Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Re: Управлението на ЦСКА - новини,мнения, изказвания, интервюта.

Мнениеот Logical person » 03 фев 2014 10:56

Кашчей написа:Тъй де-говори за всичко и нищо не казва, но това не пречи да го гледате като Господ.

И кое те кара да мислиш, че някой гледа на Лупи като на Господ ??? На Лупи никога не съм имал и нямам доверие, при все че неговия план за ЦСКА ми допада на 100%. Причината в последно време да ми е станал леко по-симпатичен е факта че всичко го нападат неистово и без причина. Стараят се да създадат напрежение сред феновете, което да ескалира в някаква дивотия, като трошенето на БФС или събличането, което спретнаха левскарите. Нещо, което силно ще затормози работата в отбора и ще отблъсне потенциални инвеститори и / или кандидат собственици. То е ясно какъв е стремежа. Това, което силно ме радва за момента е, че болшинството фенове за сега удържат на стремежа.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 фев 2014 11:58

onegavon написа:За да не разправяте излишно с дървения философ от Русье и лилавия елемент ще ви изясня ситуацията.Парите които осигурява за издръжката на клуба нарочно не са оформени като спонсорски.Срещу тях най- вероятно се дават временни удостворения.Представете си,че тази работа с публичното предлагане не стане как ще се почувстват фирмите и бизнесмените които са инвестирали в клуба и са излезли в публичното пространство.

Ще станат за смях,че са се вързали на Томовите лакардии , имиджа им ще пострада.В противен случай ще пият по една студена вода,ама поне никой няма да разбере какви наивници са.Това важи осбенно за финансовите институции.Аз поне знам за една банка която е дала пари на ЦСКА по -точно на Лирата.

Мерси, че ни изясни ситуацията. :lol: Щом парите не са оформени като спонсорство, тогава защо Лупи говори за спонсори? Значи не ви е намерил спонсори, а дарители или кредитори. А пък ако станат и акционери срещу парите си, отиваме на съвсем различен вариант.
А ако не сте публично дружество, не може ли да ви спонсорират и в замяна вие да ги популяризирате? :idea: На тях какво избощо им пука дали вие сте публично дружество или не? :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 фев 2014 12:03

vaskonti написа:Точно левскар ли намери да говори за неясно и скрито финансиране? :lol:
Що ли се учудвам де...

По-добре да е скрито, отколкото да се изтъпанчи пред медиите и да говори нелогични неща.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
Червени_шампиони
Контакти:

Мнениеот Червени_шампиони » 03 фев 2014 12:08

Изображение
СЕКТОР Г - ТОВА СИ ТИ!
[wrapimg=]http://i.imgur.com/O0kE0WP.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 фев 2014 19:59

Tommi написа:
vaskonti написа:Точно левскар ли намери да говори за неясно и скрито финансиране? :lol:
Що ли се учудвам де...

По-добре да е скрито, отколкото да се изтъпанчи пред медиите и да говори нелогични неща.

То понеже Батков е просто извор на логика и трезва мисъл.
Мисълта ми е друга - при вас нещата не само, че са по-скрити, ами и мащабите са в пъти по-големи. Освен, че имате трима нападатели с обща заплата минимум 40к евро, правите и опити да строите, айде ако не стадион, то поне трибуна за 6 милиона само до тук. От къде тия пари, след като в последните 5 години на практика нямате и един читав приход? По думите на Батков Левски не финансира проекта - в загадката се пита какво получава този, който го финансира? Временни удостоверения? Само не ми пробутвай и ти оная нелепост за "законната черна каса".
И на тоя фон си седнал да държиш сметка и да се присмиваш на Томов, че криел финансирането на ЦСКА? :|
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 03 фев 2014 20:27

Всички са се надупили яко на Иво и Тодор. Знаят много добре, че без тези играчи Левски отива на по-зле и от Славия. :lol:
Майната им!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 фев 2014 20:28

vaskonti написа:
Tommi написа:
Що ли се учудвам де...

Мисълта ми е друга - при вас нещата не само, че са по-скрити, ами и мащабите са в пъти по-големи. Освен, че имате трима нападатели с обща заплата минимум 40к евро, правите и опити да строите, айде ако не стадион, то поне трибуна за 6 милиона само до тук. От къде тия пари, след като в последните 5 години на практика нямате и един читав приход? По думите на Батков Левски не финансира проекта - в загадката се пита какво получава този, който го финансира? Временни удостоверения? Само не ми пробутвай и ти оная нелепост за "законната черна каса".
И на тоя фон си седнал да държиш сметка и да се присмиваш на Томов, че криел финансирането на ЦСКА? :|

Васко, не иде реч за финансирането, а за спонсорите-това са две различни неща. Моля те, не ми казвай, че един отбор се финансира само от спонсори!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 03 фев 2014 20:30

vaskonti написа:
Tommi написа:
Що ли се учудвам де...

Точно това обяснявам. Батков си мълчи за финансирането (негово право е), а не говори за спонсори, които са дали няколко милиона лева, ама се крият.
И е хубаво да свиквате с държането на сметка и присмиването, защото като станете публично дружество финансите около клуба ви ще станат с една идея по-прозрачни от нашите, например. ;) Вече ще има изисквания за разкриване на периодична информация като тримесечни финансови отчети и други неща.
Последна промяна от Tommi на 03 фев 2014 20:31, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 03 фев 2014 20:31

Кашчей написа:
vaskonti написа:
Tommi написа:
Що ли се учудвам де...

Васко, не иде реч за финансирането, а за спонсорите-това са две различни неща. Моля те, не ми казвай, че един отбор се финансира само от спонсори!

Ти пък не ми казвай, че щом е спонсор значи задължително трябва да има лого на екипа и да е обявен публично. Затвори вратата...

Потребителски аватар
onegavon
Контакти:

Мнениеот onegavon » 03 фев 2014 20:33

Естествено,че не има и други източници,като реклама,билети.Най- вече доброволни вноски от симпатизанти близки приятели на другаря Томов :) .За спонсорите е казано от милион нагоре.Това е ЦСКА не е Барбуков Русье. :mrgreen:

Върни се в “Архив”