Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв

Мнениеот ugly bug » 24 апр 2015 22:43

1982 написа:
ugly bug написа:
Пак конспирации...!
Не ме интересува кой какво казал или написал докато не видя фактите с очите си.

Тук има подробно описание на дейността на агент Пампоров .....

http://toross.blog.bg/politika/2012/07/17/plovdivskite-donosnici-petyr-mandjukov-arhontyt-na-ludoto-ko.980168

Това го приемам безусловно!
Признавам не съм го чел досега..!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 24 апр 2015 22:43

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Като говорим за Литекс,не забравяйте,че ако Томов бе като Микренеца и укриваше данъци през 2008 като него,ЦСКА нямаше да има задължения към НАП.За сведение,заплатата на футболистите в Ловеч през 2007 е 178 лева,а през 2008 - 350!!!

Тоест, неплащането на данъци и осигуровки, върху реално обявените заплати не е укриване, а просто неплащане, което не трябва да се преследва :roll:

Кой е мошеник ? Този който надлежно си е декларирал всичко, но не се е разплатил защото нямаше кеш в момента ?
Или този, който укрива данъци ?

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 24 апр 2015 22:44

GOLEADOR написа:Гришата яко си инвестира в отбора.Ти ако мислиш,че Стоичков или Балъков не взимат най-големите треньорски заплати в България да знаеш,че грешиш.Младенов е като беден роднина пред тях с парите които получава в ЦСКА!

И Стоичков, и Балъков последната причина поради, която са в Литекс е футболната.
При тези резултати и игра при Балъков, отбора им върви все по-надолу.

Микренския има някакъв бизнес с производство на автомобили, а шурея на Балъков предполагам знаеш, какъв пост заема?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 24 апр 2015 22:44

Кашчей написа:
GOLEADOR написа:Като говорим за Литекс,не забравяйте,че ако Томов бе като Микренеца и укриваше данъци през 2008 като него,ЦСКА нямаше да има задължения към НАП.За сведение,заплатата на футболистите в Ловеч през 2007 е 178 лева,а през 2008 - 350!!!

Тоест, неплащането на данъци и осигуровки, върху реално обявените заплати не е укриване, а просто неплащане, което не трябва да се преследва :roll:

Не е порок да си беден.Ако не си платил данъците това не те прави престъпник.Ти си постъпил честно като си заявил коректно всичко пред държавата.И за 100-тен път ще ти напомня,че Ал Капоне лежа в затвора за УКРИТИ данъци!Това вече е престъпление!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 апр 2015 22:45

Долно уйно написа:
1982 написа:
Долно уйно написа:Защо ги няма е питането, защото свиха бюджета и тези им идват в тежест, то ест свиват бюджета за да може да си плащат разходите.

Кой ти каза, че са свили бюджета, звездите ли ти говорят ??! Нали вярваше само на факти и документи, а изведнъж ми хвърляш някакво свободно съчинение във въздуха ....

Достатъчно е да гледаш, какво се случва, в единия отбор има 6 чужденци, а преди това са били повече, в другия има 18.
Левски също свиха драстично бюджета.

ЧЕкай малко, не ми излизай с такива евтини номера, нали вярваше само на официални сайтове и документи, чакам да ми извадиш такива и за Литекс, че си свили уж бюджета.

Когато ти изнася, обичаш да си пишеш наизуст, ама ако аз или друг опонент ти напишем нещо, почваш да говориш за конспирации и искаш доказателства. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 24 апр 2015 22:48

Logical person написа:
Кашчей написа:

Кой е мошеник ? Този който надлежно си е декларирал всичко, но не се е разплатил защото нямаше кеш в момента ?

И двамата!
Укриването на доходи (данъци) и неплащането им са еднакви престъпления-и в двата случая не плащаш дължимото, като в първия поне нещо плащаш, а във втория нищо не плащаш. Та кое е е по-лошото?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 24 апр 2015 22:51

1982 написа:
Долно уйно написа:
1982 написа:
Долно уйно написа:Защо ги няма е питането, защото свиха бюджета и тези им идват в тежест, то ест свиват бюджета за да може да си плащат разходите.

Кой ти каза, че са свили бюджета, звездите ли ти говорят ??! Нали вярваше само на факти и документи, а изведнъж ми хвърляш някакво свободно съчинение във въздуха ....

Достатъчно е да гледаш, какво се случва, в единия отбор има 6 чужденци, а преди това са били повече, в другия има 18.
Левски също свиха драстично бюджета.

ЧЕкай малко, не ми излизай с такива евтини номера, нали вярваше само на официални сайтове и документи, чакам да ми извадиш такива и за Литекс, че си свили уж бюджета.

Когато ти изнася, обичаш да си пишеш наизуст, ама ако аз или друг опонент ти напишем нещо, почваш да говориш за конспирации и искаш доказателства. :lol: :lol:

Мисля че се обръщаш към мен но пишеш на колегата, аз не знам вече като напишеш нещо как да го тълкувам!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 24 апр 2015 22:55

Кашчей,всеки честен човек (даже и ТИ) може да изпадне във неплатежоспособност и да не е в състояние да плати данъците си.Това не те прави престъпник!Винаги можеш да се разбереш с държавата и да разсрочиш плащанията или да ти пратят съдия изпълнител и държавата да си вземе своето като ти прибере телевизора или колата.Но този който укрива данъци е престъпник.Държавата може и никога да не разбере за престъплението му.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 24 апр 2015 22:58

Кашчей написа:
Logical person написа:
Кашчей написа:

И двамата!
Укриването на доходи (данъци) и неплащането им са еднакви престъпления-и в двата случая не плащаш дължимото, като в първия поне нещо плащаш, а във втория нищо не плащаш. Та кое е е по-лошото?

Глупости на търкалета. В затвор се влиза само за УКРИТИ данъци. Никой не е влизал за неплатени. Като дължиш в един момент идват и ти конфискуват каквото имаш и това.

Значи ти, само за да наплюеш Томов и ЦСКА, твърдиш че да се укриват данъци е по-добре ?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 24 апр 2015 23:01

ugly bug написа:Мисля че се обръщаш към мен но пишеш на колегата, аз не знам вече като напишеш нещо как да го тълкувам!

Тъй ли стана, обРъках ли ви .... може, вие сте толкова много, и пишете все едни и същи неща. :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”