Левски-Сараево - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Re: Левски-Сараево - 1:0 FT

Мнениеот milen.hristov » 21 юли 2012 22:18

и какво постигате с тези плакати?Едно голямо нищо. Разбираш ли- НИ-ЩО! Като сте толкоз ербап-момчета, отидете да воювате в контигента на НАТО или където имат нужда от "биячи". До кога ще се избиват комплекси и какво всъщност си мислите, че постигате с подобни плакати- като приветствате "Аркан", "Радко Младич" и др. подобни изверзи...Вие давате ли си сметка, че горепосочените имена са "производство" на бивша Югославия- държава, създадена от нищото по толкова изкуствен начин. Те се биеха и колеха за идеята "Велика Югославия"- давате ли си сметка за какво става дума?! Или комбинацията водка с бира и някой джойнт тотално ви е ошашавила...Значи да подкрепяте и комунистическия режим в България. Щото и ония са "петолъчки". Но трябва разум в главите да се има... Какво им е на Босна, на Хърватия, на Черна гора?...Че не искаха да бъдат част от КОМУНИСТИЧЕСКА Югославия и се биха за свободата си?! Това са народи, достойни за уважение. Но вие няма как да асимилирате това за съжаление...И вие сте едни мъжкари...думи нямам.
И един съвет от мен- когато играе любимият ни тим- не обръщайте гръб на терена! Грозно е и говори лошо за ценностите ви. Това е неуважение към отбора (най-малкото). Както и факта, че когато се пази едноминутно мълчание в памет на някого- наистина нормалните хора спазват благоприличие...От човещина и съпричастност към близките на жертвите...
А в същото време си разпъвайте лозунгите в подкрепа на наркопласьорчетата Любо, Ицо и др. дрогирани типове...[/quote]
Защо ние? Това че подкрепям някой в определени моменти, не значи че съм като него... Не винаги подкрепям действията на Сектор Б, но и не избивам комплекси срещу тях (само че във форума)...

milen.hristov написа:
levski_4_life написа:
milen.hristov написа:Тия са абсолютно луди
софия-запад написаха: "Ратко Младич и Аркан ви ебаха. Сега наред сме ние"!
Ако с подобни плакати ще подкрепят отбора по-добре при колегите си в затвора, клубът няма нужда от такива като тях

Подкрепям плаката, както и всички скандирания против тях - jebem sarajevo, смърт за сараево и босненски пи*ки! Искаш да ги оставим да се гаврят с нас безнаказани? Тук е заложено нещо повече от отбор, националната ни чест! :evil:

И както Синьо сърце каза, има нужда от такива! Даже са по-нужни от "разбирачите", дето ходят на мача да седят и да чоплят семки (изключваме дядовците - все пак не могат да издържат 90 минути нон стоп прави и да викат... ама ти не приличаш на такъв - какво ти е извинението да не си в Сектор Б?)!

Възпитане, култура(но не измислената ултрас), ОБРАЗОВАНИЕ, възраст. Докато тези са там от сз в сектор Б, никога повече

Какво ми пишеш образование с главни букви, все едно аз примерно нямам такова само защото ходя да подкрепям отбора в Сектор Б? Даже за училище, което си завършил, мога да ти гарантирам, че е на доста по-ниско ниво от моето. За висше все още не мога да ти кажа, но вероятно и то ще е на доста високо ниво.

zlobul написа:Че босненците малко се посамозабравиха е вярно . Истината е че те започнаха първи с провокациите . Ако не бяха изрази от сорта "Ще дойдем и ще изравним София със земята " и т.н съм сигурен , че на никой нямаше да му мине и през акъла да изкарва плакати за Младич и Аркан , но както и да е .Също така според мен в основата на създадения конфликт е противопоставянето на "верска основа" , а както знаем , ние балканците сме доста чувствителни , когато стане въпрос за това с оглед на миналото ни . Вчера написах , че освен на мач на Левски , аз например , няма да стъпна в Турция , лесно е човек да се сети защо . Приемам всякакви квалификации които можете да ми лепнете , от сорта на "промит мозък" и т.н . но това е положението , аз лично не мога да се променя . Нямам нищо против съвременните граждани на Турция , но историята си е история и не бива да се забравя , защото в противен случай се размива и националната ни идентичност .

ПП Накарайте някой арменец , да каже нещо хубаво за Турция въпреки че живеем в 21 век . Та ние българите защо да сме толерантни ? ....има ли причина ? То от тази толерантност сме в това положение .

+1 за удебелените пасажи

TodorT написа:
levski_4_life написа:Подкрепям плаката, както и всички скандирания против тях - jebem sarajevo, смърт за сараево и босненски пи*ки! Искаш да ги оставим да се гаврят с нас безнаказани? Тук е заложено нещо повече от отбор, националната ни чест! :evil:

И както Синьо сърце каза, има нужда от такива! Даже са по-нужни от "разбирачите", дето ходят на мача да седят и да чоплят семки (изключваме дядовците - все пак не могат да издържат 90 минути нон стоп прави и да викат... ама ти не приличаш на такъв - какво ти е извинението да не си в Сектор Б?)!

Това е простотия бе, човек! Как можеш да защитаваш подобно нещо ?! Днес четох добър коментар по темата в един вестник.... като пример беше даден какво ще стане, ако в Сараево издигнат плакат: "В Батак ви клаха, тук ще ви довършим!". Кажи ми ти как ще се почувстваш ?!? Няма ли да е ПРОСТАШКО такова деяние ?! За такива фенове-ЗАТВОР! Хвана ме срам, че съм бил в Сектор Б ! Да не говорим за идиотското знаме с женски полов орган на вечното дерби :evil: Това прави ли ни големи фенове ?! Не, прави ни ЖАЛКИ !!!! И после всички фенове са под общ знаменател и стават дразги и т.н., защото някои нямат акъл в тиквата! :evil:

ВИЖ СЕГА! Ако не бяхме провокирани, щях да съм твърдо против плаката! Обаче аз не мисля, че когато те обиждат най-святото - нашата държава - трябва да стоим без да правим нищо![/quote]
Кавко е това бях провокиран, защо аз не се поддавам на провокации. Вчера един ми се озъби в автобуса без каквото и да съм направил, реакцията ми беше да си продължа на пред и да не отвръщам.
И преди съм писал какво казваше баба ми, 'гърне ми викай, ама ме не троши'

Потребителски аватар
комуна
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ ВЗРИВИ БОСНА С "НОЖ, ЖИЦА, СРЕБРЕНИЦА"

Мнениеот комуна » 21 юли 2012 22:20

petrof написа:Не обичам Левски, но плаката е готин. Поздравления за авторите. К*р за босненските мюсюлмани.
комуна написа:Плаката беше много тъп , не може да възхваляваме Аркан и Младич , сърбите са наши врагове .

Какви врагове бе? И защо да не възхваляваме Аркан и Радко Младич, като са си пичове. Искаха за изчистят Босна от турчуля. Щяха да прочистят и Косово от шиптарите ама се намесиха капутите от НАТО и ги спряха.

Какви турци , това са сърби помаци , които наричат себе си мюсюлмани .Народност мюсюлманин обаче няма .

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 юли 2012 22:20

ralka_levskarka написа:Лудите ултраси на Сараево поругаха храм-паметника "Св. Александър Невски" преди мача с "Левски" от Лига Европа. "Ордите на злото", както са известни хулиганите от Босна и Херцеговина, започнаха да хвърлят бутилки около храма, а след това нахлуха вътре с тъпани. Поповете веднага затвориха вратите и позвъниха на полицаите.

"Свещениците бяха уплашени. Качихме агитката на автобусите и я изведохме на поляна извън София, където я охраняваме цял ден", сподели пред агенция Стандарт Нюз комисар Антон Златанов.

