ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: ЗИМА 2011/2012 - подготовка, трансфери, спекулации...

Мнениеот Iceberg » 16 фев 2012 17:34

dans1913 написа:
Iceberg написа:безхаберие на някой от наша страна

Сламарите са убеждавали нашите до последно, че терена е изчистен да идват. Терена не ставаше за нищо, убедих се с очите си, на места имаше 10,15 см. сняг.

Iceberg написа:Явно отбора от Добрич може да си позволи да има такава база, а ние... не.

Базата не е на Добруджа, а е частна на Изида....все едно нашите, като тренираха миналата година на Техническия и някой да каже, че имаме хубава база.

За пореден път се убеждавам, че си абсолютен хейтър и внасяш само интриги, с каква цел- НЕ ЗНАМ?!?

Дали се убеждаваш в нещо или просто се опитваш да ме злепоставиш и то с всякакви средства, това не знам. Нека другите преценят. Защитих отбора от погрешната и подвеждаща информация, която по някакъв начин хвърляше сянка на достойнството му!!! Чудя се защо вадиш изречения от контекста, коментираш ги целенасочено и се опитваш да ме наклеветиш, преиначавайки тотално споделеното от мен?! Нямам намерение повече да "се оправдавам" или "доказвам" некоректността ти. Който ме познава, а и чете по-внимателно написаното от мен ще разбере, простичко е. Единствено дето споделих, че нямаме сносна база и един терен, изкуствена трева, където да проведем контрола зимно време, а трябва да зависим я от Добруджа, я от Поморие, я от Несебър, но това е болна тема за всичките ни фенове. Както за ремонта на Тича, така и за построяването на новия ст.Варна. На никой не му е приятно, че всичко това липсва. А и не виждам нищо хейтърско в това. Айде сега да видим кой е хейтъра и кой интриганта?! Всеки нормално мислещ и позитивен фен ще прецени. Съжалявам, че се наложи да ти падна на нивото, за да ти отговоря, но ти прекаляваш! Явно изграден от злоба, завист и злост човек друго не може да измисли, а се заяжда, обижда и опитва да злепоставя. А и какво имаш да делиш с мене, не знам, но се досещам. :mrgreen:
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 17 фев 2012 11:40

Утре на ст.Младост май,ще има контрола с Несебър.
http://www.narodnodelo.bg/news.php?rubrika=12

Потребителски аватар
stegal
Контакти:

Мнениеот stegal » 17 фев 2012 19:22

Да. От 14.00 часа.
И ще запеем ний за вас зелено- бели богове ........

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 17 фев 2012 19:26

Крилото на Левски Тодор Христов изживява тежки вре­мена на „Герена". Ръководството на клуба прави всичко възможно да се отърве от играча.
Незнам какво чакат нашите а не го приберат много по добре е от Дончо ....А междодругото ако някой знае утре нашите дали наистина играят на Стадион Младост да пише :)

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Мнениеот boys85 » 17 фев 2012 19:38

И на официалния сайт е потвърдено, че там ще играем. ;)

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 17 фев 2012 20:42

кофти съвпада с часовия ми пояс за съботно-неделен джогинг в морската ... дали ще ми разрешат да въртя обиколки на лекоатлетическата писта :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 17 фев 2012 20:59

Clarion написа:кофти съвпада с часовия ми пояс за съботно-неделен джогинг в морската ... дали ще ми разрешат да въртя обиколки на лекоатлетическата писта :-)

Еми предполагам ,че няма да има проблем ...

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 17 фев 2012 22:38

Тодор Христов беше неузнаваемо невидим при последното гостуване на Берое на "Тича" миналия сезон, а и в повечето от последните му мачове за тях, може би закономерно с оглед предстоящия му трансфер. Не си спомням да съм гледал силен негов мач за Левски, но може и да греша. Този сезон май е играл малко повече от Димов, но далеч не толкова, колкото се очакваше от него.

Със сигурност е много по-добър от Дончо (а и далеч по-млад), но съм 100% убеден, че няма да бъде привлечен сега (най-малкото защото имаме Дончо, а конкуренцията по левия фланг традиционно я нулева!). Нямам никаква представа дали би искал да взима по-малко парички при нас и да играе редовно или да си пълни джоба и да търка пейката на Герена.

motion_man2
Контакти:

Мнениеот motion_man2 » 18 фев 2012 00:10

14:00ч. в Младост да подкрепим отбора. Айде, моряци!
www.varna1913.com Новият сайт на привържениците на Черно море Варна, към него работи и новият форум!

Ф.К.Ч.М.

helemong
Контакти:

Мнениеот helemong » 18 фев 2012 00:33

yavorescu на 17 Фев 2012 22:38

Тодор Христов беше неузнаваемо невидим при последното гостуване на Берое на "Тича" миналия сезон, а и в повечето от последните му мачове за тях, може би закономерно с оглед предстоящия му трансфер. Не си спомням да съм гледал силен негов мач за Левски, но може и да греша. Този сезон май е играл малко повече от Димов, но далеч не толкова, колкото се очакваше от него.

Със сигурност е много по-добър от Дончо ...

Възможно е да е по-добър по душа или на бридж белот,но на футбол е даже по-посредствен.Ако му се живее близо до морето за Спартак става.

Върни се в “Архив”