Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Re: Зимни трансфери в ЦСКА 2011-2012г.

Мнениеот Batkoto » 23 яну 2012 17:41

а вие в ролята на какви ревете :?: или ей така като става въпрос за ЦСКА да лаем константно :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 23 яну 2012 17:51

vaskonti написа:
messi7 написа:Наясно съм, да. Изчел съм достатъчно по този казус, с тва леке Анеси... ;) Наздраве 8-)

Все си мисля, че си пропуснал някой вестник или жълт сайт, съответно си пропуснал някоя и друга подробност от договора му с Черноморец и причините да разтрогне?

E, сега, няма па да му отдам цялото си свободно време на Г-Н ГОЛЯМА ЗВЕЗДА... :lol: И без това имам 6 изпити тази сесия... ;) Както и да е, повече няма да пиша, щом ни пъдите левскарите. Все едно вие не пишете в нашите теми(не говори за всички цесекари потребители, а някой индивиди) :roll:
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 яну 2012 19:15

messi7 написа:
vaskonti написа:
messi7 написа:Наясно съм, да. Изчел съм достатъчно по този казус, с тва леке Анеси... ;) Наздраве 8-)

Все си мисля, че си пропуснал някой вестник или жълт сайт, съответно си пропуснал някоя и друга подробност от договора му с Черноморец и причините да разтрогне?

E, сега, няма па да му отдам цялото си свободно време на Г-Н ГОЛЯМА ЗВЕЗДА... :lol: И без това имам 6 изпити тази сесия... ;) Както и да е, повече няма да пиша, щом ни пъдите левскарите. Все едно вие не пишете в нашите теми(не говори за всички цесекари потребители, а някой индивиди) :roll:

Виж как чудесно го каза - и ние "гоним" само някои индивиди, а не всички левскари.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Joni_
Контакти:

Мнениеот Joni_ » 23 яну 2012 19:29

blue avalanche написа:
Joni_ написа:Много са ми смешни сините, какво толкова ви терзае и тормози, че го взимаме този играч ? Всички сте адвокати и специалисти и всичко знаете :)
Гледайте си отбора, дискутирайте си селекцията и проблемите и не се занимавайте с ЦСКА, защото когато откраднахте Коща и Г.Христов друга песен пеехте, но сега лаете от злоба всички !

Според ФИФА,не сме "откраднали" НИТО да Коща,НИТО Христов...Така,че,продължаващия "красноармейски хленч" по тази тема е нищо повече от "лакърдии"

Ами това за което говорите и лаете вие е само едната страна на монетата, нека да изчакаме и да видим кой крив - кой прав и тогава да коментираме.Иначе най лесно е така да се плюе, но реалността е друга !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 23 яну 2012 20:17

По Канал 3 Градев завря оная бургаска мутра в кучи ....Разбра се , горе- долу как е прекратил договера си .Основно заради негърката не са и платили на нея, а него са го назначили на пробен период има забавени заплати, но са му платени дължат му премии 2 500лв.Той им е върнал три заплати.Въобще заплетена ситуация, но може да излезем от положение.Да не говорим ,че онзи е луд иска 4млн. компенсации за Платини.Според мен ще ги прекараме макар и с повечко разправии.

Потребителски аватар
Янис Зику
Контакти:

Мнениеот Янис Зику » 23 яну 2012 20:24

Аз не знам как може да има такива комплексирани 12 годишни чавета, дето са толкова ограничени. Защо всяка страница има поне 5 поста на сини, като някой се опитва да им обясни нещо, но те си знаят на своето. Доста ги е яд, че равносметката е 2:0 за нас до този момент, а и си личи завистта и злобата, която крият феновете на сините.

И да сме прави, и да не сме, няма значение. Важно е само едно - Анисе е наш и е готов да шие сини клубове, без значение от емблемата. Мерси за вниманието.

А, да.. И още нещо, нека помоля 12 годишните пикльовци да си гледат техните многомилионни селекции и да ни оставят да си коментираме наши работи, окей?

