topchaki написа:Преди 2 месеча попитах какъв трениор е Илян .А доста хора се обидиха от моя вапрос и не ми отговориха.АИДЕ СЕГА КАЖЕТЕ КАКЪВ ТРЕНЕР ЕЕЕЕЕ?
Нисък и оплешивяващ.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
topchaki написа:Преди 2 месеча попитах какъв трениор е Илян .А доста хора се обидиха от моя вапрос и не ми отговориха.АИДЕ СЕГА КАЖЕТЕ КАКЪВ ТРЕНЕР ЕЕЕЕЕ?
Teo написа:delqnski47 написа:МАСОВО ОБЕДИНЕНИЕ И РЕВОЛЮЦИЯ МУ Е МАЙКАТА!
Нереален дебил е тоя,който мисли друго!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+111111111111111111111111111111111111111111111111111
delqnski47 написа:МАСОВО ОБЕДИНЕНИЕ И РЕВОЛЮЦИЯ МУ Е МАЙКАТА!
delqnski47 написа:Мисля си нещоо,върти ми се в главата и дано се получи.....
МАСОВО ОБЕДИНЕНИЕ НА НАРОДА СРЕЩУ ИЗРОДИТЕ,КОИТО УБИХА ФУТБОЛА НИ!
ivo77 написа:Батков да уволнява Тонев и да връща спешно Сираков в Левски. Не че вярвам че ще стане, но аз това бих направил.
mormona написа:delqnski47 написа:МАСОВО ОБЕДИНЕНИЕ И РЕВОЛЮЦИЯ МУ Е МАЙКАТА!
+ МНОГО !
levskar_95 написа:Neron написа:topchaki написа:Преди 2 месеча попитах какъв трениор е Илян .А доста хора се обидиха от моя вапрос и не ми отговориха.АИДЕ СЕГА КАЖЕТЕ КАКЪВ ТРЕНЕР ЕЕЕЕЕ?
Е мани и аз предупреждавах бях обявен за хейтър плювалник човек който иска Левски да губи ама какво да се прави жегата ги переше доста хора много сериозно.
Илиян Илиев е ПУ*КА.
siniq_fen написа:Мога само едно да кажа - Левски е вечен, имало го е вчера, ще го има и 1000 години напред и аз никога няма да спра да го обичам, без значение от Батковци, Илиевци, Тоневци, Марсиньовци, Карвальовци, Гаджевци и каквито и да е. ЛЕВСКИ ЗАВИНАГИ, А И СЛЕД ТОВА!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 14 госта