Хаххахаха... искрено ме разсмя.

Или си бил пиян, когато си писал това или просто си психично болен. Аз по друг начин не мога си обясня последните ти мнения в тази тема.

Ако е второто, извинявай. Не ми прави чест да се смея на такива неща.
Първо- ние не казваме нищо, а Модрич получи индивидуална награда за най-добър играч на първенството. Това е общоизвестен факт и всеки човек би трябвало да го знае.
Второ- Франция превъзхожда откъм индивидуална класа Хърватия. Единствено Модрич и Ракитич биха били титуляри, ако играеха за отбора на Франция. Всъщност точно те двамата бяха най-добрите играчи на Хърватия на СП. Какъв шок е, че Франция стана шампион
Трето- не знам защо ми задаваш въпроси, на които вече съм отгорил в предходния си пост. Но хайде пак. Няма как да се даде предимство на играч с ЛЕ и СП пред играч с ШЛ, финалист на СП и получил индивидуална награда на СП (Модрич) или пред играч със спечелени ШЛ и СП (Варан), или пък това което правеше Меси за Барса за дубъла. Харесвам много Гризман, но има по заслужили. Смееш се на избора на Оуен, който го избраха заради Купата на УЕФА, но предлагаш Гризман с аргументацията- Лига Европа. Лига Европа е второстепенен турнир и на никого не му пука за него.
Четвърто- ЗТ на Меси през 2010 и 2012, както тези на Роналдо през 2013 и 2014, бяха незаслужени. За тези години съвсем други играчи трябваше да ги получат, така че в историята на тази награда има къде-къде по-скандални неща.
Пето- по принцип не ти пука, поне така пишеш, ама очевидно хабиш доста нерви, което личи от обидните квалификации, които използваш. Такива грозни епитети, които ти използваш за Модрич, не използват и каталунските фенове за Роналдо. Голяма омраза, голямо нещо.

Само ще ти кажа, че този джуджак е спечелил двойно повече ШЛ, отколкото любимото ти отборче за цялата си история.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.