loko_plovdiv написа:БАТЕ МИТКО СИ ОСТАВА,ПРИКАЗКАТА ПРОДЪЛЖАВА!!!
Ти сега ще видиш една 35 годишна приказка....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
loko_plovdiv написа:БАТЕ МИТКО СИ ОСТАВА,ПРИКАЗКАТА ПРОДЪЛЖАВА!!!
Alternative написа:Шшш Алооо,я по-спокойно бе!Кой ти бяга в Чирпан бе мухльо?!Какво като дойдеш в Пловдив,много лесно ще го отнесеш!
rump_shaker написа:loko_plovdiv написа:БАТЕ МИТКО СИ ОСТАВА,ПРИКАЗКАТА ПРОДЪЛЖАВА!!!
Ти сега ще видиш една 35 годишна приказка....
Модератор Ботев написа:124 написа:Ти ли си големият ТУРАЧ,чикиджио!Ти можеш да си го туриш само на пантофите,пръдня нещастна!Че и отворен-дизтарикат,рунтав гъз сплескан,като дойдем в Пловдив бягаш в Чирпан,тука ми се бараш,дееба селянина нещастен!
Черните пантери знаеш ли кои са?
Един град-един отбор написа:ПОЗНАВАМ @yellow_major ЛИЧНО И МОГА ДА КАЖА, ЧЕ ТОВА, С КОЕТО ВИ ЗАПОЗНАВА Е ИНФОРМАЦИЯ, ИЗТЕКЛА ОТ "ВАЖНА КЛЕЧКА" В РЪКОВОДСТВОТО НА ОТБОРА !
Alternative написа:А бе изчезвай бе мухльо,това си е наш форум,натрапваш се!Какво като си идвал в Пловдив,среща ли искаш да си уредим?!
124 написа:Alternative написа:А бе изчезвай бе мухльо,това си е наш форум,натрапваш се!Какво като си идвал в Пловдив,среща ли искаш да си уредим?!
Нямаш проблем,отворко,когато и където кажеш!Проблемът е,че такива п******вци като тебе винаги бягат и се барат много след това!Аз на никого не съм се натрапил,тука разни го турат на нашите майки,а това ме дразни!Казвай къде и кога в Пловдив,дупе,аз ще пътувам 150 км и ще дойда!И ще дойда САМ,без никого!Казвай!
Alternative написа:124 написа:Alternative написа:А бе изчезвай бе мухльо,това си е наш форум,натрапваш се!Какво като си идвал в Пловдив,среща ли искаш да си уредим?!
Нямаш проблем,отворко,когато и където кажеш!Проблемът е,че такива п******вци като тебе винаги бягат и се барат много след това!Аз на никого не съм се натрапил,тука разни го турат на нашите майки,а това ме дразни!Казвай къде и кога в Пловдив,дупе,аз ще пътувам 150 км и ще дойда!И ще дойда САМ,без никого!Казвай!
Добре сега ще ти пиша на лично...
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 5 госта