Левски: Селекция и лятна подготовка 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Laetitia
Контакти:

Re: Селекция и лятна подготовка 2013

Мнениеот Laetitia » 27 юни 2013 10:53

7 защитника... :lol: То един да вземем, ако не класен, то поне стабилен, ще е успех.
Иначе пак ще има увесени носове и черни мисли.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 27 юни 2013 11:04

Левски прати двама свои юноши в Ботев (Враца), пише "Тема Спорт". Изпадналият от елита тим през новия сезон ще бъде воден от бившия директор на ДЮШ на "Герена" Ясен Петров. Той е привлякъл защитника Георги Пейчев и халфа Пламен Тонев Илиев.

Последният дори направи официален дебют за Левски в "А" група през пролетта, но тъй като и двамата имат минимални шансове да пробият в първия състав на сините, от клуба са счели, че е по-добре да бъдат преотстъпени някъде, където ще трупат опит. Не е изключено към подготовката на Ботев да се включат още юноши на Левски.

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 27 юни 2013 13:36

plamenst7 написа:
lucio написа:Всяка защита допуска грешки, ама и тия ялови нападатели дето имаме вкарването на гол е събитие :) . Дано с Генков да се получи.

Може би трябва да ти напомня, че за миналото първенство Левски е отбора с най-много отбелязани голове, а Де Карвальо е голмайстор на първенството. Нападателите ни остават същите, плюс голмайстора от предишен сезон-2007/2008 мисля беше.

Не е нужно да ми напомняш, но как ти звучи това, че пролетния полусезон за 14 мача от първенството /не броя служебния с Етър/ сме отбелязали 20 гола?

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 27 юни 2013 13:53

lucio написа:
plamenst7 написа:
lucio написа:Всяка защита допуска грешки, ама и тия ялови нападатели дето имаме вкарването на гол е събитие :) . Дано с Генков да се получи.

Може би трябва да ти напомня, че за миналото първенство Левски е отбора с най-много отбелязани голове, а Де Карвальо е голмайстор на първенството. Нападателите ни остават същите, плюс голмайстора от предишен сезон-2007/2008 мисля беше.

Не е нужно да ми напомняш, но как ти звучи това, че пролетния полусезон за 14 мача от първенството /не броя служебния с Етър/ сме отбелязали 20 гола?

На мен ми звучи като мрънкане за нищо. Трябват защитници! Спешно. Не става с Пелето. Ако излезем с него и Везалов срещу Иртиш, още в първия мач може да се изложим.

Потребителски аватар
siniq_fen
Контакти:

Мнениеот siniq_fen » 27 юни 2013 13:56

Nuke написа:
lucio написа:
plamenst7 написа:

На мен ми звучи като мрънкане за нищо. Трябват защитници! Спешно. Не става с Пелето. Ако излезем с него и Везалов срещу Иртиш, още в първия мач може да се изложим.

Димов и Везалов ще се справят.
Само Левски!

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 27 юни 2013 14:22

И днес ще минем без защитник. :x
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 27 юни 2013 14:33

Футболът е колективна игра.
Така че, ако даден отбор има проблеми в защита, то това не е единствено поради това, че играчите в тази зона не са особено добри.

Ако не се намери качествен бранител, ще трябва малко да прекроим игровата си постановка.
Ще се наложи деф. халфовете да помагат повечко на бранителите, а бековете да не се включват толкова често в атака.

Разбира се, по-този начин няма да изглеждаме кой-знае колко нападателно, но ще си решим проблемите в деф. план. ;)
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
lucio
Контакти:

Мнениеот lucio » 27 юни 2013 14:44

Nuke написа:
lucio написа:
plamenst7 написа:

Аз не казвам, че нямаме нужда от защитниЦИ, просто изказах мнение че нападателите ни не струват. Това е! А "мрънкане за нищо" не е съвсем за нищо защото това момче Силва не може да бъде нападател на Левски. Ако Иса беше получил толкова шансове . . . . . .
Това е лично мое мнение. ;)

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 юни 2013 16:46

Левски продължава с усилените опити да вземе нов централен защитник.

Според "Меридиан мач", поредното име, което е попаднало в плановете на "сините" треньори и шефове, е Усман Виера. Централният бранител е играч на Пандури и е котдивоарец по произход. Той е с доста добра физика - висок е 186 см. Визитката му също е впечатляваща, като за последните години има изиграни над 130 мача в румънския елит. През миналия сезон Виера записа 31 мача, всичките като титуляр, като се отчете и с 3 гола. Тимът му Пандури пък се бори за титлата в голяма част от сезона, но в крайна сметка отстъпи на гранда Стяуа.

Според спортният ежедневник обаче шансовете сделката да се осъществи са минимални. Самият играч не е бил особено ентусиазиран от идеята да акостира в България при проведения предварителен разговор. Въпреки това от "Герена" ще направят още един опит да го привлекат.

"Тема Спорт" пък информира, че отборът от стадион "Георги Аспарухов" се е провалил и във вторите си опити да договори Кеекс Льокс и Пьотр Целебан за нови попълнения на същия пост. Първият е холандец и е част от елитния НАК Бреда. Той бе и под №1 в списъка на Николай Митов. 27-годишният бранител първоначално поиска много висока заплата от "сините". При повторните преговори в последните дни обаче е отхвърлил новата оферта от "Герена" заради неспокойната обстановка в страната и постоянните протести.

Полякът Пьотр Целебан пък бе препочъчан на Левски от бившия капитан на "сините" Живко Миланов. Двамата бяха съотборници в румънския Васлуй. Последната оферта на българския клуб към играча е била доста примамлива - заплата в размер на 20 хиляди евро. И те обаче не са успели да го накарат да подпише договор с Левски.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 27 юни 2013 17:18

Цял отбор бразилци се предложи за трансфер в Левски. Става въпрос за футболистите на третодивизионния Арапонгас. „Кариоките" играха контрола със „сините, която играчите на Николай Митов спечелиха с 1:0 с гол на Жоао Силва.

Малко след мача бразилците излезли с шокиращо предложение към ръководството на Левски. Те изразили готовност да продадат всеки един свой футболист. За целта от бразилския клуб дали списък с играчите, техни визитки и характеристики. Интересно е, че трима от тях дори са били зачеркнати в последния момент, защото вече били спазарени за други клубове, с които Арапонгас е играл контроли. Бразилците са на турне в Австрия, където победиха словашкия Сеник с 2:0, а след това бе повален и Адмира Вакер с 3:0. Със същия резултат е победен и Спартак Муява. Оказва се, че целта на турнето не е обиграване на силен състав, а закърпване на бюджета с предлагането на млади перспективни и все още относително евтини футболисти.

"Меридиан мач"

:lol:
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Върни се в “Архив”