Левски - Славия - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

1242
Контакти:

Re: Левски - Славия

Мнениеот 1242 » 26 май 2013 19:04

MainEventer написа:
blue avalanche написа:Този е провокатор.Не го ли усети?

Не. :lol:

Не съм :lol: просто се дразня на фурнаджийски лопати!
За да не ''провокирам" спирам дискусията!

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 26 май 2013 19:05

1242 написа:Смърт за Гошо Петков и Вили вуцов овена...срам е, че има такива левскари, пред 18 000 ще скачат в мача на живота си :evil: :evil: :evil: :evil:

В тази връзка ще продължи ли да бъде Иван Вуцов съветник в Левски? Фамилията Вуцов вън от Левски! На честването на 100 годишнината техните имена и това на Гошо Петков не трябва въобще да се споменават.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 26 май 2013 19:08

СВОБОДЕН написа:
1242 написа:Смърт за Гошо Петков и Вили вуцов овена...срам е, че има такива левскари, пред 18 000 ще скачат в мача на живота си :evil: :evil: :evil: :evil:

В тази връзка ще продължи ли да бъде Иван Вуцов съветник в Левски? Фамилията Вуцов вън от Левски! На честването на 100 годишнината техните имена и това на Гошо Петков не трябва въобще да се споменават.

Ще те обевят за провокатор, бате :lol: :lol:

Потребителски аватар
Армейче

Мнениеот Армейче » 26 май 2013 19:09

1242 написа:
MainEventer написа:
1242 написа:Разбери, Тошко Янчев да ни беше вкарал гол и да се беше хвърлил на шпагат да изчисти последната минута щях да го разбера, той не е легенда на Левски, но не може човек, който е легенда на Левски да идва да отнема титлата от Герена пред 20 000 истински левскара, а другия баща му е една от най-големите легенди на Левски, и той да се прави на треньор тойчн този мач, защо не пусна някоя резерва, най-малкото, все пак това е мач без значение за Славия, защо не си обиграе юноши за другия сезон?

Аз предпочитам да си заслужим титлата с игра, а не да я вземем, защото някой ни е легнал. Много по-сладко е, когато си заслужиш титлата на терена.
Ти заради една статистика ли си Левскар ?

ТАка е ! Аз и за това съм радостен, защото сега видяхме какви мишки са и Вуцов и Г. Петков! Ще им се върне, че отнеха титлата от Левски.
Аз и както написах в другата тема,, новата трибуна, която ще имаме съвсем скоро е много по-важна от всички титли и купи. Защото това ще е нашия дом следващите 50 години!
А за всички фенове тип Берое, Ботев Пловдив и Локо Пловдив, видяхте какво е 20 000 ВЕРНИ фена, и спрете да се наричата най-верните, и че вие посещавате най-много стадионите, защото това не е така! Вчера се доказа. повече от 20 000 на герена!

Няма как вчера да е имало 20 хиляди, камоли ли повече левскари! След като сектор "А" е сринат, а целия сектор "Г" не се използва. Стига сте се изхвъргали като чекия на мокър пясък! 2 мача през този сезон събрахте по 15 хиляди и станахте и станахте най-верните? Стига с тези глупости моля ти се ;) Къде бяхте преди мачовете с лудогорец? 200 души на стадиона!
Дожа Уйпещ, ОФИ, Ференцварош, Aнтверпен, Люцерн, Олимпия (2 пъти), Аалст, Слован, Копенхаген, Беверен, Тампере, еБате Борисов, Жилина, Дебрецен, Спартак търнава, Сараево, Иртиш... TO BE CONTINUED!!! Евроидиоти, El Debil, Levskinho, Азиатоидиоти....

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 26 май 2013 19:12

Армейче написа:
1242 написа:
MainEventer написа:
1242 написа:Разбери, Тошко Янчев да ни беше вкарал гол и да се беше хвърлил на шпагат да изчисти последната минута щях да го разбера, той не е легенда на Левски, но не може човек, който е легенда на Левски да идва да отнема титлата от Герена пред 20 000 истински левскара, а другия баща му е една от най-големите легенди на Левски, и той да се прави на треньор тойчн този мач, защо не пусна някоя резерва, най-малкото, все пак това е мач без значение за Славия, защо не си обиграе юноши за другия сезон?

Аз предпочитам да си заслужим титлата с игра, а не да я вземем, защото някой ни е легнал. Много по-сладко е, когато си заслужиш титлата на терена.
Ти заради една статистика ли си Левскар ?

ТАка е ! Аз и за това съм радостен, защото сега видяхме какви мишки са и Вуцов и Г. Петков! Ще им се върне, че отнеха титлата от Левски.
Аз и както написах в другата тема,, новата трибуна, която ще имаме съвсем скоро е много по-важна от всички титли и купи. Защото това ще е нашия дом следващите 50 години!
А за всички фенове тип Берое, Ботев Пловдив и Локо Пловдив, видяхте какво е 20 000 ВЕРНИ фена, и спрете да се наричата най-верните, и че вие посещавате най-много стадионите, защото това не е така! Вчера се доказа. повече от 20 000 на герена!

Няма как вчера да е имало 20 хиляди, камоли ли повече левскари! След като сектор "А" е сринат, а целия сектор "Г" не се използва. Стига сте се изхвъргали като чекия на мокър пясък! 2 мача през този сезон събрахте по 15 хиляди и станахте и станахте най-верните? Стига с тези глупости моля ти се ;) Къде бяхте преди мачовете с лудогорец? 200 души на стадиона!

Не забравай, че Г.Аспарухов, е доста по-голям от Народна армия. Със сигурност вчера имаше поне 20 000 души. Най-малко межди седалките пътеките бяха пълни с народ.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 26 май 2013 19:15

СВОБОДЕН написа:

момци, спрете се...Какви ги говорите? Ние просто трябваше да си създадем и да си вкараме положенията. Какво са ни виновни Вуцов и Петков? Че не са ни легнали ли? Извинявайте, но това не е заложено в съзнанието ми като философия и ценностна система. Та ние сме левскари, самото име на отбора говори за чест и достойнство, за какви давания на мач да се сърдим?! Това не го приемам и съм далече от такива разбирания. Предпочитам да съм вечно втори, но по честен начин, отколкото измислен шампион.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 26 май 2013 19:17

Този е провокатор.Не го ли усети?[/quote]
Това е шивача. Много му харесва, че се провалихме. Довчера говореше едно, а после се оказа друго. Ех, тази директива!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 26 май 2013 19:24

СВОБОДЕН написа:

Не ми се пишеше, защото меко казано съм ...разочарован.
От бездушната игра в решаващ мач.От некадърноста на играчи и треньори, но това е друга тема.
НО да чета такива ...неумни мисли ме провокира.
Как е възможно да се пише така?
Какво са ни виновни Вуцов и Петков?
Отделно , тези , които пишете това , имате ли и най- бегла представа , кой е Иван Вуцов?!
С всичките си недостатъци, този човек е дал на Левски повече от целият състав и треньорското ръководство накуп от последните години!
Засрамете се!
Никой не е длъжен и е срамно да искате някой да ви подари титлата!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

1242
Контакти:

Мнениеот 1242 » 26 май 2013 19:31

фифи перото написа:
СВОБОДЕН написа:

Не ми се пишеше, защото меко казано съм ...разочарован.
От бездушната игра в решаващ мач.От некадърноста на играчи и треньори, но това е друга тема.
НО да чета такива ...неумни мисли ме провокира.
Как е възможно да се пише така?
Какво са ни виновни Вуцов и Петков?
Отделно , тези , които пишете това , имате ли и най- бегла представа , кой е Иван Вуцов?!
С всичките си недостатъци, този човек е дал на Левски повече от целият състав и треньорското ръководство накуп от последните години!
Засрамете се!
Никой не е длъжен и е срамно да искате някой да ви подари титлата!

А защо синът му отне от Левски?

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 26 май 2013 19:32

той да се прави на треньор тойчн този мач, защо не пусна някоя резерва, най-малкото, все пак това е мач без значение за Славия, защо не си обиграе юноши за другия сезон

С това се изчерпва философията на Левски за футбола.Хич не се правете на ощипани,вчера псувахте Гошо Петков като скъсани,има ги и кадрите,има го и оня тюфлек дето отиде при него да му крещи защо не е пуснал още един гол.СМЯХ СМЯХ СМЯХ,ама хак да ви е,до там водят другите начини,един честен мач,т.е. в който не всичките 11 отсреща да са надупени и до там. :mrgreen:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Архив”