silverbg написа:Славия_форевър, първото което вижда е един лист, който дори не може да се прочете кво пише. По-машабна снимка няма ли?
Това намерих в момента и съм ти написал текста, който пише.
silverbg написа:Вторите неща са интересни, ще споменеш ли къде и кога са побликувани.
На много места. Преди дни Венцислав Стефанов ги показа по БТВ.
silverbg написа:Аз съм тук за да защитавам моя клуб, който вие нападате.
Аз НЕ нападам отборът на Ботев, който винаги съм казвал, че ми е симпатичен като отбор и нямам нищо против него.
silverbg написа:Написаното в текса може и сам да се увериш, че за Ботев не е по-различно.
Различно е, вие твърдите, че ви е създал 12-годишен предпуберитет, който НЕ е имал право да учреди сдружение! Това е доказателство! Дай ми други доказателства за обратното!
silverbg написа:Не ми отговори знаеш ли, че от твоя клуб преди доста години са изпращали поздравления до Ботев и какво ти говори това. И ти оспорваш ли твоите предшественици и смяташ ли, че си по-наясно от тях с основаването на клубовете в България?
Аз не оспорвам нищо, което ми изпратиш като факт, а не като твое твърдение. Отговорът е НЕ, не знаех, но аз също поздравявам ботевистите като клуб с традиции в България, но няма как да ми харесва факта, да се преиначава и пренаписва историята.
Ето сега и един въпрос от мен. Ако изрезките са доказателства за теб и 12-годишното момченце е основало дружеството ви 1912 година, какво ще кажеш за създаването на Доростол 1902 година, кой е по-стар отбор според теб и на базата на какво?