Трансфери през зимната пауза в Левски
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Морини в Левски?
Морини също може да играе от ляво и от дясно на фланга,така че мисля,че няма да е лошо да го привлечем.Добър футболсист е,гледал съм му няколко мача и има качества да замести Зе на дясното крило. 

Със синъо знаме в нашите ръце
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Ще избием всичките свине
Нашата страна е БЪЛГАРИЯ
Шампион е ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Libera написа:Срам за Левски - смешен отбор, смешни играчи, смешни трансфери...има ли нещо, което да не буди смях в това, което беше най-добрия отбор у нас! Морини е за Левски колкото и Кривия на 100 години! Днес четох интервю на Гаджев, в което казва - "Всички в отбора знаят, че сме най-добрите!" - има ли нещо по парадоксално от това? С Батков начели Левски го чака първо Лига Европа, а скоро и златната среда някъде между Берое и Пирин!
Марш във "В" група къде се буташ тука

Мисля , че Карлет ще свърши по-добра работа , офанзивни халфове имаме колкото щеш , дефанзивни няма !
"Ботев Пд е на път да остане без отбор, след като пет български и единадесет италиански футболисти разтрогнаха договорите си по вина на клуба. На днешното заседание на Арбитражния съд с „канарчетата се разделиха Чудомир Григоров, Илиян Йорданов, Йордан Етов, Васил Кочев, Христо Сталев, Ален Карлет, Алберто Ребека, Чиро Сириняно, Емануеле Морини, Фабио Тинаци, Джилберто Дзанолети, Марко Дарженио, Марко Ди Паоло, Максимилиано Брици., Лука Бриньоли и Даниел Ола."
- Sleepwalker
- Контакти:
Re: Трансфери през зимната пауза в Левски
Морини...Не е лош футболист,но вече стана прекалено все да чакаме някой да си разтрогне с клуба и да го вземем.
Нищо чудно сега след като Батков е чул за тая опция,да форсира продажбата на Дарко, за да освободи място за Морини.Колко му е акъла на нашия,като нищо ще го направи...
Нищо чудно сега след като Батков е чул за тая опция,да форсира продажбата на Дарко, за да освободи място за Морини.Колко му е акъла на нашия,като нищо ще го направи...

- edmon_dantes
- Контакти:
kokic1986 написа:Libera написа:Срам за Левски - смешен отбор, смешни играчи, смешни трансфери...има ли нещо, което да не буди смях в това, което беше най-добрия отбор у нас! Морини е за Левски колкото и Кривия на 100 години! Днес четох интервю на Гаджев, в което казва - "Всички в отбора знаят, че сме най-добрите!" - има ли нещо по парадоксално от това? С Батков начели Левски го чака първо Лига Европа, а скоро и златната среда някъде между Берое и Пирин!
Марш във "В" група къде се буташ тука![]()
Мисля , че Карлет ще свърши по-добра работа , офанзивни халфове имаме колкото щеш , дефанзивни няма !
Точно и аз щях да предложа за Карлет. Гледал съм някои негови мачове и наистина ми направи добро впечатление. Особено срещу цска направи страхотен мач.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

- deepblue1963
"Младият Живко Атанасов започна тренировки с първия състав на Левски. Юношата играе като защитник и е син на олимпийската шампионка и световна рекордьорка по лека атлетика Йорданка Донкова.
Живко Атанасов игра през последния полусезон в дублиращия тим на Левски. Роденият през 1991 година футболист е и юношески национал на България, като дори е капитан в своята възраст.
По принцип Атанасов е централен бранител, но в последно време се подвизава и като краен защитник.
Георги Иванов включи в тренировъчния процес и още двама младоци - Иван Стоянов и Георги Ангелов. Те и преди са тренирали с първия състав на „сините”, но не бяха на лагера в Каварна. Не е изключено някой от юношите да пътува за Кипър, където ще продължи подготовката на шампионите."
Живко Атанасов игра през последния полусезон в дублиращия тим на Левски. Роденият през 1991 година футболист е и юношески национал на България, като дори е капитан в своята възраст.
По принцип Атанасов е централен бранител, но в последно време се подвизава и като краен защитник.
Георги Иванов включи в тренировъчния процес и още двама младоци - Иван Стоянов и Георги Ангелов. Те и преди са тренирали с първия състав на „сините”, но не бяха на лагера в Каварна. Не е изключено някой от юношите да пътува за Кипър, където ще продължи подготовката на шампионите."
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!
- bigbonusprize
- Контакти:
deepblue1963 написа:"Младият Живко Атанасов започна тренировки с първия състав на Левски. Юношата играе като защитник и е син на олимпийската шампионка и световна рекордьорка по лека атлетика Йорданка Донкова.
Най-накрая една добра новина

Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Футболист на Левски пред трансфер в Райо Валекано
Защитникът на Левски Симеон Иванов е пред сензационен трансфер в Райо Валекано, научи Гонг. Футболистът с прякор Матераци е преминал проби в клуба от Сегунда дивисион и е впечатлил треньорското ръководство на испанците.
От Левски официално потвърдиха новината на Гонг.
Иванов е роден на 8 февруари 1990 година. В първия тим на Левски го лансира Станимир Стоилов, като Матераци дори има официални мачове със „синята” фланелка.
В последно време Симо Иванов играе само за дублиращия състав на Левски.
Ако това е вярно аз много се радвам за Симо в него има талант и един трансфер в Испания ще бъде от полза за него..
От Левски официално потвърдиха новината на Гонг.
Иванов е роден на 8 февруари 1990 година. В първия тим на Левски го лансира Станимир Стоилов, като Матераци дори има официални мачове със „синята” фланелка.
В последно време Симо Иванов играе само за дублиращия състав на Левски.
Ако това е вярно аз много се радвам за Симо в него има талант и един трансфер в Испания ще бъде от полза за него..
Завинаги оставам аз Левскар
Верен на отбора си до край
Аз не ще го предада
За нищо на света
За ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов
Але,але,але,але,але....
Верен на отбора си до край
Аз не ще го предада
За нищо на света
За ЛЕВСКИ аз на всичко съм готов
Але,але,але,але,але....
-
- Контакти:
Re: Футболист на Левски пред трансфер в Райо Валекано
Нека да отиде и дано да стане играч. Както е тръгнало вървим по стъпките на сърбите, много силен национален отбор с доста по слабо първенство от нашето.
ВДинев
- Gonzo0009
- Контакти:
Re: Футболист на Левски пред трансфер в Райо Валекано
vladomin_ написа:Нека да отиде и дано да стане играч. Както е тръгнало вървим по стъпките на сърбите, много силен национален отбор с доста по слабо първенство от нашето.
Е,че нашия данеби да е много силен

moje suze prema tebi padaju... moje suze padaju nagore