Потребителски аватар
etgecata1
Контакти:

Мнениеот etgecata1 » 23 яну 2012 22:06

ЦСКА подготвя дръвника за Черноморец:
http://www.prosport.bg/news/22772-CSKA- ... morec.html
То не беше Мтел, КГБ, Гъзпром, Булгартабак, ГЕРБ що пари се изляха и тия фанаха коча за мъдете. А стадиона с формата на полумесец най им отива на 31 кратните сребърни медалисти.
Европодвизи на Еврогранда от Подуене:
http://vbox7.com/play:5e0c8033

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 23 яну 2012 22:28

Old_death написа:Не съм много в час с юридическата страна на въпроса,както и с изрядността на документите,но според мен трябва да се изяснят нещата между играча и Черноморец.Дали ще минат праз БФС или ФИФА,няма значение.ЦСКА няма никаква вина за това.И Левски се опитаха да го отмъкнат,но той категорично е заявил в кой клуб иска да продължи кариерата си.Сините не ми казват нищо ново с приказките си за закриване.Просто ги сърбят задниците,че това е втория футболист,който измъкваме под носовете им.Много забавни щяха да са коментарите им,ако те бяха успели да се доберат до него.Тогава всичко щеше да е чисто,като Седемте Рилски езера,а те невинни бели лястовици ;)

Отново си малко краен ;) Както и да е. На мен от целия този цирк ми направи впечатление реакцията на Херо по време на пресконференцията. От доста време не съм го виждал толкова остро и пламенно да осъжда някаква "маневра" на играч или клуб. И като добавим факта, че точно сега не му е времето да си хаби нервите, преди да вдигнете пръст към сините, не се ли замислихте как аджеба един играч разтрогва едностранно.

[offtopic]Old_death, предполагам че ти, както и повечето от нас, работиш нещо в този живот, все пак трябва да се яде и хляб понякога. При положение, че имаш договор с работодателя си (предполагам) има ли вариант да разтрогнеш "едностранно" :?[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Batkoto
Контакти:

Мнениеот Batkoto » 23 яну 2012 22:33

Херо е нормално да се пъне толкова, всички помним как навремето скачаше като японско петле когато отбора му играеше срещу ЦСКА и как не се отлепяше от пейката, като играеше срещу Левски .. така че няма да открием топлата вода, ако кажем че мрази ЦСКА ;)
п.п. а и помним последния мач срещу ЦСКА на Армията, как се опитваше да изкопчи на всяка цена дори частичен успех, не знам какво се е случвало там, но едва ли без причина Радуканов тогава си беше изпуснал нервите и го беше псувал :idea:
Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините :idea:
04.09.2013

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 яну 2012 22:38

TristaNNN написа:
Old_death написа:Не съм много в час с юридическата страна на въпроса,както и с изрядността на документите,но според мен трябва да се изяснят нещата между играча и Черноморец.Дали ще минат праз БФС или ФИФА,няма значение.ЦСКА няма никаква вина за това.И Левски се опитаха да го отмъкнат,но той категорично е заявил в кой клуб иска да продължи кариерата си.Сините не ми казват нищо ново с приказките си за закриване.Просто ги сърбят задниците,че това е втория футболист,който измъкваме под носовете им.Много забавни щяха да са коментарите им,ако те бяха успели да се доберат до него.Тогава всичко щеше да е чисто,като Седемте Рилски езера,а те невинни бели лястовици ;)

Отново си малко краен ;) Както и да е. На мен от целия този цирк ми направи впечатление реакцията на Херо по време на пресконференцията. От доста време не съм го виждал толкова остро и пламенно да осъжда някаква "маневра" на играч или клуб. И като добавим факта, че точно сега не му е времето да си хаби нервите, преди да вдигнете пръст към сините, не се ли замислихте как аджеба един играч разтрогва едностранно.

[offtopic]Old_death, предполагам че ти, както и повечето от нас, работиш нещо в този живот, все пак трябва да се яде и хляб понякога. При положение, че имаш договор с работодателя си (предполагам) има ли вариант да разтрогнеш "едностранно" :?[/offtopic]

Разбира се, че всеки договор може да бъде прекратен едностранно - с предизвестие.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Върни се в “Архив”