ЦСКА: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

11_best
Контакти:

Re: Трансфери, подготовка и слухове лято 2013

Мнениеот 11_best » 15 юли 2013 23:25

Кировец написа:
гражданин от село написа:И аз не знам защо Чочев беше натоварен с толкова надежди,според мен с нещо не е загатнал,че е много повече от нашите младежи.Единствено има повече мачове в професионалният футбол и повече опит от тях.Като добавим,че е доста бавничък и с доста рискови влизания в противника,не знам защо има толкова очаквания към него.

Нали е обявен за най-големия талант от школата на Христо Стоичков - нормално да се залага на него. Обаче това, че има потенциал не значи, че към момента ЦСКА е правилното място за неговото пълно развитие. :idea: Колкото по-бързо напусне България в посока запад, толкова по-големи са шансовете му за добра кариера.

Докато не подобри физиката, няма кой и да го погледне на запад - не минава фитнес теста с тоя голям задник. Нека му се даде шанс, но не съм особено обнадежден. За тия килограми и ръст, за да пробиеш в големия футбол на тази позиция трябва да имаш комплексни умения и Зидан е еталона - техника, визия,игра без топка, удар(и силен и техничен), игра с глава. Нашият е под стандарта във всеки един компнент, засега.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 15 юли 2013 23:33

11_best написа:
Кировец написа:
гражданин от село написа:И аз не знам защо Чочев беше натоварен с толкова надежди,според мен с нещо не е загатнал,че е много повече от нашите младежи.Единствено има повече мачове в професионалният футбол и повече опит от тях.Като добавим,че е доста бавничък и с доста рискови влизания в противника,не знам защо има толкова очаквания към него.

Нали е обявен за най-големия талант от школата на Христо Стоичков - нормално да се залага на него. Обаче това, че има потенциал не значи, че към момента ЦСКА е правилното място за неговото пълно развитие. :idea: Колкото по-бързо напусне България в посока запад, толкова по-големи са шансовете му за добра кариера.

Докато не подобри физиката, няма кой и да го погледне на запад - не минава фитнес теста с тоя голям задник. Нека му се даде шанс, но не съм особено обнадежден. За тия килограми и ръст, за да пробиеш в големия футбол на тази позиция трябва да имаш комплексни умения и Зидан е еталона - техника, визия,игра без топка, удар(и силен и техничен), игра с глава. Нашият е под стандарта във всеки един компнент, засега.

Последно - какво му е на физиката? :) Погледнете Хълк каква е машина и тогава говорете за физика - всичко останало е въпрос на много, много работа с добри треньори и желание разбира се. Има много време пред себе си, ама с такива свръх очаквания ще го погубим ние - феновете.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 15 юли 2013 23:35

На първо четене - Тошев,М.Александров.Имаше и от Славия едно вратарче в Ювентус.Последният български футболисти,който играе на прилично ниво като отбор за страната си е малката Перука.И Манолев и И,Попов отидоха в отбори от средняци на долу.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 15 юли 2013 23:38

Хълк е като гюле в полет,а нашият като топка за боулинг. ;)

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 15 юли 2013 23:40

гражданин от село написа:На първо четене - Тошев,М.Александров.Имаше и от Славия едно вратарче в Ювентус.Последният български футболисти,който играе на прилично ниво като отбор за страната си е малката Перука.И Манолев и И,Попов отидоха в отбори от средняци на долу.

Тошев от ЦСКА отиде в Черноморец мисля. М. Александров все още си е младеж и има време за развитие. Ивелин Попов в момента е лидер на Краснодар и с негови голове помогна отбора да се класира в Европа. Манолев игра в ПСВ Айндховен.
Колега, к`ви примери даваш? :)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 15 юли 2013 23:50

Тошев и Александров още като юноши бяха взети в школите единият на Щутгарт мисля,а другият не си спомням кой от добрите немски отбори.Мишо пък дали не беше в Италия,нямам спомен вече.Дори и във втородивизионни отбори не можаха да се класират.Краснодар е страшна работа,някой руски Бирои.Манолев от Айндховен на къде,нагоре или надолу да го смятаме?Той е в най-добрата футболна възраст и вместо да прогресира,той регресира.

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 16 юли 2013 00:05

Аз нямам свръхочаквания. По-скоро знам какво и от кого да очаквам.
Бербатов се виждаше, че е играч на 19, дори когато влизаше за по 5 мин.
И Мартин и Стилян и си личаха, че са таланти. Дори Сашо Тонев загатна в първия си мач - за супекупата през 2008.
Естествено и нереализираните таланти са много: Мето Деянов(контузии), Румен Хрисов, Бадема(контузии), Делев.
От сегашния отбор само в Карачанаков я има магията и най-хубавото е, че остана. Дано се отърве бързо от стреса от скъсаните връзки и няма нови контузии.
Такива като Чочев могат да се надяват на съдбата на Владо Манчев, който пък е от тези, които надскочиха възможностите си и направиха някой друг мач в престижни първенства.

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 16 юли 2013 00:20

За Карачанаков,ако му се провали кариерата,заради тази контузия,ще бъде виновен един човек с невероятно его.И с капитански ленти не се изкупуват грехове! :evil:

11_best
Контакти:

Мнениеот 11_best » 16 юли 2013 00:58

Това някой ако може да го изкара на принтскрийн. Коце Стоянов се натъкмил до световните звезди в най-преглежданите трансфери:
http://www.transfermarkt.co.uk/en/suche ... asics.html
:shock:

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 16 юли 2013 10:56

От школата в Етрополе имаме вратар в Нотингам ако не бъркам и сега май е в първия отбор вече но е резерва.
Май замина там на 16/17 г. Д.Евтимов ако не бъркам. Мисля че в някои контроли го пускат титуляр.
А Чочев просто беше един от лидерите в нац. отбор до 17 г. и играеше редовно и то с успех в Б група,
имаше истерия около него че е супер талант но това да си звезда при юношите нищо не значи. От талант до добър
футболист пътя е доста дълъг и по-често в БГ завършва с "провален талант". Успех на Чочев от него си зависи,
има си добра физика за годините.

Върни се в “Архив”