ivan56 написа:slash1912 написа:Не знам с какво Шийлдс е виновен,че в нашата държава човешкия живот не струва пукната пара.Или че в български съд няма нито един осъден за корупция,въпреки че сме начело в списъка.
Само да припомним условната присъда на Стависки или даже липсата на обвинение срещу местан.
Значи поне тебе и още един двама от докерите ви имам за хора, които имат нещо в камбанарията.
Ама като почнете да защитавате някой, само щото е от Ливърпул олеквате много.
Тва слагачество на бозавите дразни.
Аз друго първенство освен английското не гледам, но няма как да си изкривя душата, че са супер противна нация с мания за величие над всички останали държави.
Най-голям кеф ми прави да им гледам пияните мутри оповръщани и насрани в истинският смисъл на думата лятото, като жулят алкохола от тубите на цар Киро.
Имаше една страничка в ФБ, която им качваше "геройствата" през летният сезон, жалко че и забравих името.
Ми не,не го защитавам.Питам и теб-защо българския съд го пусна да си иде в Англия,като беше ясно какво ще стане там.И трябва ли аз като фен на Ливърпул да се чувствам виновен,че някой не е получил заслуженото наказание?