Иначе пак ще има увесени носове и черни мисли.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Левски прати двама свои юноши в Ботев (Враца), пише "Тема Спорт". Изпадналият от елита тим през новия сезон ще бъде воден от бившия директор на ДЮШ на "Герена" Ясен Петров. Той е привлякъл защитника Георги Пейчев и халфа Пламен Тонев Илиев.
Последният дори направи официален дебют за Левски в "А" група през пролетта, но тъй като и двамата имат минимални шансове да пробият в първия състав на сините, от клуба са счели, че е по-добре да бъдат преотстъпени някъде, където ще трупат опит. Не е изключено към подготовката на Ботев да се включат още юноши на Левски.
plamenst7 написа:lucio написа:Всяка защита допуска грешки, ама и тия ялови нападатели дето имаме вкарването на гол е събитие. Дано с Генков да се получи.
Може би трябва да ти напомня, че за миналото първенство Левски е отбора с най-много отбелязани голове, а Де Карвальо е голмайстор на първенството. Нападателите ни остават същите, плюс голмайстора от предишен сезон-2007/2008 мисля беше.
lucio написа:plamenst7 написа:lucio написа:Всяка защита допуска грешки, ама и тия ялови нападатели дето имаме вкарването на гол е събитие. Дано с Генков да се получи.
Може би трябва да ти напомня, че за миналото първенство Левски е отбора с най-много отбелязани голове, а Де Карвальо е голмайстор на първенството. Нападателите ни остават същите, плюс голмайстора от предишен сезон-2007/2008 мисля беше.
Не е нужно да ми напомняш, но как ти звучи това, че пролетния полусезон за 14 мача от първенството /не броя служебния с Етър/ сме отбелязали 20 гола?
Nuke написа:lucio написа:plamenst7 написа:lucio написа:Всяка защита допуска грешки, ама и тия ялови нападатели дето имаме вкарването на гол е събитие. Дано с Генков да се получи.
Не е нужно да ми напомняш, но как ти звучи това, че пролетния полусезон за 14 мача от първенството /не броя служебния с Етър/ сме отбелязали 20 гола?
На мен ми звучи като мрънкане за нищо. Трябват защитници! Спешно. Не става с Пелето. Ако излезем с него и Везалов срещу Иртиш, още в първия мач може да се изложим.
Nuke написа:lucio написа:plamenst7 написа:lucio написа:Всяка защита допуска грешки, ама и тия ялови нападатели дето имаме вкарването на гол е събитие. Дано с Генков да се получи.
На мен ми звучи като мрънкане за нищо. Трябват защитници! Спешно. Не става с Пелето. Ако излезем с него и Везалов срещу Иртиш, още в първия мач може да се изложим.
Цял отбор бразилци се предложи за трансфер в Левски. Става въпрос за футболистите на третодивизионния Арапонгас. „Кариоките" играха контрола със „сините, която играчите на Николай Митов спечелиха с 1:0 с гол на Жоао Силва.
Малко след мача бразилците излезли с шокиращо предложение към ръководството на Левски. Те изразили готовност да продадат всеки един свой футболист. За целта от бразилския клуб дали списък с играчите, техни визитки и характеристики. Интересно е, че трима от тях дори са били зачеркнати в последния момент, защото вече били спазарени за други клубове, с които Арапонгас е играл контроли. Бразилците са на турне в Австрия, където победиха словашкия Сеник с 2:0, а след това бе повален и Адмира Вакер с 3:0. Със същия резултат е победен и Спартак Муява. Оказва се, че целта на турнето не е обиграване на силен състав, а закърпване на бюджета с предлагането на млади перспективни и все още относително евтини футболисти.
"Меридиан мач"
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта