойда!И ще дойда САМ,без никого!Казвай!

Добре сега ще ти пиша на лично...

ОК

ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ!

puffer
Контакти:

Мнениеот puffer » 12 сеп 2009 00:55

Като се срещните по-добре пийнете по някоя бира след петата ,шестата ще се смеете на глупостите които сте дрънкали в форума и се надъхвате един надруг :lol:
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

Върни се в “Архив”