Кировец написа:гражданин от село написа:И аз не знам защо Чочев беше натоварен с толкова надежди,според мен с нещо не е загатнал,че е много повече от нашите младежи.Единствено има повече мачове в професионалният футбол и повече опит от тях.Като добавим,че е доста бавничък и с доста рискови влизания в противника,не знам защо има толкова очаквания към него.
Нали е обявен за най-големия талант от школата на Христо Стоичков - нормално да се залага на него. Обаче това, че има потенциал не значи, че към момента ЦСКА е правилното място за неговото пълно развитие.Колкото по-бързо напусне България в посока запад, толкова по-големи са шансовете му за добра кариера.
Докато не подобри физиката, няма кой и да го погледне на запад - не минава фитнес теста с тоя голям задник. Нека му се даде шанс, но не съм особено обнадежден. За тия килограми и ръст, за да пробиеш в големия футбол на тази позиция трябва да имаш комплексни умения и Зидан е еталона - техника, визия,игра без топка, удар(и силен и техничен), игра с глава. Нашият е под стандарта във всеки един компнент, засега.