Шампионска лига - 2016/17

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Re: Шампионска лига - 2016/17

Мнениеот JackPackage » 13 дек 2016 10:35

bilyaletdinov написа:Ще види след Чоло дали ще останат топ клуб. Вижда се, че нещата започнаха да скърцат още този сезон, поне в първенството. В ШЛ се справиха отлично на този етап.
Ще ме прощавате ама Тиаго, Габи, Коке, Хуанфран и другите бастуни не са върха на футболната пирамида.

Ти колко мача на Габи си гледал???

Това е играч, който беше най-добрия играч в ШЛ 2014 и най-добрия халф в Примера при наличието на Иниеста, Модрич и т.н. :roll:

Доскорошния ви торински негър 100 милионния може само да носи вода на Габи :x
Хуанфран последните сезони е класа над сегашната ви звезда на бека Данито, да не говоря за оня инвалид Лихта :lol:

Иначе си прав, Коке е слаб, друго си е да имаш титани като Ернанес, Стефано Стураро и Лемина в халфовата лини...много важно че в Испания го сравняват с Шави и че на 24 години има към 350 мача на високо ниво вече :roll:

ПП: Да не звуча пристрастно, питай Сапио и Борото примерно - от 2 различни отбора за Габи, които действително са го гледали как играе :roll:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 13 дек 2016 10:52

Ти остави това, аз за Габи съм писал вече. Той е от играчите, които никога няма да получат нужното уважение и внимание. Независимо какво и как правят. Във всеки клуб има по поне един такъв. Примерно в Реал от 2 години има играчи, които вършат много повече работа от Роналдо, но именно португалецът обира славата. Независимо от случващото се.

Мен друго ми стана интересно. Как може да наричаш Коке и Хуанфран бастуни? Вторият бе най-добър на позицията си в продължение на поне 2-3 години. Дел Боске го предпочиташе на бека пред младият и проспериращ Карвахал, който е твърд титуляр в Реал. Коке 2014 помниш ли колко от т.н. акули го искаха в състава си? Феновете също. Мисля Манчестър Ю бяха първи на опашката. Ако не се лъжа сега последния сезон попадна в 11-та на ШЛ.

Но да ти кажа не съм толкова изненадан.. Все пак има хора, които имат наглостта да сравняват Йозил, Коутиньо и Де Бройне с Иниеста.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 дек 2016 10:56

Хуанфран Торес прилича на съдружника на Антонио Ресио, който чисти рибата :mrgreen: :lol: :lol: Колкото до наглостта, спомената в горния пост - тия играчи са се доказали, някои имат да се доказват, в няколко различни отбора, а Андрес "Тена" Иниеста цял живот дреме в Барса, дето му купуват за по 150 млн. съотборници ... Е*а го в играча голям :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 13 дек 2016 10:58

Андрес ''Тена'' Иниеста е с огромна роля за успехите и на Испания, пич. Или те и там харчат по 150млн.. :roll:
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 дек 2016 11:34

sapio0o написа:Андрес ''Тена'' Иниеста е с огромна роля за успехите и на Испания, пич. Или те и там харчат по 150млн.. :roll:

То се видя кой е с основната заслуга. Шавката като одъртя и се отказа, и спукаха гума :lol: Тена е добър играч, ама чак пък толкова ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 13 дек 2016 11:55

Но пък и ти като виждаш резултатите в Европа, вземи също замълчи, дявол го взел.

От началото на актуалния формат 2003-2004:
Англия:8 финалисти
Испания:8 финалисти

Като цяло от създаването на турнира 1992-1993 до сега, непрекъснато се наблюдават прогресивни цикли на дадена държава.
В момента с Англия се случва това, което се случи с Испания в периода 2003-2008.
Ако хипотетично провеждахме тази дискусия към 2008/2009 година, то едва ли щеше да бъдеш толкова активен, но понеже сега ти е широко покрай врата с прогреса на Реал Мадрид(испанските отбори като цяло в последните няколко сезона) и виждаш повод да атакуваш.
Но нека да те запитам, ако искаш не отговаряй, твой проблем:
Какво се случи с Реал Мадрид в Шампионската лига след 2002 до 2012-2013-та година?
А и нали осъзнаваш, че с този въпрос те пращам в шах, а?

Защо тогава максимумът им дотук е 1/4 финал?

Не знам, просто така се случва. Може би им липсва и доза късмет, спортен шанс в най-чист вид, който е доста важен в Шампионската лига, не може без него.
На мен лично ПСЖ са ми симпатични и дори в последните 2-3 години редовно ги прогнозирам като финалист, ама...

smoothc, приятелю, аз ти давам факти и статистика, как да не те оборвам?

