Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интерв
Все си мисля,че зад тях стои някой, който не иска да излезе наяве...!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
- Red Warrior
- Контакти:
Logical person написа:Помогнал съм в края на миналия месец, сега също ще помогна. След като ЦСКА моли за помощ, ще помогна дори и Чикатило да е начело![]()
![]()
Но...каква е логиката да се бутне Томов, защото нямал пари, а на неговото място да застанат хора които казват: "Добър ден, ние също нямаме пари, ето ви дарителската сметка" ?
Единствената логика е поет ангажимент пред нов(стар

Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
Red Warrior написа:Logical person написа:Помогнал съм в края на миналия месец, сега също ще помогна. След като ЦСКА моли за помощ, ще помогна дори и Чикатило да е начело![]()
![]()
Но...каква е логиката да се бутне Томов, защото нямал пари, а на неговото място да застанат хора които казват: "Добър ден, ние също нямаме пари, ето ви дарителската сметка" ?
Единствената логика е поет ангажимент пред нов(стар) инвеститор да се изчистят включително и с помощта на феновете възможно най-много дългове на клубът, след което да се прехвърли собствеността на него. Някои хора не се усещат какви смешки пишат за планове, как Георгиев и Манджиков ще са ни собственици години наред.
Това имам предвид и аз...
Взимаш клуб, не от днес за утре...!
Red Warrior написа:Logical person написа:Помогнал съм в края на миналия месец, сега също ще помогна. След като ЦСКА моли за помощ, ще помогна дори и Чикатило да е начело![]()
![]()
Единствената логика е поет ангажимент пред нов(стар) инвеститор да се изчистят включително и с помощта на феновете възможно най-много дългове на клубът, след което да се прехвърли собствеността на него. Някои хора не се усещат какви смешки пишат за планове, как Георгиев и Манджиков ще са ни собственици години наред.
Тоест, аз вземам клуба, чистя му задълженията и после го прехвърлям, не продавам, а прехвърлям..и колко такива идиоти има?!
Феновете ще изчистят 10 милиона към НАП, може би

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Кашчей написа:Би ли дал пример за материални активи на клуб, който е заложил и автобуса си?
Това с цедирането не ми е много ясно, но навремето ТИТАН-ите с цесия прехвърлиха вземания, срещу свежи пари. Как се прехвърлят дългове-не знам и не ми е ясно
Отговарям ти на лично, че да не дразним допълнително достатъчно изнервените фенове на ЦСКА.
lans22 написа:АКО НАВЕДНЪЖ 20 ОТБОРА С ИМЕТО ЦСКА ПОБЕДЪТ ЛЕВСКИ В ЕНА И СЪЩА ГРУПА В ЕДИН И СЪЩИ СЕЗОН - ШЕ ГИ ПРИПОЗНАЕМ СИЧКИТЕ!
- Red Warrior
- Контакти:
В сметките на Елана има към 1 млн. лева. Само те да се прехвърлят към сметката на НАП, която е дадена от клуба - не е малко. Ако е истина, че ще има среща между Маджуков, Божков и ББ може да се стигне и до редуциране на задълженията към НАП. Все пак да не забравяме, че на Делиорманското чудо държавата отпусна 6 млн. лева за трибуна на името на кунг-фу боец, а гордостта на футболна България е пред закриване.
Последна промяна от Red Warrior на 24 апр 2015 20:30, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- Logical person
- Контакти:
ugly bug написа:Все си мисля,че зад тях стои някой, който не иска да излезе наяве...!
Хихихихи класика в жанра. Ние винаги сме смятали, че зад настоящите ни собственици стои някой ( велик ), който само дебне подходящ момент да се покаже.
- Logical person
- Контакти:
Red Warrior написа:В сметките на Елана има към 1 млн. лева. Само те да се прехвърлят към сметката на НАП, която е даден от клуба не е малко. Ако е истина, че ще има среща между Маджуков, Божков и ББ може да се стигне и до редуциране на задължението към НАП. Все пак да не забравяме, че на Делиорманското чудо държавата отпусна 6 млн. лева за стадион, гордостта а футболна България е пред закриване.
Няма как НАП да опрости нищо. Нямат право по закон.
-
- Контакти:
Кашчей написа:Red Warrior написа:Logical person написа:Помогнал съм в края на миналия месец, сега също ще помогна. След като ЦСКА моли за помощ, ще помогна дори и Чикатило да е начело![]()
![]()
Тоест, аз вземам клуба, чистя му задълженията и после го прехвърлям, не продавам, а прехвърлям..и колко такива идиоти има?!
Може би да узреят някои други събития.Колкото по-малко са задълженията,толкова по-добре.В Топспорт са ги извадили.Само лупи е натрупал към футболисти и Етрополе около милион и нещо.
Кашчей написа:Red Warrior написа:Logical person написа:Помогнал съм в края на миналия месец, сега също ще помогна. След като ЦСКА моли за помощ, ще помогна дори и Чикатило да е начело![]()
![]()
Не говорим за напълно изчистване!
Ако сегашния собственик си знае възможностите че не може да издържа клуба години наред, и друг който е готов да го направи но при определени условия(намален дълг)!
Ти ако си ма мястото на първия и при условие че ти е мил клуба не би ли го направил?