Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)
Мислех да идвам до София специално за мач на Левски да отида да се порадвам ама докато Гонзо и Йовов са в отбора няма да стъпя.Гонзо не може да направи 2 смени като хората защо махна Цветков а не Йовов защо въобще го пусна Йовов при положение че Райков извади първия мач.Този пуска който му се нареди или с който си пие ракията а не който заслужава и може да помогне.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
Thsmith написа:yasen написа:Най-добрият вариант за Левски е Наско Сираков и Мъри Стоилов. Всеки един трезвомислещ фен го знае това...
страшен
гОНЗО и бАТков ВЪН
- Pro-European
- Контакти:
milan199440barca написа:Кво всички плюете по Йовов? А двамата кретени, който направиха две излишни дузпи? Или забравихте, че Йовов е дал много на отбора. Аре у лево, мърши!
всеки може да изпусне, но на това леке и отношението към дузпата беше никакво.
от колко време ни къса нервите това леке - най-големият некадърник в историята на Левски !
Авторът на темата: Ще спре ли..
L_Messi написа:dxl написа:
От цялата работа ми е смотано основно за Арс, Калво, Рисп, че дори и Грийн. Играчи, които очакват да играят в Европа. Щото с тва ниво на А група, ще им е по-добре във втора на Холандия или на Швеция...
Специално за Грийн няма какво да ти е кофти, особено след глупавата постъпка, която направи. Това беше наистина голямо безумие от негова страна.
А на теб прави ли ти впечатление, как Грийн откакто е в Левски ръкомаха, дирижира, ядосва се, когато някой не успее да играе, не успее да подаде.
Мен все ми прави впечатление, че Грийн изисква от съотборниците си да играят. Според мен Грийн беше изнервен от това, че изтървахме спечелен мач. Не че го оправдава това. Но от друга страна, кво като го изгониха? С 5 почовека повече, нямаше да вкараме гол.
Имаше само две възможности да вкараме гол - Арс и далечен шут на Гаджев. Никой не извеждаше Арс. Той не е Дембеле да играе с гръб към вратата. Единствения човек, който можеше да го изведе днес беше Цветков, но го изкараха...
Илиян Илиев: "Този пък, страничният, Костадин Ангелов ми каза: "Мани се от тука, ше ти прасна една глава".
vvessel написа: Добре че дойде Матеус, та да запишем загуба и от Корсика, че почти не остана отбор от Европа от който не сме падали.
-
- Контакти:
Само връшам лентата . Мача с розовите , сетете се как играха Йовов и Младенов , тези двамата + централните защитници + вратарчето Килийчо ? Сега продължава на инат Гонзо да налага Младенов - страхливеца и Йовов .....
Някой помни ли от колко време, не е отсъждана дузпа в наша полза, в ЕКТ?!
- Lakokara4a
- Контакти:
Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ
Tommi написа:Подкрепа за отбора! Подкрепа за Гонзо! Ице, горе главата, големите играчи пропускат дузпи във важните моменти - историята го е доказала. Имахме малшанс да се контузи единият от двамата ни централни защитници, имахме малшанс при пропуска на Райков, имахме малшанс при дузпите, но има и такива моменти.
През първото полувреме отборът се представи точно така както трябваше, но смяната на Милиев обърна мача на 180 градуса и изпуснахме спечелен мач. А в продълженията всичко беше надлъгване.
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!...
Ти не си добре.... Станахме за смях. Ако ти можеш да си вдигнеш главата аз не мога. Такъв резил и простотия не съм гледал отдавна. Да беше само резултата разбирам, а то като отбор и игра са пълни мълди. Абсолютни девойки, които не заслужават моето уважение. Майната им на всички, най-напред на тренера **********!
- controller
- Контакти:
Айде Батков почан да се оправдава - съдията , контузията на Милиев , грубата игра на Спартак , отбора не бил сработен ! И още не е започнал шампионат, а вече почна да се гласи за шампион , егати мерзавеца !

А те и Гонзи и Баткоff след края на шампионата казаха, че лига европа им е попречила да станем шампиони..
Е сега тази "пречка" я няма вече
А в стил Сашо Диков, аз да питам дали не играхме тото, вместо мач...???
Да си извадиш най-добрия футболист Цветков /ако не е контузен де/ да не смениш 120мин кмета на 88 години,а и да му даде дузпа да бие???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Тук нещо мирише !!!!!!!!!!!
ПС. май си мирише само това което ни изсраха...
Е сега тази "пречка" я няма вече

А в стил Сашо Диков, аз да питам дали не играхме тото, вместо мач...???

Да си извадиш най-добрия футболист Цветков /ако не е контузен де/ да не смениш 120мин кмета на 88 години,а и да му даде дузпа да бие???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Тук нещо мирише !!!!!!!!!!!

ПС. май си мирише само това което ни изсраха...
Последна промяна от ivanpg на 04 авг 2011 23:26, променено общо 1 път.
Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...