storm написа:Хубав мач правят Рома, макар ,че един от Новара излезе сам срещу Стекеленбург и вместо да подаде на съотборник на опразнена врата реши да стреля той и пропусна... И това при 0:0..
Така става със селските тарикати
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
storm написа:Хубав мач правят Рома, макар ,че един от Новара излезе сам срещу Стекеленбург и вместо да подаде на съотборник на опразнена врата реши да стреля той и пропусна... И това при 0:0..
kokic1986 написа:storm написа:Хубав мач правят Рома, макар ,че един от Новара излезе сам срещу Стекеленбург и вместо да подаде на съотборник на опразнена врата реши да стреля той и пропусна... И това при 0:0..
storm написа:kokic1986 написа:storm написа:Хубав мач правят Рома, макар ,че един от Новара излезе сам срещу Стекеленбург и вместо да подаде на съотборник на опразнена врата реши да стреля той и пропусна... И това при 0:0..
Ема тия тарикати биха Интер..
Middlesbrough написа:Saturday, 5 November 2011
Palermo v Bologna, 17:00 2-1
Novara v Roma, 19:45 1-1
Sunday, 6 November 2011
Genoa v Inter Milan, 11:30 2-1
AC Milan v Catania, 14:00 2-0
Atalanta v Cagliari, 14:00 1-0
Cesena v Lecce, 14:00 1-1
Chievo v Fiorentina, 14:00 0-0
Lazio v Parma, 14:00 2-1
Udinese v Siena, 14:00 2-0
Napoli v Juventus, 19:45 0-1
Middlesbrough написа:Кокич имам 7 точки не 4 объркал си се![]()
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

tevez написа:За последния оцелял продължават:tevez,kacho1914,Rivaldo10,Middlesbrough,kokic1986
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост