MainEventer написа:blue avalanche написа:Този е провокатор.Не го ли усети?
Не.
Не съм

За да не ''провокирам" спирам дискусията!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MainEventer написа:blue avalanche написа:Този е провокатор.Не го ли усети?
Не.
1242 написа:Смърт за Гошо Петков и Вили вуцов овена...срам е, че има такива левскари, пред 18 000 ще скачат в мача на живота си![]()
![]()
![]()
СВОБОДЕН написа:1242 написа:Смърт за Гошо Петков и Вили вуцов овена...срам е, че има такива левскари, пред 18 000 ще скачат в мача на живота си![]()
![]()
![]()
В тази връзка ще продължи ли да бъде Иван Вуцов съветник в Левски? Фамилията Вуцов вън от Левски! На честването на 100 годишнината техните имена и това на Гошо Петков не трябва въобще да се споменават.
1242 написа:MainEventer написа:1242 написа:Разбери, Тошко Янчев да ни беше вкарал гол и да се беше хвърлил на шпагат да изчисти последната минута щях да го разбера, той не е легенда на Левски, но не може човек, който е легенда на Левски да идва да отнема титлата от Герена пред 20 000 истински левскара, а другия баща му е една от най-големите легенди на Левски, и той да се прави на треньор тойчн този мач, защо не пусна някоя резерва, най-малкото, все пак това е мач без значение за Славия, защо не си обиграе юноши за другия сезон?
Аз предпочитам да си заслужим титлата с игра, а не да я вземем, защото някой ни е легнал. Много по-сладко е, когато си заслужиш титлата на терена.
Ти заради една статистика ли си Левскар ?
ТАка е ! Аз и за това съм радостен, защото сега видяхме какви мишки са и Вуцов и Г. Петков! Ще им се върне, че отнеха титлата от Левски.
Аз и както написах в другата тема,, новата трибуна, която ще имаме съвсем скоро е много по-важна от всички титли и купи. Защото това ще е нашия дом следващите 50 години!
А за всички фенове тип Берое, Ботев Пловдив и Локо Пловдив, видяхте какво е 20 000 ВЕРНИ фена, и спрете да се наричата най-верните, и че вие посещавате най-много стадионите, защото това не е така! Вчера се доказа. повече от 20 000 на герена!
Армейче написа:1242 написа:MainEventer написа:1242 написа:Разбери, Тошко Янчев да ни беше вкарал гол и да се беше хвърлил на шпагат да изчисти последната минута щях да го разбера, той не е легенда на Левски, но не може човек, който е легенда на Левски да идва да отнема титлата от Герена пред 20 000 истински левскара, а другия баща му е една от най-големите легенди на Левски, и той да се прави на треньор тойчн този мач, защо не пусна някоя резерва, най-малкото, все пак това е мач без значение за Славия, защо не си обиграе юноши за другия сезон?
Аз предпочитам да си заслужим титлата с игра, а не да я вземем, защото някой ни е легнал. Много по-сладко е, когато си заслужиш титлата на терена.
Ти заради една статистика ли си Левскар ?
ТАка е ! Аз и за това съм радостен, защото сега видяхме какви мишки са и Вуцов и Г. Петков! Ще им се върне, че отнеха титлата от Левски.
Аз и както написах в другата тема,, новата трибуна, която ще имаме съвсем скоро е много по-важна от всички титли и купи. Защото това ще е нашия дом следващите 50 години!
А за всички фенове тип Берое, Ботев Пловдив и Локо Пловдив, видяхте какво е 20 000 ВЕРНИ фена, и спрете да се наричата най-верните, и че вие посещавате най-много стадионите, защото това не е така! Вчера се доказа. повече от 20 000 на герена!
Няма как вчера да е имало 20 хиляди, камоли ли повече левскари! След като сектор "А" е сринат, а целия сектор "Г" не се използва. Стига сте се изхвъргали като чекия на мокър пясък! 2 мача през този сезон събрахте по 15 хиляди и станахте и станахте най-верните? Стига с тези глупости моля ти сеКъде бяхте преди мачовете с лудогорец? 200 души на стадиона!
СВОБОДЕН написа:1242 написа:Смърт за Гошо Петков и Вили вуцов овена...срам е, че има такива левскари, пред 18 000 ще скачат в мача на живота си![]()
![]()
![]()
В тази връзка ще продължи ли да бъде Иван Вуцов съветник в Левски? Фамилията Вуцов вън от Левски! На честването на 100 годишнината техните имена и това на Гошо Петков не трябва въобще да се споменават.
![]()
![]()
фифи перото написа:СВОБОДЕН написа:1242 написа:Смърт за Гошо Петков и Вили вуцов овена...срам е, че има такива левскари, пред 18 000 ще скачат в мача на живота си![]()
![]()
![]()
Не ми се пишеше, защото меко казано съм ...разочарован.
От бездушната игра в решаващ мач.От некадърноста на играчи и треньори, но това е друга тема.
НО да чета такива ...неумни мисли ме провокира.
Как е възможно да се пише така?
Какво са ни виновни Вуцов и Петков?
Отделно , тези , които пишете това , имате ли и най- бегла представа , кой е Иван Вуцов?!
С всичките си недостатъци, този човек е дал на Левски повече от целият състав и треньорското ръководство накуп от последните години!
Засрамете се!
Никой не е длъжен и е срамно да искате някой да ви подари титлата!
той да се прави на треньор тойчн този мач, защо не пусна някоя резерва, най-малкото, все пак това е мач без значение за Славия, защо не си обиграе юноши за другия сезон
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта