Миш-маш

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stefan_bg2
Контакти:

Re: Харесва ли ви играта на Левски?

Мнениеот stefan_bg2 » 05 май 2009 11:18

Играта е много зле, няма идея в атака, а това е най-лошото. Но мисля, че ако този мач не го вземем Батков ще трябва да маха Велев крайно време е.......в този момент Наско е много важен и от психологическа гледна точка. Той ще ги надъха :!:
Който иска да направи нещо намира средства, който не иска да направи нещо намира причини

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Гонзо-истински професионалист

Мнениеот delqnski47 » 05 май 2009 11:23

tihomir_rs написа:вижте коментара на Томислав Русев
ето това те кара да настръхнеш
истински професионалист
Гонзо ще играе срещу ЦСКА-сигурен съм в това.

Реално погледнато това няма да стане!Все пак Гонзо не е Бог или магиосник за да може да ходи със скъсано мускули!С тия коментари накрая го извъдихте такъв!Той е перфектен футболист за нашите стандарти,но за ''навън'' той си е най-обикновен футболист!Аз наистина искам да играе!Все пак той е вашия лидер,а без него някак си става тъпо да играем с вас! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Левски започна преговори и с Муслин

Мнениеот delqnski47 » 05 май 2009 11:24

smash_the_reds написа:Славолюб Муслин е поредният треньор след Люпко Петрович и Петър Хубчев, с който Тодор Батков преговаря да поеме Левски от следващия сезон. Сърбинът вече бе веднъж начело на "сините" и се прочу като първия чужденец, извел наш отбор до дубъл. Това е причината миналата седмица Славо да бъде забелязан два пъти в ресторанта на майстор Миро в столицата.
Муслин е компромисен вариант и с оглед поканата за завръщане в Левски към Наско Сираков. Двамата работеха в много добър екип на "Герена" и нямаха проблеми с Батков. Славо и Наско имаха доблестта да си подадат веднага оставките след една загуба от Славия на "Овча купел". Самият Батков още тогава заяви, че съжалява за напускането на Муслин и вярва, че такъв треньор отново един ден ще работи на "Герена".
За добрите отношения между адвоката и треньора говори продажбата на Ричард Еромоигмбе в Луч (Енергия). Преди три години, когато беше най-голямата финансова криза в "Подуяне" Муслин прибра Ричи, като склони работодателите си да платят почти 1 200 000 евро.
Не е никак лош този вариант според мен!

Еми ше е хубаво!Махайте го тоя Велев!То се видя че нищо не става от него! ;)
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 05 май 2009 11:24

Е как да ми харесва?! По-слаба продукция Левски никога не е представял.Последните 12 месеца се срамувам, че съм левскар.Разбирам да не върви играта, да не се получават тактическите замисли (ако изобщо има такива де) на треньора, но да се играе бездушно,без хъс и спортна злоба- е това вече не го разбирам.Не знам причината за положението, в което е отбора, но това не може да продължава безкрайно.Явно 80% от играчите изобщо не са за Левски,те не осъзнават какво е да облечеш синята фланелка - символ на свободата и непримиримостта.Затова са наложителни крайни решения- от президента до чистачката, който не си върши професионално работата,да се маха.И за какво беше взета тази мадама психоложката?! От нея абсолютно никаква полза.Една жена ще казва на един мъж да не се предава, да не пада духом и т.н.Айде стига вече експерименти с любимия ни отбор.Рецептата е ясна - един добър треньор,който задължително трябва да е и психолог, за да "влезе под кожата" на играчите , и 2/3 от отбора да са само наши настоящи и бивши юноши.Това е истината.САМО ЛЕВСКИ !!!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
a boy named goo
Контакти:

Мнениеот a boy named goo » 05 май 2009 11:26

Предвид контузията би било лудост да играе, все пак, това е просто мач, вярно, че е дерби ЦСКА-Левски, но това не означава, че трябва да се рискува със здравето на Гонзо, все пак човешкото здраве преди всичко. ;)
Проблемите на света не могат да бъдат решени от скептици или циници, чиито хоризонти са ограничени от очевидните реалности. Нуждаем се от хора, способни да мечтаят за неща, които никой не е виждал.
Джон Фицджералд Кенеди

моряка
Контакти:

Мнениеот моряка » 05 май 2009 11:29

Левскарите вечно плачат.Най-смешен тим е Левски с Ганья-президента.

Потребителски аватар
emo

Re: Левски започна преговори и с Муслин

Мнениеот emo » 05 май 2009 11:31

1.Муслин взе Ричи в Химки а не в Луч 2.не е лош вариант Муслин да ни е треньор

Потребителски аватар
groti
Контакти:

Мнениеот groti » 05 май 2009 11:32

Съгласен съм с колегите - фенове на ЦСКА.Абсурд е Гонзо да играе.Пък и е жалко за един отбор който се бори за шампионска титла да зависи от 1 играч.
110 години любов!

Потребителски аватар
emo

Мнениеот emo » 05 май 2009 11:34

и на мен ми се струва че ще играе.подозирам го това.

valantain
Контакти:

Мнениеот valantain » 05 май 2009 11:40

THE G.A.M.E написа:Абе играта е ужасяваща, и това е ясно. Но аз искам да знам защо е такава ? Въобще не смятам, че футболистите си могат толкова......това според мен, не е така ! Не може като единици да са, с поне класа над всичките си останали колеги от А група, и да изнасят такава продукция ! Има си обяснение.....и аз искам да разбера какво е.....

На въпроса аз не мога да отговоря по простата причина че не ме и интересува....
Ама пич това мнение че играчите ви са с класа поне над всички в А група съм го засичал и друг път и не се сдържах сега да те попитам ти наистина май го вярваш а ????
П.П. мога с ръка на сърцето да кажа обаче че нашата (Цска) игра въобще не ми харесва но поне показват хъс(колкото и малко де е той) за разлика от вас (поне вие така ги обвинявате де)

Върни се в “Архив”