Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
vaskonti написа:messi7 написа:Наясно съм, да. Изчел съм достатъчно по този казус, с тва леке Анеси...Наздраве
Все си мисля, че си пропуснал някой вестник или жълт сайт, съответно си пропуснал някоя и друга подробност от договора му с Черноморец и причините да разтрогне?
messi7 написа:vaskonti написа:messi7 написа:Наясно съм, да. Изчел съм достатъчно по този казус, с тва леке Анеси...Наздраве
Все си мисля, че си пропуснал някой вестник или жълт сайт, съответно си пропуснал някоя и друга подробност от договора му с Черноморец и причините да разтрогне?
E, сега, няма па да му отдам цялото си свободно време на Г-Н ГОЛЯМА ЗВЕЗДА...И без това имам 6 изпити тази сесия...
Както и да е, повече няма да пиша, щом ни пъдите левскарите. Все едно вие не пишете в нашите теми(не говори за всички цесекари потребители, а някой индивиди)
blue avalanche написа:Joni_ написа:Много са ми смешни сините, какво толкова ви терзае и тормози, че го взимаме този играч ? Всички сте адвокати и специалисти и всичко знаете
Гледайте си отбора, дискутирайте си селекцията и проблемите и не се занимавайте с ЦСКА, защото когато откраднахте Коща и Г.Христов друга песен пеехте, но сега лаете от злоба всички !
Според ФИФА,не сме "откраднали" НИТО да Коща,НИТО Христов...Така,че,продължаващия "красноармейски хленч" по тази тема е нищо повече от "лакърдии"
Old_death написа:Не съм много в час с юридическата страна на въпроса,както и с изрядността на документите,но според мен трябва да се изяснят нещата между играча и Черноморец.Дали ще минат праз БФС или ФИФА,няма значение.ЦСКА няма никаква вина за това.И Левски се опитаха да го отмъкнат,но той категорично е заявил в кой клуб иска да продължи кариерата си.Сините не ми казват нищо ново с приказките си за закриване.Просто ги сърбят задниците,че това е втория футболист,който измъкваме под носовете им.Много забавни щяха да са коментарите им,ако те бяха успели да се доберат до него.Тогава всичко щеше да е чисто,като Седемте Рилски езера,а те невинни бели лястовици
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
TristaNNN написа:Old_death написа:Не съм много в час с юридическата страна на въпроса,както и с изрядността на документите,но според мен трябва да се изяснят нещата между играча и Черноморец.Дали ще минат праз БФС или ФИФА,няма значение.ЦСКА няма никаква вина за това.И Левски се опитаха да го отмъкнат,но той категорично е заявил в кой клуб иска да продължи кариерата си.Сините не ми казват нищо ново с приказките си за закриване.Просто ги сърбят задниците,че това е втория футболист,който измъкваме под носовете им.Много забавни щяха да са коментарите им,ако те бяха успели да се доберат до него.Тогава всичко щеше да е чисто,като Седемте Рилски езера,а те невинни бели лястовици
Отново си малко краенКакто и да е. На мен от целия този цирк ми направи впечатление реакцията на Херо по време на пресконференцията. От доста време не съм го виждал толкова остро и пламенно да осъжда някаква "маневра" на играч или клуб. И като добавим факта, че точно сега не му е времето да си хаби нервите, преди да вдигнете пръст към сините, не се ли замислихте как аджеба един играч разтрогва едностранно.
[offtopic]Old_death, предполагам че ти, както и повечето от нас, работиш нещо в този живот, все пак трябва да се яде и хляб понякога. При положение, че имаш договор с работодателя си (предполагам) има ли вариант да разтрогнеш "едностранно"[/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта