dans1913 написа:Iceberg написа:безхаберие на някой от наша страна
Сламарите са убеждавали нашите до последно, че терена е изчистен да идват. Терена не ставаше за нищо, убедих се с очите си, на места имаше 10,15 см. сняг.Iceberg написа:Явно отбора от Добрич може да си позволи да има такава база, а ние... не.
Базата не е на Добруджа, а е частна на Изида....все едно нашите, като тренираха миналата година на Техническия и някой да каже, че имаме хубава база.
За пореден път се убеждавам, че си абсолютен хейтър и внасяш само интриги, с каква цел- НЕ ЗНАМ?!?
Дали се убеждаваш в нещо или просто се опитваш да ме злепоставиш и то с всякакви средства, това не знам. Нека другите преценят. Защитих отбора от погрешната и подвеждаща информация, която по някакъв начин хвърляше сянка на достойнството му!!! Чудя се защо вадиш изречения от контекста, коментираш ги целенасочено и се опитваш да ме наклеветиш, преиначавайки тотално споделеното от мен?! Нямам намерение повече да "се оправдавам" или "доказвам" некоректността ти. Който ме познава, а и чете по-внимателно написаното от мен ще разбере, простичко е. Единствено дето споделих, че нямаме сносна база и един терен, изкуствена трева, където да проведем контрола зимно време, а трябва да зависим я от Добруджа, я от Поморие, я от Несебър, но това е болна тема за всичките ни фенове. Както за ремонта на Тича, така и за построяването на новия ст.Варна. На никой не му е приятно, че всичко това липсва. А и не виждам нищо хейтърско в това. Айде сега да видим кой е хейтъра и кой интриганта?! Всеки нормално мислещ и позитивен фен ще прецени. Съжалявам, че се наложи да ти падна на нивото, за да ти отговоря, но ти прекаляваш! Явно изграден от злоба, завист и злост човек друго не може да измисли, а се заяжда, обижда и опитва да злепоставя. А и какво имаш да делиш с мене, не знам, но се досещам.