и какво рали полицията е дошала свършила си е работата по пай-добрият начин и готово

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 юли 2012 22:22

Синьо сърце написа:
Bobby1177 написа:Това с плаката е БЕЗУМИЕ! Аз предложих да платя за транспарант "Левски, ти си си всичко за нас" и никой реално не поде, а сега някакви тъпоглавци са написали, вкарали и дигнали тоя плакат!?

Напълно оправдано е да ни накажат, но най-глупавото е, че всички ще страдаме, заради някакви малоумни тъпанари. Не глоба, даже не затвор няколко месеца, ами да ги скопят тия... Сори, просто...

Значи идва шиптера, влиза в Храма с тъпан и почва да бумка там, хвърля бутилки по свещениците и пее "Йебем Левски", а ние да им пляскаме? Нещо май-май, а?

Продължаваш си напред викаш полиция и готово, да не би поповете да са започнали да ги бият.
Ако те нападнат се защитаваш след което бягаш някъде на по спокойно и готово.

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 21 юли 2012 22:23

Тия са обикновен башибозук, дето и мусулманската религия не им е ясна и я ползват само, когато им отърва!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 21 юли 2012 22:23

milen.hristov написа:
ralka_levskarka написа:Лудите ултраси на Сараево поругаха храм-паметника "Св. Александър Невски" преди мача с "Левски" от Лига Европа. "Ордите на злото", както са известни хулиганите от Босна и Херцеговина, започнаха да хвърлят бутилки около храма, а след това нахлуха вътре с тъпани. Поповете веднага затвориха вратите и позвъниха на полицаите.

"Свещениците бяха уплашени. Качихме агитката на автобусите и я изведохме на поляна извън София, където я охраняваме цял ден", сподели пред агенция Стандарт Нюз комисар Антон Златанов.

и какво рали полицията е дошала свършила си е работата по пай-добрият начин и готово

А така ли, ами да им кажем ЕВАЛА за умната постъпка ;) !
Както един потребител написа този плакат със сребреницата снимка има само във ФФ така че може и да е само за провокация ;)
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 21 юли 2012 22:26

Синьо сърце, нали се сещаш, че тези дето вдигнаха "тапета" с надписите не знаеха дори за какво става дума? И изобщо не случката пред храма е повод за това.Просто гледат да привлекат внимание с глупостите си и идиотиите си. Защото, при това положение, какво им бяха виновни загиналите в атентата в Сарафово, че по време на едноминутното мълчание освиркваха и пееха...
Нека си го кажем - в агитката на Левски е пълно с абсолютни кретени, които не признават нищичко. А с пошлото си и примитивно поведение постоянно слагат петно след петно по имиджа на Клуба... Малко оня малоумен аЙдукат ни кара да се червим от неговите постоянни изцепки, ами и тези му пригласят с действията си. Сякаш са излезли от един конвейер...
Последна промяна от santiliana на 21 юли 2012 22:28, променено общо 1 път.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 юли 2012 22:26

комуна написа:На мача онзи ден , сектор Б прояви неуважение още по време на едноминутното мълчание в памет на загиналите при атентата в Сарафово ,позамлъкнаха за има няма 10 секунди .След това скандираха името на дезертьора от националния отбор по волейбол Матей Казийски .

не скандираха казийски, а пи*ки босненски

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 21 юли 2012 22:27

Е нема начин... Що ли си мисля, че от Звезда ще дойдат с нас там! :) :) :) Шиптер-шиптер, ой, ой, ой!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 21 юли 2012 22:30

[quote="Blue_Lion"][quote="milen.hristov"]quote="Blue_Lion"]
Както казах САМ НЕ МОГА, сам човек е само за в WC. За това и се преместих там където няма да бъда част от тези. Но започне ли да се създава организацията за която споменах ще застана най-отпред и

Върни се в “Архив”