Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Протест срещу БаткOFF !
Няма проблем, само дето нямам кирилизатор, и съм на работа в момента
. Броите ме за всичко, макар, че не мога да буда в България в този момент. Давайте още идеи за акцията: Аз предлагам да си осигурим подкрепата на журналисите - водещите журналисти - фенове на Левски - не само Томислав Русев. Дали да не използваме Фацебоок, за да учредим национална фенска протестна организация, която да започне преговори с Батков за оттеглянето му? Казах, аз съм готов да си купя акция/акции на клуба. За да е коректно ще ви кажа колко съм готов да дам, засега - 1000 лева.

- Cesc Fabregas
- Контакти:
Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски
В тази тема можете да давате своите идеи за това как да изразим недоволството си от това, което Батков върши с отбора! Дали ще е обсада на кантората му, дали ще са плакати, знамена, шалове или каквото и да е-това е мястото, където можете да дадете мнението си!
Имаше идея за жълто-червени шалове, но не малко хора казаха, че не е авторска, и трябва нещо с което да ни запомнят-нещо наше!
Имаше идея за жълто-червени шалове, но не малко хора казаха, че не е авторска, и трябва нещо с което да ни запомнят-нещо наше!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Ivanskiq написа:Няма проблем, само дето нямам кирилизатор, и съм на работа в момента. Броите ме за всичко, макар, че не мога да буда в България в този момент. Давайте още идеи за акцията: Аз предлагам да си осигурим подкрепата на журналисите - водещите журналисти - фенове на Левски - не само Томислав Русев. Дали да не използваме Фацебоок, за да учредим национална фенска протестна организация, която да започне преговори с Батков за оттеглянето му? Казах, аз съм готов да си купя акция/акции на клуба. За да е коректно ще ви кажа колко съм готов да дам, засега - 1000 лева.
[offtopic]Наистина ти благодаря, че се вслуша в съвета ми. Остави правилата, важни са, но така е по-лесно за всички ни

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Re: Идеи за форма на протест срещу управлението на Левски
Шаловете е много добра идея, без значение дали е авторска или не ще покажат същноста на протеста!
- levskioleole
- Контакти:
трябва да е нещо ,което да е по джоба на вски българин:)моето предложение е гривни с някакав надпис....
- Cesc Fabregas
- Контакти:
Сега ми идва идея-дайте да кажем конкретно на какво искат да ни обърнат внимание, и кой?
Например да съставим някаква декларация, подписана като "Феновете на Левски от най-големия спортен форум в България", и да поискаме от Томето да я прочете днес, утре, или когато я направим! Нека изискаме от него да изкаже своята позиция-например едни "Минутки на водещия", нека каже нещата, както ги чувства!
Време е всеки, който обича Левски, да помогне със каквото може! Нещата стават критични, време е да вземем мерки!!!

Време е всеки, който обича Левски, да помогне със каквото може! Нещата стават критични, време е да вземем мерки!!!

Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !
Кво ви пука, ще речете че имате нещо авторско.
Предлагам ви чучало на батков и една бесилка, ама нещо по масивно да издигните в сектора
Предлагам ви чучало на батков и една бесилка, ама нещо по масивно да издигните в сектора

Ето едно примерно предложение за това какво следва да правим оттук нататък. Ако се съберем много хора във Фейса, можем да си назначим среща, да учредим организация, с устав и т.н. После ще излъчим хора, които да се явят пред Батков, за да започнат преговори с него, отнсоно това как да направи оттеглянето. Ще го накараме на базата на реална оценка на Левска, дадена от вещи лица, да бъде определена цената на Левски и да започнат търсенето на купувач. Всяка стъпка ще правим в присъствието на медии-фенове на Левски - радя, телевизии,сайтове, за да може Батков да се респектира и да започне да се събразява с нас.
levskioleole написа:трябва да е нещо ,което да е по джоба на вски българин:)моето предложение е гривни с някакав надпис....
По едно време имахте прашки сините в атака сега може също само,че с Левски оле нищо общо с ДС

Мисля ,че в тази иницятива трябва да се включат журналисти,обществени лица, политици и легенди на Левски, стига са спали, да покажат съпричастност!