Отново загуба за Лион! Мисля може би този път фатална - Лион може би "подариха" титлата на ПСЖ!!!
Знам, че остават още 9 кръга, което е много (27т. за разпределяне), а разликата между лиончани и парижани е само 4 точки, но си мисля че символично вчерашния мач означава много.
Лион допусна шестата си и най-голяма загуба за сезона в първенството (1-4)....от Бастия. Не искам да ги подценявам или неуважавам, но "не може" така грубо да ни пребият от бой. За мен, това е точната дума - направо ни пребиха вчера. Вярно, че играеш дотолкова, доколкото ти позволяват, но чак така........Бастия бяха единственият отбор на терена. Има дни и когато не ти се получават нещата ама да допуснеш 4 гола... 

Мачове като този и равния срещу Брест (от преди 2 кръга) струват титлата накрая. Да изгубиш точки срещу по-слаб отбор е нормално, особено във Франция, но кагото е 2 пъти за 3 кръга...... Дано да греша и да ме опровергаят моите момчета в следващите кръгове. Аз съм с тях!!!
В другите мачове шокиращи (за мен) резултати в мачовете на Лил, Монпелие и Марсилия. Гледах малко Тулуза-Бордо, очаквах повече и от двата отбора. 
Очаквано Сен Етиен-ПСЖ беше шоу 

Трудно ми беше да повярвам в частичен успех или обрат за "зелените", при 2-0 за "столичани" и при тяхната игра преди всичко. Заспах при резултат 1-2 и бях приятноо изненадан тази сутрин на кафе и при вида на крайния резултат от мача.
Ох.....изписах се! Да се захващам на работа!
Приятна седмица на всички!!!