Висша лига - сезон (2019-20)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Висша лига - сезон (2019-20)

Мнениеот slash1912 » 15 окт 2019 23:25

ivan56 написа:
slash1912 написа:Не знам с какво Шийлдс е виновен,че в нашата държава човешкия живот не струва пукната пара.Или че в български съд няма нито един осъден за корупция,въпреки че сме начело в списъка.
Само да припомним условната присъда на Стависки или даже липсата на обвинение срещу местан.

Значи поне тебе и още един двама от докерите ви имам за хора, които имат нещо в камбанарията.
Ама като почнете да защитавате някой, само щото е от Ливърпул олеквате много.
Тва слагачество на бозавите дразни.
Аз друго първенство освен английското не гледам, но няма как да си изкривя душата, че са супер противна нация с мания за величие над всички останали държави.
Най-голям кеф ми прави да им гледам пияните мутри оповръщани и насрани в истинският смисъл на думата лятото, като жулят алкохола от тубите на цар Киро.
Имаше една страничка в ФБ, която им качваше "геройствата" през летният сезон, жалко че и забравих името.

Ми не,не го защитавам.Питам и теб-защо българския съд го пусна да си иде в Англия,като беше ясно какво ще стане там.И трябва ли аз като фен на Ливърпул да се чувствам виновен,че някой не е получил заслуженото наказание?
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 15 окт 2019 23:29

Добре килърчето го знаем, че няма връзка с камбанарията, и гледа да си плюе по дефолт, както и повечето отцепници и фенове на Ла Лиглата, ама другите каква вина се опитвате да вмените на хората, които гледат английски клубен футбол.
Мухльовци сте вие където редовно кесите тук, и леете мозък, гледайте си умрялото първенство с два отбора, никой не го еве за вашето мнение.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 15 окт 2019 23:36

Бай Иван е истински патриот на английския футбол. :lol: :mrgreen:
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 15 окт 2019 23:51

Tiberius написа:Да ве, какво бил виновен пияницата Майкъл Шилдс, който напълно "невинно" пръсна главата на един барман. Държавата била виновна. Тя държавата си го осъди, но под натиска на англичаните беше екстрадиран уж да лежи присъдата си там и малко след това го освободиха и едва ли не го обявиха за герой във всички английски медии. Това феновете на Пуул, а и фенчетата на другите луничави отбори сте ег*ти мухльовците.
Както винаги инглизите преувеличават ситуацията. Големи мизерници. Където и да отидат в Европа са запомнени като вандали.
Я само някое фенче на Пуулата ми припомни защо преди години английските отбори бяха извадени от ЕКТ. Нещо за финала с Ювентус ще ми кажат ли?

Да ве, то това с финала с Ювентус сигурно 90% от пишещите тук не са били и планувани тогава, ама иначе го говорите. Това за тоя нещастник Шийлдс изобщо няма да го коментирам - говорено е толкова много по темата, че няма да смисъл да се връщаме там, вече повече от 14 години след въпросния случай. Ние сме мухльовци, пък феновете на другите отбори всичките сте цвете. Да ви таковам логиката на всичките разбирачи. Реал не влиза в графата "луничав отбор", така ли? :lol:

Жалко, в нито едно от мненията ти преди не съм си и мислел, че би тръгнал да пишеш такива глупости.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 15 окт 2019 23:56

KOPScousers написа:
Tiberius написа:Да ве, какво бил виновен пияницата Майкъл Шилдс, който напълно "невинно" пръсна главата на един барман. Държавата била виновна. Тя държавата си го осъди, но под натиска на англичаните беше екстрадиран уж да лежи присъдата си там и малко след това го освободиха и едва ли не го обявиха за герой във всички английски медии. Това феновете на Пуул, а и фенчетата на другите луничави отбори сте ег*ти мухльовците.
Както винаги инглизите преувеличават ситуацията. Големи мизерници. Където и да отидат в Европа са запомнени като вандали.
Я само някое фенче на Пуулата ми припомни защо преди години английските отбори бяха извадени от ЕКТ. Нещо за финала с Ювентус ще ми кажат ли?

Да ве, то това с финала с Ювентус сигурно 90% от пишещите тук не са били и планувани тогава, ама иначе го говорите. Това за тоя нещастник Шийлдс изобщо няма да го коментирам - говорено е толкова много по темата, че няма да смисъл да се връщаме там, вече повече от 14 години след въпросния случай. Ние сме мухльовци, пък феновете на другите отбори всичките сте цвете. Да ви таковам логиката на всичките разбирачи. Реал не влиза в графата "луничав отбор", така ли? :lol:

Жалко, в нито едно от мненията ти преди не съм си и мислел, че би тръгнал да пишеш такива глупости.

