Шампионска лига (сезон 2024/2025)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Udoji90
- Контакти:
Re: Шампионска лига (сезон 2024/2025)
Реал не знам дали са гроги, но на нас ни се контузиха 4 защитници спрямо преди паузата. Дори един или двама от тях да се оправят (Уайт и Тимбер най-вероятно), Габриел изгоря почти със сигурност, а без него защитата слиза минимум класа надолу. Ако беше здрав, давах нещо от сорта на 30% шанс за нашите. Без него давам не повече от 10%. Като го пиша това, наясно съм, че Милитао и Карвахал също цял сезон отсъстват, но там се намериха хора, които да запълнят дупките и липсите да не тежат. При нас в момента няма човек, който да се доближи до качеството на Габриел на неговата позиция.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
sapio0o написа:Прав е капитана. Реал са гроги. От 2021 не спират да цъкат и са в борбата за всички турнири, титуляри са за страните си, отделно дедо им Карло ги тренира по италиански, което ги кара да тичат дори повече отколкото трябва. Последните мачове умората е очевидна и за мен ще е цяло чудо отборът да вземе дори 1 трофей този сезон.
Отделно имате Световно клубно през юни-юли, и практически почти няма да имате лятна пауза (почивка), щото Ла Лига почва средата на август. Барса пък няма да участва на СКЛ и ще почива лятото. Той Анчелоти усеща това и сега ще направи последен напън да доизцеди отбора, след което да си тръгне на 1 юни. Следващият ви треньор да му мисли, ще наследи един изхабен отбор, освен ако няма тотална подмяна на състава през лятото. Всъщност още на СКЛ може вече да сте с друг треньор.
Рашка капут, Буданов салют ! 
- Udoji90
- Контакти:
По-скоро 6.79, ако ме питаш, Миро. :lol: Губим най-добрия си защитник в най-лошия момент. :evil:
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Реал не ги мислете!
Лятото дърпат поне 2/3-ма силни играчи за следващия сезон със свободен трансфер. Плащат един скъп
трансфер тип М. Субименди и вземат поне 2 млади момчета- Гюлер/Ендрик и са си топ.
Карвахал ще е починал. Могат да си позволят даже да са на печалба от тарнсфери като пуснат на пазара
някой играчи като: Менди, Тчуимени/Камавинга, Фран Гарсия, Себайос, Лунин.
Лятото дърпат поне 2/3-ма силни играчи за следващия сезон със свободен трансфер. Плащат един скъп
трансфер тип М. Субименди и вземат поне 2 млади момчета- Гюлер/Ендрик и са си топ.
Карвахал ще е починал. Могат да си позволят даже да са на печалба от тарнсфери като пуснат на пазара
Pichichi написа:Реал не ги мислете!
Заеби. Тия глупости как Реал едвам крета, тоя сезон вече е слаб и няма да вземе нищо ги пишат от 5 години едни и същи хора тук, фенове на отбора. Дай Боже всеки му отборът му да е толкова зле, че да води в първенството, на финал за купата и фаворит в 1/4 финала си в ШЛ. Пълна мъка и страдание е това, не знам как тези хора могат да понесат отборът им да е толкова зле и да не става нищо от него.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Pichichi написа:Реал не ги мислете!
Карвахал ще е отпочинал, но ако е починал би било лошо.... :mrgreen:
rhaegar написа:Pichichi написа:Реал не ги мислете!
Заеби. Тия глупости как Реал едвам крета, тоя сезон вече е слаб и няма да вземе нищо ги пишат от 5 години едни и същи хора тук, фенове на отбора. Дай Боже всеки му отборът му да е толкова зле, че да води в първенството, на финал за купата и фаворит в 1/4 финала си в ШЛ. Пълна мъка и страдание е това, не знам как тези хора могат да понесат отборът им да е толкова зле и да не става нищо от него.
Как ще води в първенството като изостава със 3 точки. В края на януари наистина водеха със 7т., но точно това, което споменах, претрупания календар, допълнителните мачове с Ман. Сити, мачовете за Купата и др. именно тогава взеха да бъркат често в Ла Лига, като в рамките на 2 месеца имаха мачове през 3 дена. Тогава и изпуснаха преднината в първенството и от плюс 7 точки сега са на минус 3 от Барса. Лятото ще имат и Световно клубно, и почти никаква пауза до началото на новия сезон. Няма как да не сдадат багажа ако няма реална подмяна на състава. Модрич на 40г продължават да го мъчат в сумати мачове. Карвахал, който също не е първа младост издъхна още есента. Като цяло всички отбори от Европа, които ще играят на СКЛ лятото, това ще даде отражение за следващия сезон. Нарушава се ритъм, цикъла почивни месеци-сезон, тъй като досега лятото не е имало такъв 1-месечен турнир за клубни отбори, и аз лично се радвам че Барса няма да има такъв ангажимент.
Който ги мисли Реал акъл няма. Все едно е да мислиш за парите и акциите на Мъск.
По-скоро като си замине Флорентино Перес да му мислят кво ще правят, със сигурност има огромно влияние и в УЕФА и в испанската федерация. :mrgreen: Впрочем след първия му мандат като президент, трофеите в ШЛ изведнъж секнаха, макар че продължаваха да се правят скъпи трансфери и при Рамон Калдерон и другия, който беше президент (забравих му името). Та и сега като се оттегли Флорентино Перес ми се струва, че пак ще настъпи такъв сух период по горепосочените причини... :mrgreen: