[offtopic]Мачът на Торището не може да е показател за нищо друго освен безумието на Венгер.
Мертезакер имаше пряка вина за два от головете на Челси, а 3-тият гол /на Мата/ започна след сбъркан пас на Сантос.
Тук не става дума за харесване. Казах, че ми направи впечатление израстването му като играч през този сезон.
А това може да потвърди за себе си и всеки фен на Арсенал. Защото през годините се изредиха доста шебеци през отбраната и най-накрая се открива светъл лъч
Така че тия сравнения с некадърника Скилачи са смешни... Времето ще покаже докъде ще се развие Кос, но демонстрира, че има сериозни качества.
Кейхил направи силен минал сезон - така е. През този сезон признавам, че не съм го гледал много. Болтън са много зле и като цяло, и в защитен план като Кейхил също се отчете със сериозни грешки. Но да кажем, че при тази ситуация не може да се направи реална оценка. Подозирам, че би имал известни затруднения при изнесена защитна линия, но това е само моето скромно мнение.
Венгер го искаше. Доста фенове също, дори и аз. /Едва ли щеше да се справи много по-зле в момента от Мертезакер.../ Тогава искаше да мине метър, защото му изтичаше договорът и след отказа на Болтън веднаха се насочи към германеца. Както и да е, подробности. Но за тия неща, които се пишат от медиите - претенции за заплати и тн. наистина не мога да ги разбера. Лакомия за пари пред това да продължиш кариерата си на по-високо ниво.[/offtopic]