Не и обръщай внимание на тая незадоволена кака. :lol:
Да се бие в гърдите и да вика Булгар и как ама нищо не се е случило вчера и англичаните си измислят. Клети патрЕоти.
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Tiberius
Контакти:

Мнениеот Tiberius » 16 окт 2019 00:14

Бай Иван много лично го прие, милия. :lol: :mrgreen:
На такива мачове реално може да чуеш всякакви обиди от противниковата агитка, ако трябва да се фръцкаш и обиждаш за всяко едно нещо, значи си много слаб психически.
Това е част от психологическата битка преди и по време на мачовете. Няма нужда от това драматизиране, но виждаме, че англичаните са крале в това. И впрочем английските медии имат най-голяма вина за ескалацията на положението.
Нищо кой знае какво не станало. Много мразя някой да се изкарва жертва, когато всъщност не е.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV

„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 16 окт 2019 00:26

Абе нищожества фенчета на Ливърпул, даже в случая не е важно от каква националност е получовека майкъл шийлдс, а това че вашите фенове по трибуните на анфийлд (нарочно ще пиша всичко ваше с малки букви защото това заслужавате) издигаха антибългарски плакати и надписи затова какви гадняри са българите и какъв светец е техния фен отрепката човекоподобна майкъл шийлдс ! После и капитанът ви и лидер стивън джерард излезе с изявление в негова подкрепа и какви уроди са българската държава ! Повече има ли какво да се коментира ?!? Трябва да ви е срам да сте фенове на отбор, който яростно застава против България, неприемайки обстоятелствата около случая и явната вина на тяхната алкохолизирана утайка майкъл шийлдс ! :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 16 окт 2019 00:27

В омразата ви към най-доброто първенство, сте способни да напишете един тон глупости.
Нищо не било станало, къде ще е станало.
Само където цяла Европа ни говори, кви диви балкански селяци и расисти сме.
От сумати време тия пискат за расизма, обаче Ганьо е мъж, отиде на стадиона вдигна ръка, муча като маймуна, обаче после бозавите са му виновни.
Агитките на Левски и Локомотив, гордоста на България.
Drunken_Master написа:

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 16 окт 2019 00:31

Аз съм съгласен, че нищо кой знае какво не се е случило. Бях на стадиона, нито съм чул обиди на расистка основа, нито съм видял маймунски жестове. Реално всичко се свлича до оная качулата групичка, заради която сега англичаните драматизират и пишат какви ли не глупости из всичките си сайтове. Днес видях някъв папагал в Туитър качил клипче от стадиона с текст "WE HATE BULGARIA", на което ни пеят "расистки копелета". Сигурен съм, че ако потърся в нета ще намеря сериозен брой клипове/статии, на които самите те проявяват доста сериозна форма на расизъм, но ето, че когато те са потърпевши, могат да бъдат доста лесно раними и да се засягат от най-малкото, милите. Така и не разбрах от какво се оплакваха толкова още след мача на Уембли, за вчера и дума не може да става. Което си е така, нека си го кажем, няма смисъл да се лъжем и да се заблуждаваме. [offtopic]:mrgreen: :lol:[/offtopic]

Но да идва някой и да ми говори как феновете на Ливърпул и "другите луничави отбори" били мухльовци... Сигурно пък ей тоя паляк отгоре дето започна темата за нещо, което е много назад в миналото и е говорено на дълго и широко, когато му е било времето, той сигурно не е мухльо по логиката на колегата от Реал. :lol: Големи патрЕоти сте станали напоследък, иначе редовно си повтаряте "нема такава държава" или "съсипаха я тая държава". :oops:
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 16 окт 2019 00:34

SilentKiller написа:Абе нищожества фенчета на Ливърпул, даже в случая не е важно от каква националност е получовека майкъл шийлдс, а това че вашите фенове по трибуните на анфийлд (нарочно ще пиша всичко ваше с малки букви защото това заслужавате) издигаха антибългарски плакати и надписи затова какви гадняри са българите и какъв светец е техния фен отрепката човекоподобна майкъл шийлдс ! После и капитанът ви и лидер стивън джерард излезе с изявление в негова подкрепа и какви уроди са българската държава ! Повече има ли какво да се коментира ?!? Трябва да ви е срам да сте фенове на отбор, който яростно застава против България, неприемайки обстоятелствата около случая и явната вина на тяхната алкохолизирана утайка майкъл шийлдс ! :evil: :evil: :evil:

И теб да питам.
Трябва ли феновете на Левски и Локомотив да се откажат от отбора си, заради 100 наркомана?
И изобщо какво се опитвате да докажете.
Drunken_Master написа:

Върни се в “Архив”