Добре, оборваш ме. :)

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 13 дек 2016 13:08

Да съм казал, че изброените играчи на Юве са топ класа. Те са си същите ботушари. Като каза 2014г. забравих да спомена този диамант Раул Гарсия, който играеше като нападател. Смятай какъв треньор е Чоло щом с Раул Гарсия като нападател достигна до финал в ШЛ и беше на един корнер от това да го спечели...
Колко тренерчета в света биха избрали Коке пред Погба? А този невъзпят герой Габи даже не искам да го коментирам. Очаквам да изкарате Аугусто Фернандес за топ играч. Стига глупости. Не знам защо се обиждате като Атлети отстъпва по класа на доста отбори в Европа? Страхотната работа на Чоло направи от тези играчи машина, която много трудна може да се победи.
Да задам по друг начин въпроса. Според вас друг треньор щеше ли да постигне два финала в ШЛ с тези фунболисти?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 13 дек 2016 13:11

bilyaletdinov написа:Да съм казал, че изброените играчи на Юве са топ класа. Те са си същите ботушари. Като каза 2014г. забравих да спомена този диамант Раул Гарсия, който играеше като нападател. Смятай какъв треньор е Чоло щом с Раул Гарсия като нападател достигна до финал в ШЛ и беше на един корнер от това да го спечели...
Колко тренерчета в света биха избрали Коке пред Погба? А този невъзпят герой Габи даже не искам да го коментирам. Очаквам да изкарате Аугусто Фернандес за топ играч. Стига глупости. Не знам защо се обиждате като Атлети отстъпва по класа на доста отбори в Европа? Страхотната работа на Чоло направи от тези играчи машина, която много трудна може да се победи.
Да задам по друг начин въпроса. Според вас друг треньор щеше ли да постигне два финала в ШЛ с тези фунболисти?

Жозе успя с доста по-слаби играчи с Порто. В Интер освен Снайдер, който беше висша класа, другите бяха средно добри играчи във формата на живота си.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 13 дек 2016 14:13

[offtopic]Пълни глупости. Съставът на Атлетико беше много силен като 11-ка! По стечение на обстоятелствата, тогава ми се налагаше да им гледам всеки мач и до края на календарната година бяха много, много силни.
Вратарят - млад, перспективен, пасващ на стила на игра на Атлетико М.
Два много добри бека, които са много агресивни във фаза атака - Хуанфран и Филипе Луис. С централна двойка бранители Миранда и Годин.
Двама вътрешни халфа, които ае може да приемем, че са надскочили обичайното си ниво - Тиаго и Габи. Тиаго е играл в доста силни отбори, но винаги е имал проблеми с контузиите и задържането на високото ниво, което е показвал там в отделни мачове. Ако се изгледат мачовете му в ШЛ, до 70мин срещу Реал М, беше като терминатор. Същото важи и за Габи. Не са най-добрите халфове на света, но когато играеш 4-4-2, такива хора ти вършат перфектна работа. Те са на нивото, на което се изисква.
Коке е играч, който може да бъде оценен, само ако му гледаш поредица от мачове. Да не говорим колко е млад. Пасва пефектно в схемата на Чоло.
Арда Туран - беше супер
Давид Вия - играч, който аз не харесвам, но притежава "някаква" класа, все пак спечели всичко важно в кариерата си.
Диего Коста - докато беше здрав....беше абсолютно чудовище. Доста подценяван.
Това не е състав от бастуни :!:

ПП наистина се забавлявам за подмятанията по адрес на Погба. Тъпият черньо ще го набие на всички разбирачи, които сега го иронизират :arrow:[/offtopic]
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 13 дек 2016 14:55

smoothc написа:От началото на актуалния формат 2003-2004:
Англия:8 финалисти
Испания:8 финалисти

Супер, значи тук някак достигат до нивото на испанците. :lol: :twisted: Айде сега обърни поглед върху цялостната статистика на европейските турнири. Било то ШЛ, ЛЕ, суперкупи, национално ниво и т.н..

smoothc написа:Като цяло от създаването на турнира 1992-1993 до сега, непрекъснато се наблюдават прогресивни цикли на дадена държава.
В момента с Англия се случва това, което се случи с Испания в периода 2003-2008.

Абсолютно. И испанците ще затънат в един момент. Тогава ще се възползват примерно немците, знам ли. Въртят се нещата.

smoothc написа:Ако хипотетично провеждахме тази дискусия към 2008/2009 година, то едва ли щеше да бъдеш толкова активен, но понеже сега ти е широко покрай врата с прогреса на Реал Мадрид(испанските отбори като цяло в последните няколко сезона) и виждаш повод да атакуваш.

Футболът не започва и не свършва със сезон 2008/09. Защо да сравняваме успехите на една нация в периоди като просто може да видим цялостната статистика откак съществуват европейските турнири. Още повече аз въобще не атакувам, приятелю. Ти беше този, който пръв посегна с т.н. доминация на англичаните между 2005 и 2012. Оттам тръгна всичко. Цялото това е дискусия, не някакво натякване или хейт по посоки. Споменах, че испанци и италианци имат далеч повече поводи да се ежат, но няма да ги видиш да го правят. Специално жабарите ги броят едва ли не за мъртви, а те бяха на върха в продължение на много години и си остават една велика нация.

smoothc написа:Но нека да те запитам, ако искаш не отговаряй, твой проблем:
Какво се случи с Реал Мадрид в Шампионската лига след 2002 до 2012-2013-та година?
А и нали осъзнаваш, че с този въпрос те пращам в шах, а?

Каквото се случи на Интер след 60-те, на Байерн след 70-те, и на Ливърпул след 80-те. Споменах го вече и се нарича кръговрат. Един път едните бият, друг път другите. И все пак Реал не бе чак толкова зле в тези години. 02/03, 10/11, 11/12 и 12/13 играхме полуфинали като къде късмет, къде съдии, преди това контузията на феномена и т.н., си казваха думата.

Единственият активен интернационален турнир, в който испанците не са водеща нация, е световното първенство. Там имат много да ядат, за да стигнат големите от Бразилия, Германия и Италия.

Върни се в “Архив”