NBA 2018-2019
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: NBA 2018-2019
Всичко това е много хубаво, но къде е проблемът с ГСУ в цялата работа?
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Drunken_Master
- Контакти:
rhaegar написа:Всичко това е много хубаво, но къде е проблемът с ГСУ в цялата работа?
Единственият проблем, който имам с тях е, че са бутани от съдийте...
А натъртих, че са фенове на Уориърс, в смисъл такъв, че са със силните за деня и гледат НБА от скоро. От тая гледна точка...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Кажи че си фен на Леброн и не е нужно да обясняваш, че си прост.
Къде е линка за канала лъжлива М*Р*О
- Drunken_Master
- Контакти:
muhaha написа:Кажи че си фен на Леброн и не е нужно да обясняваш, че си прост.
Мерси, мерси... Да ти се връща!
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
ЛеБрон е създал снощи 37 open shots за съотборниците си снощи. Те са пропуснали 21 от тях. Кво повече да кажем за моментното състояние на Лейкърс.

rhaegar написа:ЛеБрон е създал снощи 37 open shots за съотборниците си снощи. Те са пропуснали 21 от тях. Кво повече да кажем за моментното състояние на Лейкърс.
Най-вероятно, щот са осакатени и травмирани психически от неосъществения трейд за Веждата. Още не са се възстановили от преживения ужас и лични драми. Травмираха ги за вечни времена тез хубави момчета.
Drunken_Master написа:muhaha написа:Кажи че си фен на Леброн и не е нужно да обясняваш, че си прост.
С този подпис и прикачената снимка бягай разбери на кого е фен .
Знам , че повече не харесва Уестбрук от колкото харесва ЛеБрон !
Защо продължавате да очаквате 34/37 успеваемост? 21/37 колко трябва да е... Към 55%? Защо очаквате успеваемост 80%? Схемата му е такава на тоя човек, че да черпи суперлативи при всеки сценарий. Когато отборите му печелят - той е човека, а когато губят - съотборниците му са некадърници.. А за Лейкърс, няма какво да кажем. Избора си беше негов. Сам избра да отиде при отбор пълен с рукита. Спрягаха имената на Рокетс, Спърс и Фили… той избра Лейкърс. Сега ще го оплакваме, разбира се.
“Never say never, because limits, like fears, are often just an illusion.”
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
https://youtu.be/6kARhdu_yqk
Larsenn написа:rhaegar написа:ЛеБрон е създал снощи 37 open shots за съотборниците си снощи. Те са пропуснали 21 от тях. Кво повече да кажем за моментното състояние на Лейкърс.
Най-вероятно, щот са осакатени и травмирани психически от неосъществения трейд за Веждата. Още не са се възстановили от преживения ужас и лични драми. Травмираха ги за вечни времена тез хубави момчета.![]()
![]()
Само тва ще да е.

miro_rz написа:Drunken_Master написа:muhaha написа:Кажи че си фен на Леброн и не е нужно да обясняваш, че си прост.
С този подпис и прикачената снимка бягай разбери на кого е фен .
Знам , че повече не харесва Уестбрук от колкото харесва ЛеБрон !
Знам че и не понася Уориърс и Кевин Дюрант
САМО ЦСКА!!!! Само Реал Мадрид, Байерн, Манчестър Юнайтед, и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс
100%ва подкрепа за Димитър Бербатов и Голдън Стейт Уориърс