Мнениеот zlatan » 11 яну 2013 19:13
значи в отбора ни за зимата има някои дупчици.Продължавам да твърдя че сериозен отбор трябва да има 3-класни нападатели,в момента в Левски са 2-Базил и Силва.Риска се крие само в едно единствено нещо-контузия или слаба форма на някой от двамата.Другата дупчица е на десния фланг,но там не ме тревожи щото си имаме Пелето,а и Старокин и Ели могат да я запълнят нищо че левия крак им е силния.От младите с най големи шансове са Вутов и Борко Цонев.В средата на терена ще бъде адска конкуренция.Гаджев,Велев,Димов,Пелето,Вутов и евентуално Кевин Бру.Йовов го отписвам мисля че ръководството му прави жест щото все още му се играе на човека.По фланговете всичко е начертано-Рамос е твърд-резерва ще му бъде Прохазка,отляво опциите според мен са цели три=Йорданов,Василев и Нуно Пинто-да Пинто за мен е идеален за схема 4-4-2-има перфектно центриране.
Прослувутия плеймекър ,лек нападател ли както искайте го наречете не знаем кой ще бъде,но Мързелиньо на 80% си тръгва.Сега е момента Илиан да си направи живота лек като вземе някой много добър играч на този пост,който да прави разликата.На Влади имам доверие играе с голям хъс на тази позиция,но ме е страх да не вземе след някой слаб мач пак да се разсърди или да си изкара някой глупав картон,както го е правил не веднъж.Там Левски задължително трябва да вземе КЛАСА,там ще взимаме мачовете,Кой ще бъде този човек не знам.Не съм аз тренера.
Вратарския пост ни е железен-който и от двамата да пази не се притеснявам.
Така стигаме до най голямата дилема-двамата тартори отзад-Ели,Димов,Везалов,Милиев та дори и Димов.Момчета дано и Господ е с вас,но изкам през 2013 Левски да има много добра защита.Знам че защитата тръгва от нападението това за тези момчета е просто условно,искам новите Топузаков и Томашич.
Този Левски според мен има потенциал,който дано на пролет все пак да успее.
Дупчиците са козметични-само две-по-горе ги описах.
LEVSKI_FOREVER